QUOTE(julija4ever @ 2009 09 11, 10:17)
Kiekvienas turi teise rinktis pagal poreikius, galimybes, madas, pomegius ir dar velnias zino pagal ka
Tik man susidare ispudis, kad jus neturite nei vieno indelio, prietaiso is TW, o tik ta gertuvele. Nes pati kalbejau lygiai taip pat, kai nieko neturejau.
O dabar man svarbi yra gyvenimo kokybe ir komfortas. Ir dar tai, kad sitie indai man tarnauja, o ne as jiems. Kuo tikrai niekada nebuvo su metaliniais ir pan. indais
O molis ir man beje patinka
O maximoje stengiuosi apeiti ta plastika kuo didesniu ratu ir kuo toliau. Uzteko viena karta perskaityt didziuli skelbima toje pacioje maximoje, kur prase zmones nupirkusius plastikinius indus ivairiu firmu, grazinti viska atgal, nes juose nezmoniskai aukstas kenksminguju medziagu kiekis.
Tai, kad tupperware plastikas išties yra nekenksmingas, nesat tikra nė viena iš jūsų 100 proc.
Mano pirma pažintis su tupperware buvo prieš kokius 10 m, kai nuoirkau savo kūdikiui gertuvėlę, kurio snapuką jis nugraužė per kokias 3 sav ir tą gertuvėlę aš išmečiau. Pamenu, kad tikrai nepigiai tada už ją mokėjau. Nežinojau, kad galima grąžinti ir pakeisti.
O fanatizmas niekada nėra gerai, nes tiki kažkieno pateikta reklamine informacija. Juk pats plika akimi nepažiūrėsi ar ta plasmasė išties yra sveika...Juk, pasak mobiliukų pardavėjų, ir jais naudotis visiškai saugu, nes neįmanoma įrodyti, kad jau po 30 s kalbėjimo juo pradedamas ardyti tavo biolaukas...Nesu aš patikli mergiotė...