Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(Vaidulė @ 2009 08 25, 22:04)
Atsiprašau už OFF, bet kažkam jaučiu iš demonstruotojų turiu padėkoti, jog uždarė mano temą, kur norėjau parduoti savo kelis indelius  cool.gif

Kažkoks nonsensas, visi viską pardavinėja, o čia temą uždaro...

QUOTE(Will @ 2009 08 25, 22:35)
OT, bet...
viską iš mikropluošti galima skalbti (juk yra priežiūros ženkliukai prisiūti), tik negalima įprastų miltelių su balikliais naudoti ir  negalima skalbti su kitais audiniais  4u.gif Jei jau skalbimo mašinoje, tai tik mikropluošto gaminius atskirai  4u.gif

Ir būtinai be minkštiklių.

QUOTE(Saga @ 2009 08 26, 09:07)
dekui visiems uz patarimus... bandysiu siandien vel kepti isplausiu vandeniu svariai ir t.t. ....... o gal ji jau man prasidirbus bus, beje pyragas tai labai skanus buvo  ax.gif ..... sublamutijot vakar mane tai traukiausi savo forma paziureti ar tikrai tupperware...... nu tikrai dar "instruksiju" stalciuje radau knygute kazkokia naudojimo apie kuria buvau pamirsusi...... nu tikekimes siandien viskas bus gerai

Na ir kaip sekėsi šįsyk? Na tikrai su tais silikonais labai gerai viskas kepa ir iškrenta.

QUOTE(davija @ 2009 08 26, 20:36)
O aš miltus pyragams ir picoms sijoju, tai man tam ir reikia mirksiukas.gif
Aš nežinau ar dar kur tokia t.y. kurioj nors temoj TOKIA cenzūra yra kaip Tupperwarės, bet nemokamose temose vyksta tokios prekybos, dabar nepradėsiu vardint, nenoriu patapt prieše ir pardavinėja žmonės sau ramiausiai, bet mūsų bliūdelių negalima schmoll.gif  lotuliukas.gif manau visoms viskas aišku yra kaip čia yra biggrin.gif
o demonstruotojos iš mūsų dauguma tokios kurios save apsirūpina, bet ir negali parduot jokio bliūdelio.... viskas daugiau tyliu ph34r.gif

Supratau, aš tai ne sijoju.

Tai va būtent, kad dauguma čia sau perka ir giminėms/draugams bigsmile.gif

QUOTE(rosee @ 2009 08 27, 06:41)
Tos akcijos visai protą subalamutino, viena už kitą geresni pasiūlymai  doh.gif
Rašo, kad tie ovalūs Optimukai į šaldytuvo dureles telpa  bigsmile.gif , taip sakant dar neišnaudotos pasidėjimo galimybės  lotuliukas.gif

Labai faini daikčiukai, turiu iš seniau vieną komplektą, tai dabar jau įtikinau save, kad daugiau man jų nereikia, nes pirkti 35, o tada dar 37 savaitę tikrai negaliu sau lesiti.

Bet ir Tuperfleksai man faini, priklausomai ką tu ten ruošiesi su jais daryti.
Papildyta:
Aha, gėlytė tai graži, bet dabelio, tai eina sau, ir dar tokio kruopštaus doh.gif
Atsakyti
Na, prašau, dabar tiksliai galva susisuko bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.Sakykit gal kas turit aliejinę ir naudojat.Kažkaip galvoju ją įsigyt bet ar verta?Ar patogi išplauti, ar nelaša aliejus ir ar skylutė yra pakankamai plona, siaura kad iš karto jo daug nebėgtų.Pasidalinkit įspūdžiais.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 27, 07:01)
Na ir kaip sekėsi šįsyk? Na tikrai su tais silikonais labai gerai viskas kepa ir iškrenta.

nebandziau dar...... nes maniskiai dar ano pyrago neiveike, taigi sutarem kad kepsiu siandien, nes rytoj eisim i svecius ir pasiimsm...... taigi ispudziai bus tik rytoj wink.gif
Atsakyti
sakykit, mergaitės 4u.gif o kaip koldūninė? ar naudojatės? ir kuo ji skiriasi nuo kito gamintojo? gal ir kvailai paklausiau, bet paklausiau...ir dar, kokie išmatavimai tos ,,karališkos,, formos? ir ar iš tikro tas samba didysis asotis telpa durelėse?(2.1l) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2009 08 26, 22:41)
o, košmare, tu mano...kuo daugiau žiūrinėju apie tuos ,,bliūdelius,, tuo daugiau man visko reik blink.gif kaip čia reikia susiturėt, kad su protu būtų viskas... bigsmile.gif
turiu pvz. dubenį tešlai jau kokius 12 m, bet tik pernai dašuto, kad jame šašlus raugti galiu ir t.t., vat, kaip būna blush2.gif  blush2.gif dabar neapsisprendžiu, ka pirmiau griebt, ar tuos tuperfleksus, ar optimus?

na, manau ju pagrindinis skirtumas tas, kad optimukai 100proc sandarus, o tupperflexai ne. Tai priklauso pasirinkimas nuo to, ka planuojate juose laikyt. Man tai vieno tupperflex uztenka, o optimukai tai mylimiausi 4u.gif

