Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(Vaidulė @ 2009 08 25, 22:04)
Atsiprašau už OFF, bet kažkam jaučiu iš demonstruotojų turiu padėkoti, jog uždarė mano temą, kur norėjau parduoti savo kelis indelius  cool.gif

Tai kas dar nežinot, aš neesu demonstruotoja ir jokio biznio ar antibiznio nedarau, bet jei man nereikia tiek daug, nes pirkau rinkinius, tai gal galiu sau leisti parduoti ar ne ???  4u.gif  4u.gif  4u.gif Supykau  mad.gif

drinks_cheers.gif
pritariu

[B]gal kas pygiau parduotu asocius biggrin.gif
samba ar kaip ten jis blush2.gif gali buti ir tas paprastesnis ax.gif

gal kas tokius naudoja?nes as naudoju stiklini,tai atsibodo nuo kalkiu valyti blush2.gif gal sitie kalkem neapsinesa? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 08 25, 19:17)
Mačiau šluostes ir čiupinėjau. Ant kiekvienos yra ženkliukas kam skirtos, kad nesumaišyti. Kai už tokią kainą, tai apsimoka, aš už vieną Trend firmos lygtais 56 mokėjau ir sugadinau  doh.gif  išskalbiau skalbyklėje, nors ir žinojau, kad tik su ūkiniu muilu galima jas plaut.
Pristatyme bandėm puodus pablizgint, tai gerai valė  g.gif .
Pažiūrėjau tą filmuką, tai čia rodo, kad galima skalbt mašina, na gal čia ir kitaip, tobulesnės nei Trend.
Aš tai imsiuos sau  biggrin.gif

fainai uzsimaniau ir as sluosciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 25, 20:17)
Mačiau šluostes ir čiupinėjau. Ant kiekvienos yra ženkliukas kam skirtos, kad nesumaišyti. Kai už tokią kainą, tai apsimoka, aš už vieną Trend firmos lygtais 56 mokėjau ir sugadinau  doh.gif  išskalbiau skalbyklėje, nors ir žinojau, kad tik su ūkiniu muilu galima jas plaut.
Pristatyme bandėm puodus pablizgint, tai gerai valė  g.gif .
Pažiūrėjau tą filmuką, tai čia rodo, kad galima skalbt mašina, na gal čia ir kitaip, tobulesnės nei Trend.
Aš tai imsiuos sau  biggrin.gif

OT, bet...
viską iš mikropluošti galima skalbti (juk yra priežiūros ženkliukai prisiūti), tik negalima įprastų miltelių su balikliais naudoti ir negalima skalbti su kitais audiniais 4u.gif Jei jau skalbimo mašinoje, tai tik mikropluošto gaminius atskirai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 08 25, 23:04)
Atsiprašau už OFF, bet kažkam jaučiu iš demonstruotojų turiu padėkoti, jog uždarė mano temą, kur norėjau parduoti savo kelis indelius  cool.gif

Tai kas dar nežinot, aš neesu demonstruotoja ir jokio biznio ar antibiznio nedarau, bet jei man nereikia tiek daug, nes pirkau rinkinius, tai gal galiu sau leisti parduoti ar ne ???  4u.gif  4u.gif  4u.gif Supykau  mad.gif

Aisku nesmagu labai, bet nelabai supratau prie ko cia demonstruotojos g.gif Juk ne jos uzdarineja temas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2009 08 25, 15:07)
lipti tau pradėjo kogero dėl to, kad ilgai gulėjo nenaudota ir apsinešė įvairiomis apnašomis,pačiupinėk rankomis jei limpnus silikonas tai  prieš naudodama silikono formą, išplauk ją su muilu ir gerai išdžiovink. Galima plauti ir indų plovimo mašinoje.

Tupperware silikono formų negalima plauti su milteliais, kuriuose yra kietų grūdelių.
Kai  patiekalas pagamintas, palauk apie 5 minutes. Netrauk įkaitusios formos.

dekui visiems uz patarimus... bandysiu siandien vel kepti isplausiu vandeniu svariai ir t.t. ....... o gal ji jau man prasidirbus bus, beje pyragas tai labai skanus buvo ax.gif ..... sublamutijot vakar mane tai traukiausi savo forma paziureti ar tikrai tupperware...... nu tikrai dar "instruksiju" stalciuje radau knygute kazkokia naudojimo apie kuria buvau pamirsusi...... nu tikekimes siandien viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 08 25, 23:59)
Aisku nesmagu labai, bet nelabai supratau prie ko cia demonstruotojos  g.gif  Juk ne jos uzdarineja temas  4u.gif

Jos ir neuzdaro, matyt tik patarpininkauja, kad uzdarytu verysad.gif Labai nesmagu, kad tokie dalykai darosi. Belieka tik atidaryti mokama, ir ten siulyti savo gaminius g.gif

Saga, tikiuosi viskas pavyks. Lauksime rezultato 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 26 rugpjūčio 2009 - 09:14
QUOTE(julija4ever @ 2009 08 26, 09:13)
Jos ir neuzdaro, matyt tik patarpininkauja, kad uzdarytu verysad.gif  Labai nesmagu, kad tokie dalykai darosi. Belieka tik atidaryti mokama, ir ten siulyti savo gaminius g.gif

Saga, tikiuosi viskas pavyks. Lauksime rezultato 4u.gif

tai jūs tiesiog į bedrą pasiūlykite savo preks 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Optimukus turi ir nori parduot 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 08 26, 08:59)
Aisku nesmagu labai, bet nelabai supratau prie ko cia demonstruotojos  g.gif  Juk ne jos uzdarineja temas  4u.gif

Ne, bet kažkam nepatiko, kad parduodu pigiau nei demonstruotojos cool.gif

QUOTE(julija4ever @ 2009 08 26, 10:13)
Jos ir neuzdaro, matyt tik patarpininkauja, kad uzdarytu verysad.gif  Labai nesmagu, kad tokie dalykai darosi. Belieka tik atidaryti mokama, ir ten siulyti savo gaminius g.gif

Jooo, parduodu per 5 mėnesius kelis indelius už šimtą litų, o susimoku už temą du šimtus mėnesiui cool.gif

p.s. o čia siūlyti negalima, nes įtars komerciją/ korupciją ir temą uždarys doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Suntata @ 2009 08 26, 12:37)
Gal kas Optimukus turi ir nori parduot  4u.gif
Aciu 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrag: 26 rugpjūčio 2009 - 13:20
Merginos, kaip jums tas naujasis modernus Pro Baking dubuo, kur už aktyvumą dalins 37 savaitę? Gaila, foto nerandu. Man tai lb patiko, ypač, kad yra nupilimas ir pasvirusiame galima plakt, nieks neišbėgs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 26, 15:47)
Merginos, kaip jums tas naujasis modernus Pro Baking dubuo, kur už aktyvumą dalins 37 savaitę? Gaila, foto nerandu. Man tai lb patiko, ypač, kad yra nupilimas ir pasvirusiame galima plakt, nieks neišbėgs  bigsmile.gif

Labutis cia AS ))))
Fajnas labai dubuo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 08 26, 18:09)
Labutis cia AS ))))
Fajnas labai dubuo thumbup.gif
user posted image

O kam jam toks didelis dangtis rolleyes.gif ? Kokia jo kaina ax.gif ?
Atsakyti