labas vakaras mielosios
ateinu jums pasigirti siandien gavau skardiniu atidarytuva (didelis aciu musu bendrai draugei )tai pavydekit kas neturit labai labai nesuzinosit kas per stebuklas jisai kol pacios nepabandysit
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 06, 23:39)
Kalitėja, o jūs gal mėsos nevalgot? Nes kepsnių dėžutėse galima marinuoti ne tik šašlykus, bet ir kepsnius, vištieną, žuvį. Neįsivaizduoju kur kitur galima būtų marinuoti Pati turiu 2 mažas ir vieną didelę.
kaip tik vyras mėsaėdis,bet kad nemačiau kaip su juo reikia elgtis tai ir stovi nenaudojamas
Pas mane didysis
QUOTE(nineinchnails @ 2009 09 10, 10:15)
labas rytas
leisiu sau pasisakyti.
Naudojau Saulės dubenis ir džiaugiaus bei spjaudžiaus:
- tie grioveliai, rankenėlės - indaplovėj plauni, tai paskui šluostymo meno varžytuvės, nes plastiko indaplovė nenudžiovina, o kai griovelių daug, tai ten purtyk nepurtęs
+ super dangteliai ir sandarūs, ir vienu spustelėjimu užsidaro - dar tokio patogumo nebuvau mačius ir turėjus.
bet.. dėl to minuso didžiausio pakeičiau juos į tešlos dubenis ir samba. tešlos dubenys nerealūs savo medžiaga ir dugno formavimu, o samba universalumu (kad ir pyragiukas nesuvalgytas - įdedi į dangtelį, užvoži dubenuku, užspaudi, voila pyragiukinė )
Papildyta:
o man jis nepatogus perisuka pirkau šitą, o paskui normalų vertikalų nusipirkau (žalią). šį twistable naudoju kaip vertikalų morkom, agurkam
leisiu sau pasisakyti.
Naudojau Saulės dubenis ir džiaugiaus bei spjaudžiaus:
- tie grioveliai, rankenėlės - indaplovėj plauni, tai paskui šluostymo meno varžytuvės, nes plastiko indaplovė nenudžiovina, o kai griovelių daug, tai ten purtyk nepurtęs
+ super dangteliai ir sandarūs, ir vienu spustelėjimu užsidaro - dar tokio patogumo nebuvau mačius ir turėjus.
bet.. dėl to minuso didžiausio pakeičiau juos į tešlos dubenis ir samba. tešlos dubenys nerealūs savo medžiaga ir dugno formavimu, o samba universalumu (kad ir pyragiukas nesuvalgytas - įdedi į dangtelį, užvoži dubenuku, užspaudi, voila pyragiukinė )
Papildyta:
o man jis nepatogus perisuka pirkau šitą, o paskui normalų vertikalų nusipirkau (žalią). šį twistable naudoju kaip vertikalų morkom, agurkam
ši skustuką pati naudoju,ir esu patenkinta labai,pas dukrą skutau bulves su kataloginiu tai jis man slydinėjo,ir čiut į pirštą neisipjoviau ,o šiaip tai prie skustukų reikia priprasti,kažkada buvau nusiteikusi prieš juos,atsei turiu labai gerą peiliuka,bet kai man jį kažkur nudaigojo tai teko išsitraukti iš savo sandėliuko ir pradėti skusti,
pasigirsiu ir as vakar nusipirkau puoda ryziams tai sendiena isbandziau super koke ryzei birus gavosi
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
Na va pagaliau pirmas atsiliepimas apie šį puodą iš patirties
Nusipirkau gertuvę. Visai nieko, bet plastmasė nežavi manęs...
Bet gertuvei nelabai turbūt daugiau alternatyvų yra nebent fleškutė
Ir aš šian gavau gertuvę, gidžiąją 750ml dabar tai gersiu
Ir aš šian gavau gertuvę, gidžiąją 750ml dabar tai gersiu
QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 10, 22:41)
kaip tik vyras mėsaėdis,bet kad nemačiau kaip su juo reikia elgtis tai ir stovi nenaudojamas
Pas mane didysis
Pas mane didysis
Imi tai ką nori marinuoti, sudedi į mėlyną dalį, pabarstai prieskoniais, užpili marinatu ir išmaišai (aš tai darau rankomis), tada uždengi balta dalimi ir paėmusi už abiejų dalių pakratai, padedi į šaldytuvą, po kažkiek laiko apverti indą kita puse. Jei marinuoji kažką trapaus, gali nepurtyti.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 10, 23:14)
Nusipirkau gertuvę. Visai nieko, bet plastmasė nežavi manęs...
Ta prasme? Ar konkrečiai šios fertuvėlės, ar apskritai?
QUOTE(simre @ 2009 09 10, 07:55)
Sveiki,
taip, su ravioli forma gaminam tuo pačiu principu, kaip ir su mėlynąja koldūnų forma. Tik gaminukai gaunasi gerokai didesni. Pas mus mėgstamiausias - sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įviariausiai įdarais. Gaunasi tokie poros kąsnių skanumai
taip, su ravioli forma gaminam tuo pačiu principu, kaip ir su mėlynąja koldūnų forma. Tik gaminukai gaunasi gerokai didesni. Pas mus mėgstamiausias - sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įviariausiai įdarais. Gaunasi tokie poros kąsnių skanumai
ga receptuka butu galima ?
Guli ta koldunine mano...be darbo
QUOTE(Špoka @ 2009 09 11, 01:44)
Reikia nusipirkti Mantingos bemielės sluoksniuotos tešlos ir dėti įvairiausius įdarus, kokių tik šerdelė geidžia obuoliai, varškė, fearšas, sūris, džemas ir t.t.
Padarius pyragėlius, aptepti kiaušiniu plakty ir apibarstai kuom tik nori ir jei nori: aguonomis, sezamais, prieskoniais, kokosais ir t.t.
P.S. Reikia gerai pasimiltuoti tiek formą, tiek stalą arba paklotėlį tešlai kočioti.
O čia vaizdinė info
http://vimeo.com/4998359
http://vimeo.com/4997671
Skanaus