Karts nuo larto pažioplinėju temoj, kaip pauošt tortus ir kitus skanumynus. Ir radau štai ką. Man vaidenasi, ar ten tikrai kai kas iš TW panaudota gaminant gėlytes?
QUOTE(simre @ 2009 08 26, 18:19)
Karts nuo larto pažioplinėju temoj, kaip pauošt tortus ir kitus skanumynus. Ir radau štai ką. Man vaidenasi, ar ten tikrai kai kas iš TW panaudota gaminant gėlytes?
Ten ant tos kruopų dėžutės daro
Jus apie dezute???
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 08 26, 18:18)
O kam jam toks didelis dangtis ? Kokia jo kaina ?
Jis tik atrodo didelis. Kaina dar neaiški, pardavime nėra
Jau kelis metus naudoju skustuką - superinis norėčiau kelis dovanų nupirkti, gal galit parašyti, kokia dabar jų kaina
nu tai reiskia kad ir darbelius ivairius galima atlikti su musu indukais labai grazios gelytes gavosi
QUOTE(kregzde @ 2009 08 25, 21:54)
Man tas miltų sijoklis kažkaip neužstrigo, na nieko aš nesijoju O kas Jūs sijojate?
O aš miltus pyragams ir picoms sijoju, tai man tam ir reikia
QUOTE(Vaidulė @ 2009 08 25, 23:04)
Atsiprašau už OFF, bet kažkam jaučiu iš demonstruotojų turiu padėkoti, jog uždarė mano temą, kur norėjau parduoti savo kelis indelius
Tai kas dar nežinot, aš neesu demonstruotoja ir jokio biznio ar antibiznio nedarau, bet jei man nereikia tiek daug, nes pirkau rinkinius, tai gal galiu sau leisti parduoti ar ne ??? Supykau
Tai kas dar nežinot, aš neesu demonstruotoja ir jokio biznio ar antibiznio nedarau, bet jei man nereikia tiek daug, nes pirkau rinkinius, tai gal galiu sau leisti parduoti ar ne ??? Supykau
Aš nežinau ar dar kur tokia t.y. kurioj nors temoj TOKIA cenzūra yra kaip Tupperwarės, bet nemokamose temose vyksta tokios prekybos, dabar nepradėsiu vardint, nenoriu patapt prieše ir pardavinėja žmonės sau ramiausiai, bet mūsų bliūdelių negalima manau visoms viskas aišku yra kaip čia yra
o demonstruotojos iš mūsų dauguma tokios kurios save apsirūpina, bet ir negali parduot jokio bliūdelio.... viskas daugiau tyliu
o, košmare, tu mano...kuo daugiau žiūrinėju apie tuos ,,bliūdelius,, tuo daugiau man visko reik kaip čia reikia susiturėt, kad su protu būtų viskas...
turiu pvz. dubenį tešlai jau kokius 12 m, bet tik pernai dašuto, kad jame šašlus raugti galiu ir t.t., vat, kaip būna dabar neapsisprendžiu, ka pirmiau griebt, ar tuos tuperfleksus, ar optimus?
turiu pvz. dubenį tešlai jau kokius 12 m, bet tik pernai dašuto, kad jame šašlus raugti galiu ir t.t., vat, kaip būna dabar neapsisprendžiu, ka pirmiau griebt, ar tuos tuperfleksus, ar optimus?
QUOTE(skraide @ 2009 08 26, 22:41)
o, košmare, tu mano...kuo daugiau žiūrinėju apie tuos ,,bliūdelius,, tuo daugiau man visko reik kaip čia reikia susiturėt, kad su protu būtų viskas...
Tupperflex'u nuo rugsejo nebus, kiek zinau, tai gal nuo ju reikia pradeti
QUOTE(etaeta @ 2009 08 26, 22:07)
Tupperflex'u nuo rugsejo nebus, kiek zinau, tai gal nuo ju reikia pradeti
o optimum dabar akcija
QUOTE(skraide @ 2009 08 26, 22:41)
Kaip jausmingai ir tiesiai sviesiai issireiskiai - imk
O as tik uz optimas.
QUOTE(vixiuke @ 2009 08 26, 23:12)
o optimum dabar akcija
Tos akcijos visai protą subalamutino, viena už kitą geresni pasiūlymai
Rašo, kad tie ovalūs Optimukai į šaldytuvo dureles telpa , taip sakant dar neišnaudotos pasidėjimo galimybės