Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(skraide @ 2009 08 27, 08:29)
Na, prašau, dabar tiksliai galva susisuko bigsmile.gif

Aš imčiau tupperflex, man jie labai patogūs- namie, nenaudojami retai būna, bet jei būna, tai vietos neužima bigsmile.gif Į darbą maistą neštis labai patogu, be to, gerai tokį turėti mašinoje, jei pietaujama kavinėje, galima nemokamai susipakuoti likusį maistą thumbup.gif

QUOTE(1RUGILE @ 2009 08 27, 08:36)
Sveikos.Sakykit gal kas turit aliejinę ir naudojat.Kažkaip galvoju ją įsigyt bet ar verta?Ar patogi išplauti, ar nelaša aliejus ir ar skylutė yra pakankamai plona, siaura kad iš karto jo daug nebėgtų.Pasidalinkit įspūdžiais.Ačiū.

Turiu tokią, kaip dabar išpardavime- tai jau porą mėnesių MĖGAUJUOSI naudodama aliejų wub.gif Niekas nelaša, nebėga, labai patogu paimti, plaukti labai lengva, nes nuėmus dangtelį, ten labai didelė skyla, aš visą ranką galėčiau įkišti lotuliukas.gif

QUOTE(skraide @ 2009 08 27, 09:36)
... ir ar iš tikro tas samba didysis asotis telpa durelėse?(2.1l) bigsmile.gif

taip bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Will o kiek maždaug kainuoja per išpardavimą ta aliejinė, gal kas turit parduot, priglausčiau.Jau susigundžiau.Ačiū visoms parašiusioms atsiliepimus.Tai labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2009 08 27, 15:05)
Will o kiek maždaug kainuoja per išpardavimą ta aliejinė, gal kas turit parduot, priglausčiau.Jau susigundžiau.Ačiū visoms parašiusioms atsiliepimus.Tai labai padeda.

Dabar yra tik 600 ml, kainuoja 49 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 27, 07:41)
Tos akcijos visai protą subalamutino, viena už kitą geresni pasiūlymai  doh.gif
Rašo, kad tie ovalūs Optimukai į šaldytuvo dureles telpa  bigsmile.gif , taip sakant dar neišnaudotos pasidėjimo galimybės  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aš ir labai seilę varvinu tiems ovaliems Optimukams bigsmile.gif ir kaina gera būtų 35 proc. nuolaida jei imi kartu su normaliaisiais Optimumais bigsmile.gif bet, kad man tereikia ovalių verysad.gif ir laiko nebėr, reik jau apsispręst, nes akcija šian jau baigias g.gif

QUOTE(skraide @ 2009 08 27, 09:36)
sakykit, mergaitės 4u.gif  o kaip koldūninė? ar naudojatės? ir kuo ji skiriasi nuo kito gamintojo?

QUOTE(julija4ever @ 2009 08 27, 11:55)
Naudoju ir koldunine blush2.gif  man kolduniuku dydis pats paciausias, niekada nepatikdavo koldunai, cepelinu dydzio biggrin.gif  Aisku reikia truputeli pazaisti, kol idara sudesi, bet juk nedarai koldunu kiekviena diena. Skiri tam pora valandu, prisaldai pilna inda, ir valgyk nors ir puse metu.

Man koldunine superine, nes kaip tik megstu mazus koldunus. O ravioli forma naudoju visokiems mini pyragaiciams, pikantiskiems, saldiems. Vyras labai dziaugiasi, kai prie alaus padarau kukiu pikantisku thumbup.gif

drinks_cheers.gif su kiekvienu žodeliu, man ir reikalinga ir tokia ir tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 27, 18:45)
drinks_cheers.gif aš ir labai seilę varvinu tiems ovaliems Optimukams bigsmile.gif  ir kaina gera būtų 35 proc. nuolaida jei imi kartu su normaliaisiais Optimumais bigsmile.gif bet, kad man tereikia ovalių verysad.gif ir laiko nebėr, reik jau apsispręst, nes akcija šian jau baigias g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif parasiau i AZ /man tik staciakampiu reikia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 27 rugpjūčio 2009 - 19:01
Ačiū visoms, atsakiusioms dėl skustukų 4u.gif
Prisižiūrėjau čia ir jau gundausi koldunine biggrin.gif kokia jos kainyte?
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 08 28, 09:41)
Ačiū visoms, atsakiusioms dėl skustukų  4u.gif
Prisižiūrėjau čia ir jau gundausi koldunine  biggrin.gif  kokia jos kainyte?

koldunine 59lt, ravioline 79lt.
Atsakyti
Koldūninės kainytė 59lt 4u.gif

o iki kokios savaitės sutaupyk su Tupperware 2 g.gif ir papildytą 3 tik dabar atradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 28, 01:10)
o iki kokios savaitės sutaupyk su Tupperware 2 g.gif ir papildytą 3 tik dabar atradau doh.gif

Iki tol, kol bus prekiu 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o naujus katalogus jau galima užsakinėti? g.gif
Atsakyti
Galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2009 08 28, 10:49)

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti