QUOTE(Vaidulė @ 2009 08 25, 22:04)
Atsiprašau už OFF, bet kažkam jaučiu iš demonstruotojų turiu padėkoti, jog uždarė mano temą, kur norėjau parduoti savo kelis indelius
Kažkoks nonsensas, visi viską pardavinėja, o čia temą uždaro...
QUOTE(Will @ 2009 08 25, 22:35)
OT, bet...
viską iš mikropluošti galima skalbti (juk yra priežiūros ženkliukai prisiūti), tik negalima įprastų miltelių su balikliais naudoti ir negalima skalbti su kitais audiniais Jei jau skalbimo mašinoje, tai tik mikropluošto gaminius atskirai
viską iš mikropluošti galima skalbti (juk yra priežiūros ženkliukai prisiūti), tik negalima įprastų miltelių su balikliais naudoti ir negalima skalbti su kitais audiniais Jei jau skalbimo mašinoje, tai tik mikropluošto gaminius atskirai
Ir būtinai be minkštiklių.
QUOTE(Saga @ 2009 08 26, 09:07)
dekui visiems uz patarimus... bandysiu siandien vel kepti isplausiu vandeniu svariai ir t.t. ....... o gal ji jau man prasidirbus bus, beje pyragas tai labai skanus buvo ..... sublamutijot vakar mane tai traukiausi savo forma paziureti ar tikrai tupperware...... nu tikrai dar "instruksiju" stalciuje radau knygute kazkokia naudojimo apie kuria buvau pamirsusi...... nu tikekimes siandien viskas bus gerai
Na ir kaip sekėsi šįsyk? Na tikrai su tais silikonais labai gerai viskas kepa ir iškrenta.
QUOTE(davija @ 2009 08 26, 20:36)
O aš miltus pyragams ir picoms sijoju, tai man tam ir reikia
Aš nežinau ar dar kur tokia t.y. kurioj nors temoj TOKIA cenzūra yra kaip Tupperwarės, bet nemokamose temose vyksta tokios prekybos, dabar nepradėsiu vardint, nenoriu patapt prieše ir pardavinėja žmonės sau ramiausiai, bet mūsų bliūdelių negalima manau visoms viskas aišku yra kaip čia yra
o demonstruotojos iš mūsų dauguma tokios kurios save apsirūpina, bet ir negali parduot jokio bliūdelio.... viskas daugiau tyliu
Aš nežinau ar dar kur tokia t.y. kurioj nors temoj TOKIA cenzūra yra kaip Tupperwarės, bet nemokamose temose vyksta tokios prekybos, dabar nepradėsiu vardint, nenoriu patapt prieše ir pardavinėja žmonės sau ramiausiai, bet mūsų bliūdelių negalima manau visoms viskas aišku yra kaip čia yra
o demonstruotojos iš mūsų dauguma tokios kurios save apsirūpina, bet ir negali parduot jokio bliūdelio.... viskas daugiau tyliu
Supratau, aš tai ne sijoju.
Tai va būtent, kad dauguma čia sau perka ir giminėms/draugams
QUOTE(rosee @ 2009 08 27, 06:41)
Tos akcijos visai protą subalamutino, viena už kitą geresni pasiūlymai
Rašo, kad tie ovalūs Optimukai į šaldytuvo dureles telpa , taip sakant dar neišnaudotos pasidėjimo galimybės
Rašo, kad tie ovalūs Optimukai į šaldytuvo dureles telpa , taip sakant dar neišnaudotos pasidėjimo galimybės
Labai faini daikčiukai, turiu iš seniau vieną komplektą, tai dabar jau įtikinau save, kad daugiau man jų nereikia, nes pirkti 35, o tada dar 37 savaitę tikrai negaliu sau lesiti.
Bet ir Tuperfleksai man faini, priklausomai ką tu ten ruošiesi su jais daryti.
Papildyta:
Aha, gėlytė tai graži, bet dabelio, tai eina sau, ir dar tokio kruopštaus