Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(simre @ 2009 09 11, 11:47)
Mergaitės, nepaverskit šios temos beprasmiškos kovos lauku, kaip kad jau pavirto temos apie AMWAY, Forever Living ir visus kitus platinamus produktus, kurių neįmanoma nuisipirkt PC ar vaistinėj. Kiekviena turim savo nuomonę ir savas tiesas. Beviltiška bandyt jas kažkam įrodinėt, o ir kam to reikia?

yess.gif ok.gif good.gif
o kas nesupranta tw ir musu tease.gif
atsiprasau jau baigiu mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 09 10, 22:01)
Si dariau http://www.youtube.c...re=channel_page
, kai nusinesiau i darba, tai galvojau kad kolega mane isbuciuos, sake tokio skanumyno senai jau nebuvo valges  good.gif

Kam parodet si recepta doh.gif saviskiams jau n laiko zadu iskepti morku pyraga, lazanija naujajame ultrapliuse, ravioli formoje pasidaryt piragelius, prisaldyti naminiu koldunu, nes jau pabaigem... bet neturiu laiko doh.gif O dar si recepta itrauksiu i sarasa ir viskas lotuliukas.gif bet svarbiausia gi kad noras yra, ane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 09 11, 04:55)

QUOTE(davija @ 2009 09 11, 04:59)
Reikia nusipirkti Mantingos bemielės sluoksniuotos tešlos ir dėti įvairiausius įdarus, kokių tik šerdelė geidžia bigsmile.gif obuoliai, varškė, fearšas, sūris, džemas ir t.t.
Padarius pyragėlius, aptepti kiaušiniu plakty ir apibarstai kuom tik nori ir jei nori: aguonomis, sezamais, prieskoniais, kokosais ir t.t.

P.S. Reikia gerai pasimiltuoti tiek formą, tiek stalą arba paklotėlį tešlai kočioti.

O čia vaizdinė info

http://vimeo.com/4998359

http://vimeo.com/4997671

Skanaus  bigsmile.gif

bandysiu, aciu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Kad kasdien nuo ryto šviežią maistą valgyti, reikia būti namų šeimininke, o vyras turi gerai uždirbti, kad užtektų pinigų kasdien į parduotuvę lakstyti.
Aš tai blogietė ax.gif , apsiperku savaitgaliais biggrin.gif
O jau tų kepimo skardų tai nė prisimint nenoriu, nžn kaip jums, bet man amžiais viskas prikepdavo, išplauti būdavo košmaras, be mirkymo niekaip neapsieidavau, na gal aš tokia netikusi, ką aš žinau lotuliukas.gif , tiesa, kitos gal indaploves turi, tai joms paprasčiau, pas mane nėra vietos jai pastatyti.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 11, 15:06)
O jau tų kepimo skardų tai nė prisimint nenoriu, nžn kaip jums, bet man amžiais viskas prikepdavo, išplauti būdavo košmaras, be mirkymo niekaip neapsieidavau, na gal aš tokia netikusi, ką aš žinau  lotuliukas.gif , tiesa, kitos gal indaploves turi, tai joms paprasčiau, pas mane nėra vietos jai pastatyti.

Kad ir su tom indaplovėm - vistiek aš jau nenoriu žiūrėti savo stiklinius indus kepimui ax.gif . O anksčiau buvo nepamainomi doh.gif Laikiau juos virtuvinese spintelėse, dabar išnešiau į sandėliuką, sekanti jų kelionė jau į konteinerį bus smile.gif .
Siūliau mamai - sako man tos TW užtenka, nenoriu nei prisiminti tų senų lotuliukas.gif
Atsakyti
ESU LABAI PATENKINTA INDAIS KUR GALIMA SULANKSYTI,LABAI PRAVERTE KELIONEJA,TIKSLAU SANATORIJOJ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos!

nu jau TW operatyvumas tai stebina.. 3dienį vakare vadovei nusiučiau užsakymą, šiandien iš ryto kurjeris jau braunas į namus blink.gif pasimečiau taip.. galvoju na lyg nieko aš praeitą savaitę iš TW neužsakiau doh.gif net nepatikėjau, kad čia 3dienio užsakymas lotuliukas.gif

tie obuoliukai visai nieko, žinokit. didoki, sausainiams/užkandžiams, smulkmenoms vaikui. kai tokia kaina, tai apsimoka dovanom wink.gif

