Gražus dalykas, bet galvoju, gi paaugus mažylė į jį kabinsis, nuplėš, kada jį jau nuėmėt?
Aš taip pat nepirkau baldakimo, nes man jis nepatinka
Turiu tik apsaugėles, bet kol kas nenaudojau dar.

Mes ji turejom ir man visai patiko
. vasara, kai leliukas eidavo miegoti, uzuolaideles sulaikydavo tiesiogine saules sviesa, vaikiukui patiko ziureti i ivairiausiu spalvu meskiukus, man atrodo, kad
lovytej jautesi labai
. O nuemiau kai
buvo apie 8 men, nes vaika perkelem migdyti i manieza. Beje, musu
uzuolaideliu nedraske, nelupo, na gal truputi patraukydavo uz kampu ir tiek. O kad jose kaupiasi dulkes tai pritariu, bet juk galima iskratyti.

As baldakima nuemiau kai vaikui buvo 1 metai ir 4 men. Kazkaip jau nusibodes buvo. O del draskymo, tai tikrai nieko nedraske

mes dar iki šiol laikom, labai gerai apsaugo nuo saulės, ir laikysim kol mažiui atsibos, kol kas jis patenkintas, šoniukus pakrapšto per groteles ir tiek

Aš su mielu noru dar laikyčiua, bet kad mažylė lovytėj nemiega jau nuo 7 mėnesių tai ir nuėmiau

Mes vis dar naudojam,nor kleckui jau griet bus 10 mėn.

as nuemiau suejus 4 men. taciau, jei buciau anksciau paskaicius apie baldakimu ir apsaugu zala, tai buciau isvis nedejus. dabbar manau, kad nereikalingas tas dulkiu kaupikas

Vudis, papasakok, kodel apsaugėlės ir baldachimas yra blogai? Nieko panašaus nesu girdėjusi. Domiuosi tikrai nuoširdžiai.
Mes naudojam ir man labai patinka. buvau trumpam nuėmusi vieną šonelį, tai mažiukas beropinėdamas kartais įstrigdavo lovtės grotelėse, žiūrint į meškiukus, lengviau užmiega, o užuolaidėlės ne tik nuo šviesos saugo, bet kartais ant jų pakabinu barškutį, kuriuo žaizdamas užmiega.
Mes naudojam ir man labai patinka. buvau trumpam nuėmusi vieną šonelį, tai mažiukas beropinėdamas kartais įstrigdavo lovtės grotelėse, žiūrint į meškiukus, lengviau užmiega, o užuolaidėlės ne tik nuo šviesos saugo, bet kartais ant jų pakabinu barškutį, kuriuo žaizdamas užmiega.
As nenaudoju baldakimo. Nuo saules apsaugo elementariausios uzuolaidos. Virs lovytes yra pakabinta grojanti karasule su skraidanciais meskuciais, tad stebet yra ka. O baldakimas- papildomos islaidos + dulkiu kaupiklis (nors ir viena, ir kita nera labai dideles bedos). Tiesiog manau, kad tai nereikalinga.
Apsaugeles naudoju, kad
vartydamasis nesusizeistu. Nors, tiesa, esu girdejus, kad ju nereikia todel, kad
gali igrust i apsaugeles nosi ir uzdust
.
Apsaugeles naudoju, kad

pas mane vis dar yra ir apsaugeles, ir baldakimas, bet paskaicius, kad gali kenkti, gal vertetu nuimt 
siaip baldakimas man truputi trukde maze nakti iskelineti..

siaip baldakimas man truputi trukde maze nakti iskelineti..