Įkraunama...
Įkraunama...

Baldakimas

Aš tai neturėjau, man nelabai patinka, be to skaičiau, kad vaikui oras grynesnis, nors nežinau g.gif Apsaugą dar ir dabar naudoju, nes kartais į lovytės kraštą atsitrenkia sleep.gif
Atsakyti
Mums jau 5 men. ir dar naudojam man labai grazu wub.gif kai jis kabo neplanuoju jo nuimti
O del dulkiu taigi isplauti galima nelaukti velniai zino kiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Baldakimo nenaudojau...manau verta jį naudoti, kai šeima gyvena vienam kambary...kad leliui netrukdytų šviesa, ar televizoriaus mirgėjimas...
Dėl dulkių rinkimo, tai pritariu...Tačiau visvien naudojam apsaugėles. Gražu...ir kojytės nestringa...o kadangi turiu du komplektus, skalbiu kartą į mėnesį...
Atsakyti
Maniškiui 2,5 metų, o vis dar užuolaidėlės kabo ax.gif . Pirmiausia-tai jaukiau, o dėl dulkių, tai jau gal kokius 5 kartus skalbiau, vienas galas iš viso būna atidengtas, tai nemanau, kad jam oro truktų. O tampyti, tai niekada netampė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigitulka: 18 balandžio 2005 - 09:10
Mes baldakimo neturejom ir kazkaip neprisireike mums jo smile.gif
Atsakyti
Turim baldakimą- man tai patiko- pvz. aš skaitau o mažiui ne taip ryškiai šviečia. Dabar pati susimąsčiau kada nuimsiu g.gif Manau gal iki metukų tegu pakaba.
Atsakyti
iki kokių 10 mėnesiukų pakybojo ir nuėmėm, nes ne kiek naudos iš jo buvo, kiek vaikui rūpėjo nutempt, patraukt, ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelionuska: 26 balandžio 2005 - 12:38
Neturėjom tokio daikto ir tiesą sakant, nesuprantu, kam jis reikalingas ax.gif g.gif
Atsakyti
O mums labai smagus sis daiktas! thumbup.gif
Dulkes siaip bet kur renkasi, reikia tik svara palaikyt ir ju nebus, juk lengvai nusiima, ispurtyt nesunku, o isplaut juk irgi nesunku. Apsaugos tai isvis jega, nes mazyte matyt i teti atsigimus biggrin.gif : miegam placiai ir visom pozom. Tai daznai ryte ja randu "isimurijus" galvyte i lovos krasta. Tad jei nebutu apsaugu, butu ne kas. Ir kojytes sulaiko, kad neislystu naktimis (nors ta kartais sugeba padaryt net pro apsaugas).
Ir nuo sviesos sulaiko, ypac nuo vakarines lempos ar tv.
Jau mums tuoj metukai, bet gal dar palaikysiu si daikta ax.gif
Atsakyti
Mes ir dabar turim ir nezadu dar nuimti ax.gif Va, kai pereis miegot i didesne lova g.gif Mazes kambary daugiausia saules ir du langai, tai labai pravercia uzuolaideles. O kai ju nereik, juk lengva jas i gala sustumt. Ir oro tikrai netruksta. Ir nezinau, kaip issiverstumem be apsaugos lovytej, nes manoji baisiai neramiai miega, vartosi, tai ir galvos smugius susvelnina ir kojos neuzstringa tarp groteliu rolleyes.gif
Ir ko jis turi dulkes rinkt g.gif blink.gif Jei nesiskalbiat, nesitvarkot namu, tai gal.... Bet juk kilimus dulkinat, patalyne savo plaunat, didelias uzuolaidas skalbiat tongue.gif Nu tai ir uzuolaideles juk plaunamos mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes turim ir tą, ir aną, ir nė nežadam nuimti. Labai jaukiai atrodo 4u.gif . Kadangi viskas skalbiama, tai jokių dulkinų problemų. Net ir vyresnioji kartais pamiega mažės lovytėj vien dėl to, kad pas ją gražiau. Tegul vaikai džiaugiasi thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikutes, kai buvau dar niescia ir ruosiau savo mazyliui lovele, aisku pirmiausiai pagalvojau apie patalyne. Kai parduotuvese mirgejo akys bigsmile.gif kokios grozybes wub.gif Uzsigeidziau ir baldachimo(nezinau kaip rasosi) -uzuolaideliu ant lovytes. Bet daug kas pradejo sakyti, kad tai negerai(sviesos vaikeliui trukumas), nesveika(dulkes nuseda) ir t.t. Kaip jus manot? g.gif
Atsakyti