sveikos!
nu jau TW operatyvumas tai stebina.. 3dienį vakare vadovei nusiučiau užsakymą, šiandien iš ryto kurjeris jau braunas į namus
pasimečiau taip.. galvoju na lyg nieko aš praeitą savaitę iš TW neužsakiau
net nepatikėjau, kad čia 3dienio užsakymas
tie obuoliukai visai nieko, žinokit. didoki, sausainiams/užkandžiams, smulkmenoms vaikui. kai tokia kaina, tai apsimoka dovanom
TW skeptikams: tokia ir aš buvau, sukiojau pirštą prie smilkinio kai anyta rodydavo katalogą ir girdavos ką nusipirko. padovanodavo vis kokį menkniekį. O paskui nutariau išbandyt pati gaminius. t.y. funkcionalumą. Na ir negailiu pinigų. Tikrai lygiai taip pat maximiniuose plastikiniuose dubenėliuose minkosi tešla, tik kad jie rankoje taip patogiai nesilaiko, neturi sandarių dangčių (atpuola transportavimo malonumas, tešlos ar mėsos marinavimo subtilybės supurtant turinį ir t.t.), nezgrabnai padaryti ir po pusmečio tikrai atrodo gerokai padėvėti (apšiurę kraštai, pablukusios spalvos).
Stikliniai dubenys labai gerai, tik kad jie sunkūs. Neturint indaplovės dar prisideda ir šveitimo malonumas. orkaitėj stiklinės formos, deja, taip skaniai nekepa troškinių. o apie pyragus nekalbu - silikonas (drin, tebūnie ir ne TW) nepamainomas ir su jokiom metalinėm/stiklinėm skardom nelyginamas. špižinį britvoną padėjau poilsiui - turiu juokingai lengvą plastiko gabalą - ultrapliusą
vnž kai pasikeisiu visą virtuvės amuniciją, pažadu eit į priklausomybės ligų centriuką kokį. reabilituotis.