Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 11, 11:00)
Greitkratį maximoje berods už 6 Lt nusipirkau. Ar yra prasmė mokėti brangiau? Ne...Tuo labiau, kad tai retai naudojamas daiktas...O visas tešlas maišau metaliniuose induose...Ir kepa metalinėse skardose puikiai viskas. Nesu aš madinga smile.gif

Taip, maximos greitkratis ir kaunuoja 6 Lt, nes jo sudėtyje pilna kenksmingų medžiagų, jei nusitrins skalė, ar dangtelis pradės leisti niekas nepakeis į naują.
Kiekvieno teisė rinktis kas jam patinka ir tinka. mirksiukas.gif
Ir, manau, tikrai liksi nesuprasta, kai ateini priešiškai pasisakyti tokioje temoje, kur bendrauja tik tupperware manjakės. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 11, 01:37)
Man patinka molis, metalas, o ta gertuvė toks kažkoks "ufikas"...Net neskanu gerti iš jos...Nusipirkau, nes bus patogiau ją nešiotis į paskaitas nei buteliuką...
Kiek esu mačius ir čiupinėjus tupperware daiktų, manęs jie nesužavėjo...

Kiekvienas turi teise rinktis pagal poreikius, galimybes, madas, pomegius ir dar velnias zino pagal ka 4u.gif Tik man susidare ispudis, kad jus neturite nei vieno indelio, prietaiso is TW, o tik ta gertuvele. Nes pati kalbejau lygiai taip pat, kai nieko neturejau.
O dabar man svarbi yra gyvenimo kokybe ir komfortas. Ir dar tai, kad sitie indai man tarnauja, o ne as jiems. Kuo tikrai niekada nebuvo su metaliniais ir pan. indais doh.gif O molis ir man beje patinka mirksiukas.gif
O maximoje stengiuosi apeiti ta plastika kuo didesniu ratu ir kuo toliau. Uzteko viena karta perskaityt didziuli skelbima toje pacioje maximoje, kur prase zmones nupirkusius plastikinius indus ivairiu firmu, grazinti viska atgal, nes juose nezmoniskai aukstas kenksminguju medziagu kiekis.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 11, 11:15)
Kiekvieno teisė rinktis kas jam patinka ir tinka.  mirksiukas.gif
Ir, manau, tikrai liksi nesuprasta, kai ateini priešiškai pasisakyti tokioje temoje, kur bendrauja tik tupperware manjakės.  lotuliukas.gif

taip jurgitak tikrai taip"kiekvieno teise rinktis"ir mes cia kalbam apie TW indus grazius ir kokybiskus,o ne apie maximinius ir t.t..galima gaminti ir tuose blekiniuose,bet tai jau reiketu susikurti atskira tema ir ten juos girti ir kalbeti apie ju privalumus...

gaminti tw induose ne "mados"reikalas,o patogumo,praktiskumo ir kokybiskumo reikalas!!!(kas dar dadesit ka nors mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 11, 10:17)
Kiekvienas turi teise rinktis pagal poreikius, galimybes, madas, pomegius ir dar velnias zino pagal ka 4u.gif  Tik man susidare ispudis, kad jus neturite nei vieno indelio, prietaiso is TW, o tik ta gertuvele. Nes pati kalbejau lygiai taip pat, kai nieko neturejau.
O dabar man svarbi yra gyvenimo kokybe ir komfortas. Ir dar tai, kad sitie indai man tarnauja, o ne as jiems. Kuo tikrai niekada nebuvo su metaliniais ir pan. indais doh.gif  O molis ir man beje patinka mirksiukas.gif
O maximoje stengiuosi apeiti ta plastika kuo didesniu ratu ir kuo toliau. Uzteko viena karta perskaityt didziuli skelbima toje pacioje maximoje, kur prase zmones nupirkusius plastikinius indus ivairiu firmu, grazinti viska atgal, nes juose nezmoniskai aukstas kenksminguju medziagu kiekis.
4u.gif

Tai, kad tupperware plastikas išties yra nekenksmingas, nesat tikra nė viena iš jūsų 100 proc.
Mano pirma pažintis su tupperware buvo prieš kokius 10 m, kai nuoirkau savo kūdikiui gertuvėlę, kurio snapuką jis nugraužė per kokias 3 sav ir tą gertuvėlę aš išmečiau. Pamenu, kad tikrai nepigiai tada už ją mokėjau. Nežinojau, kad galima grąžinti ir pakeisti.
O fanatizmas niekada nėra gerai, nes tiki kažkieno pateikta reklamine informacija. Juk pats plika akimi nepažiūrėsi ar ta plasmasė išties yra sveika...Juk, pasak mobiliukų pardavėjų, ir jais naudotis visiškai saugu, nes neįmanoma įrodyti, kad jau po 30 s kalbėjimo juo pradedamas ardyti tavo biolaukas...Nesu aš patikli mergiotė...
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 11, 02:12)
[color=yellow]sveikutes 4u.gif

