QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 11, 00:12)
Imi tai ką nori marinuoti, sudedi į mėlyną dalį, pabarstai prieskoniais, užpili marinatu ir išmaišai (aš tai darau rankomis), tada uždengi balta dalimi ir paėmusi už abiejų dalių pakratai, padedi į šaldytuvą, po kažkiek laiko apverti indą kita puse. Jei marinuoji kažką trapaus, gali nepurtyti.
Dėkui.
QUOTE(davija @ 2009 09 11, 05:59)
O čia vaizdinė info
Kaip čia viskas skanu
QUOTE(etaeta @ 2009 09 11, 06:01)
, kai nusinesiau i darba, tai galvojau kad kolega mane isbuciuos, sake tokio skanumyno senai jau nebuvo valges
Kas ten toks per daigtas kur tešlą silikoninėje išlyginote?
Sveikutės.
Nesakau kad aš nesu TW megėja ir nemažai visko turiu,bet tikrai niekaip netikiu,kad tas plastikas kepdamas nieko neišskiria. Patogumas tai taip bet ar tai sveika.......... tai tikrai netikiu kad sveikiau nei kepimas moliniame ar stikliniame inde