QUOTE(Vaidulė @ 2009 08 25, 22:04)
Atsiprašau už OFF, bet kažkam jaučiu iš demonstruotojų turiu padėkoti, jog uždarė mano temą, kur norėjau parduoti savo kelis indelius
Tai kas dar nežinot, aš neesu demonstruotoja ir jokio biznio ar antibiznio nedarau, bet jei man nereikia tiek daug, nes pirkau rinkinius, tai gal galiu sau leisti parduoti ar ne ??? Supykau
Tai kas dar nežinot, aš neesu demonstruotoja ir jokio biznio ar antibiznio nedarau, bet jei man nereikia tiek daug, nes pirkau rinkinius, tai gal galiu sau leisti parduoti ar ne ??? Supykau
pritariu
[B]gal kas pygiau parduotu asocius
samba ar kaip ten jis gali buti ir tas paprastesnis
gal kas tokius naudoja?nes as naudoju stiklini,tai atsibodo nuo kalkiu valyti gal sitie kalkem neapsinesa?
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 08 25, 19:17)
Mačiau šluostes ir čiupinėjau. Ant kiekvienos yra ženkliukas kam skirtos, kad nesumaišyti. Kai už tokią kainą, tai apsimoka, aš už vieną Trend firmos lygtais 56 mokėjau ir sugadinau išskalbiau skalbyklėje, nors ir žinojau, kad tik su ūkiniu muilu galima jas plaut.
Pristatyme bandėm puodus pablizgint, tai gerai valė .
Pažiūrėjau tą filmuką, tai čia rodo, kad galima skalbt mašina, na gal čia ir kitaip, tobulesnės nei Trend.
Aš tai imsiuos sau
Pristatyme bandėm puodus pablizgint, tai gerai valė .
Pažiūrėjau tą filmuką, tai čia rodo, kad galima skalbt mašina, na gal čia ir kitaip, tobulesnės nei Trend.
Aš tai imsiuos sau
fainai uzsimaniau ir as sluosciu