Cia tai sutinku 200 % biggrin.gif Teko ir man su tokiais susidurti, ju virtuveje ideali svara, ju saldytuve minimum produktu, ju orkaite blizga kaip nauja jau 10 metu.... Pasirodo ,kad jie beveik nieko negamina namie:blink:
irnesakyk.gif galima cia diskutuoti iki begalybes apie kokybes-kainos santykius, apie komforta ir visa kita, bet tegu kiekvienas renkasi pagal save.
Manau, kad sioje temoje snekantys savo pasirinkima jau padare didis.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 11, 10:25)
Cia tai sutinku 200 % biggrin.gif  Teko ir man su tokiais susidurti, ju virtuveje ideali svara, ju saldytuve minimum produktu, ju orkaite blizga kaip nauja jau 10 metu.... Pasirodo ,kad jie beveik nieko negamina namie:blink:

Mano virtuvė blizga, nors gaminu kasdien ir daug...Šaldytuve minimum produktų, nes apsipirkinėju kasdien ir perku tiek, kiek suvalgysim tą dieną...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 11, 02:24)
Tai, kad tupperware plastikas išties yra nekenksmingas, nesat tikra nė viena iš jūsų 100 proc.

man uztenka sertifikatu, patentu ir asmeniniu pojuciu naudojant siuos indus 4u.gif
Kiekvienas norintis gali nuvaziuoti i fabrikus, i centrini ofisa, savo akimis pamatyti kaip tai daroma, is ko, pabendrauti su expertais. Tik kazkodel nei vienas to dar nepadare. Nesu fanatike, tiesiog vertinu kokybe ir komforta. O skeptiku bus visada, visose srityse 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 11, 02:28)
Mano virtuvė blizga, nors gaminu kasdien ir daug...Šaldytuve minimum produktų, nes apsipirkinėju kasdien ir perku tiek, kiek suvalgysim tą dieną...

Baltai jums del to pavydziu. O as esu labai uzimtas zmogus ir negaliu sau leisti tokios prabangos kaip apsipirkimas kiekviena diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 11 rugsėjo 2009 - 10:30
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 11, 10:31)
man uztenka sertifikatu, patentu ir asmeniniu pojuciu naudojant siuos indus 4u.gif
Kiekvienas norintis gali nuvaziuoti i fabrikus, i centrini ofisa, savo akimis pamatyti kaip tai daroma, is ko, pabendrauti su expertais. Tik kazkodel nei vienas to dar nepadare. Nesu fanatike, tiesiog vertinu kokybe ir komforta. O skeptiku bus visada, visose srityse 4u.gif
Papildyta:

Baltai jums del to pavydziu. O as esu labai uzimtas zmogus ir negaliu sau leisti tokios prabangos kaip apsipirkimas kiekviena diena 4u.gif

Mobiliųjų telefonų pardavėjai pasakytų tą patį biggrin.gif Todėl tokie argumentai man netinka.

Taip, aš apsipirkinėju kiekvieną dieną ir mano vaikai, grįžę iš mokyklos, valgo ką tik pagamintą maistą. Stengiuosi kuo rečiau maistą šildyti. Todėl manęs kai kurios tupperware prekės visai nedomina...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 11, 11:28)

na o as apsiperku y savaite viena karta,nes laikau produktus tw induose ir dazniau apsipirkinet nereikia!nes jei eiciau y parduotuve kas dien tai musu islaidos butu didesnes uz pajamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 11, 02:33)
Mobiliųjų telefonų pardavėjai pasakytų tą patį  biggrin.gif  Todėl tokie argumentai man netinka.

Taip, aš apsipirkinėju kiekvieną dieną ir mano vaikai, grįžę iš mokyklos, valgo ką tik pagamintą maistą. Stengiuosi kuo rečiau maistą šildyti. Todėl manęs kai kurios tupperware prekės visai nedomina...

Nelyginu indu su mobiliais telefonais doh.gif Jeigu nematot prasmes pirkti brangiu indu, cia jusu reikalas. Savo seimai darau valgyt beveik kiekviena diena, o i parduotuve nematau reikalo lakstyt kiekviena diena, nes maistas sviezutelis issilieka TW indeliuose 4u.gif Gerai, kad turit tiek laiko sveisti, gaminti, dar karta sveisti ir gincitys be reikalo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 11 rugsėjo 2009 - 10:41
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 11, 11:33)
Todėl manęs kai kurios tupperware prekės visai nedomina...

ar man pasirode ar kaip g.gif bet matau kad jusu isviso tupperware prekes nedomina blink.gif
ir pabaikim sita tuscia diskusija,nes tuoj tema baigsis per tokias nesamoningas kalbas unsure.gif ir musu "etatine" lotuliukas.gif temu atidarinetoja Asese tures tuoj kurt nauja tema doh.gif o si baigsis frazem kad tw yra visiskas s.....
negalima taip schmoll.gif gana!
Papildyta:
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 11, 11:41)
Nelyginu indu su mobiliais telefonais doh.gif  Jeigu nematot prasmes pirkti brangiu indu, cia jusu reikalas. Savo seimai darau valgyt beveik kiekviena diena, o i parduotuve nematau reikalo lakstyt kiekviena diena, nes maistas sviezutelis issilieka TW indeliuose 4u.gif Gerai, kad turit tiek laiko sveisti, gaminti, dar karta sveisti ir gincitys be reikalo tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, nepaverskit šios temos beprasmiškos kovos lauku, kaip kad jau pavirto temos apie AMWAY, Forever Living ir visus kitus platinamus produktus, kurių neįmanoma nuisipirkt PC ar vaistinėj. Kiekviena turim savo nuomonę ir savas tiesas. Beviltiška bandyt jas kažkam įrodinėt, o ir kam to reikia?
Atsakyti