TW skeptikams: tokia ir aš buvau, sukiojau pirštą prie smilkinio kai anyta rodydavo katalogą ir girdavos ką nusipirko. padovanodavo vis kokį menkniekį. O paskui nutariau išbandyt pati gaminius. t.y. funkcionalumą. Na ir negailiu pinigų. Tikrai lygiai taip pat maximiniuose plastikiniuose dubenėliuose minkosi tešla, tik kad jie rankoje taip patogiai nesilaiko, neturi sandarių dangčių (atpuola transportavimo malonumas, tešlos ar mėsos marinavimo subtilybės supurtant turinį ir t.t.), nezgrabnai padaryti ir po pusmečio tikrai atrodo gerokai padėvėti (apšiurę kraštai, pablukusios spalvos).
Stikliniai dubenys labai gerai, tik kad jie sunkūs. Neturint indaplovės dar prisideda ir šveitimo malonumas. orkaitėj stiklinės formos, deja, taip skaniai nekepa troškinių. o apie pyragus nekalbu - silikonas (drin, tebūnie ir ne TW) nepamainomas ir su jokiom metalinėm/stiklinėm skardom nelyginamas. špižinį britvoną padėjau poilsiui - turiu juokingai lengvą plastiko gabalą - ultrapliusą lotuliukas.gif

vnž kai pasikeisiu visą virtuvės amuniciją, pažadu eit į priklausomybės ligų centriuką kokį. reabilituotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nineinchnails: 11 rugsėjo 2009 - 16:00
QUOTE(jjjj @ 2009 09 10, 22:51)
pasigirsiu ir as vakar nusipirkau puoda ryziams tai sendiena isbandziau super  koke ryzei birus gavosi
http://www.youtube.c...feature=related

Uch....esu ir as TW auka doh.gif
O ar tik ryzius jame galima ruosti ar ir kitas kruopas? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(niekieno @ 2009 09 11, 17:18)
Uch....esu ir as TW auka doh.gif
O ar tik ryzius jame galima ruosti ar ir kitas kruopas? cool.gif

manau kad galima ir kitas kruopas jame gaminti,tik reiketu zinoti kurias ilgiau ar trupiau reikia kaitint g.gif

o as kai jau pagaliau turiu issvajota atidarytuva dar noriu kamsciatraukio ir cesnaku spaustuvo(pastarajy naudoju gana daznai)tai galvoju kuor situos daigciukus graziai ir patogiai laikyti g.gif ygrudau atidarytuva y stalciu doh.gif tox grazus daigciukas o turi gulet stalciuje doh.gif gal pasiulysit kitokiu minciu g.gif nes noreciau vos ne ant sienos viska issikabineti kad ateje sveciai ar drauges matytu mano geriu is tw visus blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
p.s.zinokit moteriskes mano vyras biskuty nusileido,ir jau taip stipriai nebumba ant tw ir ant manes thumbup.gif vakar leidau pirmam isbandyt atidarytuva,tai PAGYRE thumbup.gif drinks_cheers.gif sake gero skardiniu atidarytuvo dar nebuvo mates,o sitas sake thumbup.gif o as vos y kelnes nepridejau kol jis ta skardine atidarinejo doh.gif atrode kad nepjauna visai,bet tik takst ir nusieme dangtukas karsta.gif thumbup.gif
Atsakyti
na aš iki tokio lygio dar nenupušau, kad kabint virtuvės įrankius vien tam, kad kiti matytų, jog tai TW lotuliukas.gif
pas mane viskas suslėpta. tai įrankiai (ir puodai, dubenys etc), o ne namų puošmena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 11, 17:39)
tik takst ir nusieme dangtukas karsta.gif  thumbup.gif

ir aš likau patenkinta, jokios jėgos nereikia, lengvai sau suki ir atsidaro, o tai nekenčiau konservų atidarinėti, o čia ir jokių aštrių kraštų nelieka drinks_cheers.gif
Nineinchnails, kaip tau faina, greit gavai, o man be trečiadienio ko gero neatveš..
Bet kaip minėjau, jau "stabdysiu arklius", užteks tų bliūdų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 09 11, 17:47)
na aš iki tokio lygio dar nenupušau, kad kabint virtuvės įrankius vien tam, kad kiti matytų, jog tai TW  lotuliukas.gif
pas mane viskas suslėpta. tai įrankiai (ir puodai, dubenys etc), o ne namų puošmena  blush2.gif

as irgi neskaitau saves"nupususia" tongue.gif bet pas mane yrankiu kibireliai su yrankiais tikrai neuzgrusti y stalcius doh.gif tai kam jie tada reikalingi jei y spintas susikisus laikyt doh.gif o kosmo yrankius tai pasikabinau ant specelios kabykleles,nes ne tik grazu bet ir patogu pasiimti kai viskas po ranka blink.gif o tai ka ir aliejines tokias grazias as tureciau pagal tave susikist y spinteles doh.gif na jau ne man kas grazu ir daznai naudojama turi buti po ranka tongue.gif
Atsakyti