Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(etaeta @ 2009 08 25, 17:17)
labai paprastai-bus atskiras lapas su kainom  4u.gif
gaila nematau paveiksliuko,bet jei jūs kalbate apie barstytuvą iš35 psl kodas 512 tai jo kaina 65 lt
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 08 25, 16:59)
o kokia jos kaina???pakol sulauksi ta nauja kataloga.....aaaaaaaaaaaa tai gi vistiek be kainu  doh.gif  Cia tai geras....kaip cia dabar  bus...

Ai, koks skirtumas ar kataloge yra kainos, ar ne? Juk vis tiek dauguma neperka kataloginėm kainom irnesakyk.gif , o laukia akcijų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 25, 17:36)
Ai, koks skirtumas ar kataloge yra kainos, ar ne? Juk vis tiek dauguma neperka kataloginėm kainom irnesakyk.gif , o laukia akcijų  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kažin ar kas matė, kaip tos šluostės atrodo? Gal bandėt kas? Kuri patiko, kam kuri skirta, gal žinot išsamiau blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2009 08 25, 20:05)
Kažin ar kas matė, kaip tos šluostės atrodo? Gal bandėt kas? Kuri patiko, kam kuri skirta, gal žinot išsamiau  blush2.gif ?

Filmukas apie šluostes, yra parodyta, kam kuri 4u.gif
Atsakyti
Kažin ar kas matė, kaip tos šluostės atrodo? Gal bandėt kas? Kuri patiko, kam kuri skirta, gal žinot išsamiau  blush2.gif ?

Mačiau šluostes ir čiupinėjau. Ant kiekvienos yra ženkliukas kam skirtos, kad nesumaišyti. Kai už tokią kainą, tai apsimoka, aš už vieną Trend firmos lygtais 56 mokėjau ir sugadinau doh.gif išskalbiau skalbyklėje, nors ir žinojau, kad tik su ūkiniu muilu galima jas plaut.
Pristatyme bandėm puodus pablizgint, tai gerai valė g.gif .
Pažiūrėjau tą filmuką, tai čia rodo, kad galima skalbt mašina, na gal čia ir kitaip, tobulesnės nei Trend.
Aš tai imsiuos sau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 25 rugpjūčio 2009 - 19:25
QUOTE(rosee @ 2009 08 25, 19:17)
Mačiau šluostes ir čiupinėjau. Ant kiekvienos yra ženkliukas kam skirtos, kad nesumaišyti. Kai už tokią kainą, tai apsimoka, aš už vieną Trend firmos lygtais 56 mokėjau ir sugadinau  doh.gif  išskalbiau skalbyklėje, nors ir žinojau, kad tik su ūkiniu muilu galima jas plaut.
Pristatyme bandėm puodus pablizgint, tai gerai valė  g.gif .
Pažiūrėjau tą filmuką, tai čia rodo, kad galima skalbt mašina, na gal čia ir kitaip, tobulesnės nei Trend.
Aš tai imsiuos sau  biggrin.gif

ir trend galima plauti mašina, tik be jokių minkštiklių, natūraliais skalbimo milteliais... bet šiaip visom mikropluošto šluostėm geriausia ūkiškas muilas ir plauti rakytėm... dar natūralus išdžiūvimas, negalima ant gyvatukų kabinti...
Aš iš tw naudoju indams tą orandžinę, man patinka labai, labai super sugeria vandenį.. dar raudoną turiu, bent kol naujos labai aš jomis patenkinta... Ir tikrai apsimoka kai dabar 4 šluostės 75lt kainuos, nes kitų firmų už porą ar 3 tiek sumoki... o dar mes turim ir nuolaidėlę dauguma smile.gif
Atsakyti

Labiausiai, man asmeniškai, patinka raudona. Nors ant jos viryklės ženkliukas, bet ji yra universali viskam. Oranžinė, tai mano, galva, virtuvinis rankšluostukas. Stiklams - šviesesnė mėlyna, vakar valiau veidrodį, nuvalė neblogai. Reiks išbandyti langus pavalyt. Tada galėsiu pakomentuoti. Puodams valyt dar nebandžiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 25, 20:38)
Labiausiai, man asmeniškai, patinka raudona. Nors ant jos viryklės ženkliukas, bet ji yra universali viskam. Oranžinė, tai mano, galva, virtuvinis rankšluostukas. Stiklams - šviesesnė mėlyna, vakar valiau veidrodį, nuvalė neblogai. Reiks išbandyti langus pavalyt. Tada galėsiu pakomentuoti. Puodams valyt dar nebandžiau.  blush2.gif

Pabandyk langus blush2.gif Jei geros, reiks porą komplektų griebti rolleyes.gif Kai žiūrėjau filmuką man jos labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(spiglys @ 2009 08 25, 08:49)
Klausykit , kaip paaiškinti tokį apsileidimą kai turiu tw beveik viską iš katalogo, o važiuojant  atostogaut į Palangą sugebėjau pasiimt tik peilį ir 1 sambuką doh.gif  bigsmile.gif

Na tikrai apsileidai čia bigsmile.gif Su manimi ir Sambukai, ir sumuštinių dėžutės, ir virtuvės įrankiai važiavo lotuliukas.gif

QUOTE(Balandė31 @ 2009 08 25, 19:43)
Pabandyk langus  blush2.gif  Jei geros, reiks porą komplektų griebti  rolleyes.gif  Kai žiūrėjau filmuką man jos labai patiko  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aha, baisiausiai laukiam išsamesnių komentarų, kitaip tariant vert pabandyti, ar verta naudoti bigsmile.gif

Kepiau kiaušinius kokot, ar kaip jie ten, na super vaizdelis, o ir greita, ir skanu 4u.gif

Man tas miltų sijoklis kažkaip neužstrigo, na nieko aš nesijoju g.gif O kas Jūs sijojate? Va per susirinkimą sakė, kad berods estų bitinikai susipirko juos bitėm kažkuo apsijuoti ar kaip ten. Na nžn, ne bitininkė esu, paklausus pas juos tai jie tiksliau pasakytų kam ir kaip - o čia tsakant ir nauja rinka, tik marketingo gero reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 25, 20:54)
Sveikos  4u.gif
Na tikrai apsileidai čia  bigsmile.gif 

Sugalvojau pasiteisinimą mirksiukas.gif Atsikėlėm ryte , pažiūrėjom pro langą , kad geras oras ir mažiau nei po 2 val buvom jau kelyje. Čia dar gerai, kad peilį ir sambuką prigriebiau tongue.gif
Atsakyti
Atsiprašau už OFF, bet kažkam jaučiu iš demonstruotojų turiu padėkoti, jog uždarė mano temą, kur norėjau parduoti savo kelis indelius cool.gif

Tai kas dar nežinot, aš neesu demonstruotoja ir jokio biznio ar antibiznio nedarau, bet jei man nereikia tiek daug, nes pirkau rinkinius, tai gal galiu sau leisti parduoti ar ne ??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Supykau mad.gif
Atsakyti