QUOTE(skraide @ 2009 08 27, 09:36)
sakykit, mergaitės 4u.gif  o kaip koldūninė? ar naudojatės? ir kuo ji skiriasi nuo kito gamintojo? gal ir kvailai paklausiau, bet paklausiau...ir dar, kokie išmatavimai tos ,,karališkos,, formos? ir ar iš tikro tas samba didysis asotis telpa durelėse?(2.1l) bigsmile.gif

as turiu koldunine, bet dabar turbut rinkciausi ravioline, nes gaunasi didesni, galima labiau su idaru pavarijuoti ir is sluoksniuotos teslos pyragelius daryt. As kitu gamintoju esu macius tik kur po viena reikia suspaust, o cia iskart daug gaunasi.
http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
o samba asoteliai is tiesu abu telpa i dureles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2009 08 26, 23:36)
Sveikos.Sakykit gal kas turit aliejinę ir naudojat.Kažkaip galvoju ją įsigyt bet ar verta?Ar patogi išplauti, ar nelaša aliejus ir ar skylutė yra pakankamai plona, siaura kad iš karto jo daug nebėgtų.Pasidalinkit įspūdžiais.Ačiū.

As naudoju aliejine 1 l su juodu uzsukamu dangteliu. Ka galiu pasakyti: niekas niekur nelasa, nes dangtelis uzsukamas, skylute nedidele, aliejus lasa plona srovele, paskutinis lasas visada sukrenta atgal, labai patogiai galima paimti ranka, nes yra tokie tarsi idubimai rankai. Vienu zodziu thumbup.gif daiktas, jeigu yra galimybe, drasiai siulyciau ja pasinaudoti thumbup.gif Be to atrodo labai prabangiai, is tolo kaip stikline mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(skraide @ 2009 08 27, 00:36)
sakykit, mergaitės 4u.gif  o kaip koldūninė? ar naudojatės? ir kuo ji skiriasi nuo kito gamintojo? gal ir kvailai paklausiau, bet paklausiau...ir dar, kokie išmatavimai tos ,,karališkos,, formos? ir ar iš tikro tas samba didysis asotis telpa durelėse?(2.1l) bigsmile.gif

Naudoju ir koldunine blush2.gif man kolduniuku dydis pats paciausias, niekada nepatikdavo koldunai, cepelinu dydzio biggrin.gif Aisku reikia truputeli pazaisti, kol idara sudesi, bet juk nedarai koldunu kiekviena diena. Skiri tam pora valandu, prisaldai pilna inda, ir valgyk nors ir puse metu.
Kuo skiriasi nuo kitu gamintoju:
1.Visu pirma plastiku is kuriuo pagaminta, esu rami nes Tupperware be kenksmingu priemaisu mirksiukas.gif
2.Lengvai plaunasi (jeigu graziai darai, kartais net plaut nereikia, belieka tik su slapiu skuduriuku perbraukt) mirksiukas.gif
3. Turi "gumines kojeles" neslysta ant stalo (kitu firmu kartais tokio dalyko neturi, mano manymu, labai svarbaus).
4. Forma staciakampe - man patogesne, nei kai kuriu gamintoju apvali.
5. Turi sauksteli, kuriuo tiksliai pamatuosi kiek deti idaro, kad nebutu nei per daug, nei per mazai.
6. Turi 30 metu garantija - jeigu "sustreikuos" ne del jusu kaltes, visuomet pakeis mirksiukas.gif Ar kiti gamintojai tokia gali pasiulyti???? Vargu..
Tikiuosi kazkiek padejau apsisprest 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miles @ 2009 08 27, 00:50)
as turiu koldunine, bet dabar turbut rinkciausi ravioline, nes gaunasi didesni, galima labiau su idaru pavarijuoti ir is sluoksniuotos teslos pyragelius daryt. As kitu gamintoju esu macius tik kur po viena reikia suspaust, o cia iskart daug gaunasi.

O as negalejau pasirinkt, todel turiu abi lotuliukas.gif
Man koldunine superine, nes kaip tik megstu mazus koldunus. O ravioli forma naudoju visokiems mini pyragaiciams, pikantiskiems, saldiems. Vyras labai dziaugiasi, kai prie alaus padarau kukiu pikantisku thumbup.gif
Atsakyti
ačiū, už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Labutis
Kažkada buvo tokios Orient prieskonines.Ar dar yra jų,gal kas turite?
Atsakyti
4u.gif klausimėlis del Mediterano dubenų, turinčios juos, kam naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2009 08 27, 14:18)
4u.gif klausimėlis del Mediterano dubenų, turinčios juos,  kam naudojat?

Tiems patiems tikslams kaip ir Samba, B2B ar tešlos dubenis.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2009 08 27, 07:36)

Man ji labai patinka. Srovė sakyčiau normali, pristabdyta.

QUOTE(skraide @ 2009 08 27, 08:36)

Naudojame. Telpa durelėse abu samba ąsotėliai.
Atsakyti