Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(Asese @ 2009 09 10, 09:19)
Obuoliuko negalima, o receptų knygutę galima  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 09 10, 07:42)
Vakar kepiau ta naujaji varskes pyraga, skonis nerealus  thumbup.gif  thumbup.gif , tikrai verta pasigaminti  didis.gif

Man atrodo etaeta apie šį pyragą kalba. Čia filmukas
Aš jau seniai tokį kepu, bet su slyvom. Maniškiams patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 10 rugsėjo 2009 - 08:22
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 10, 08:49)
man atrodo, kad apkramtytu nepakeis, nebent dar kazkas negerai tam buteliukui, brokas koks islindo g.gif  Bet pabandyt galima ax.gif

drinks_cheers.gif Tiesiog apkramtyto nekeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 09 09, 19:36)
Štai lendu ir aš į eterį  biggrin.gif  Tik ne su gerom naujienom schmoll.gif . Tai va, norėdama savo lėlytei geriausio, nupirkau TW buteliuką. Ir baisiausiai nusivyliau - viskas bėga lauk pro tarpą tarp čiulptuko ir buteliuko doh.gif  Sako, kad čia specifinė visų buteliukų liga, bet juk tokius pinigus mokėjau g.gif  Kažin, ar keistų dėl tokios priežasties, jei nėra išorinių defektų? g.gif

aš kiek turėjus Avent'o savo aukseliui nei vienas nepraleido nei gramo lauk
ir TW tas pats tyri būti 4u.gif
taikrai turi pakeisti, jei taip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos ar pas mus toks yra?
http://www.youtube.c...feature=related
Gal kuri turit, reikia skubiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaa @ 2009 09 10, 09:12)
Laba ryta 4u.gif
Paprotinkit, ar galima raudonaji obuoliuka ir receptu knygele uzsakyti kaip 5% dovaneles. g.gif
Ar su ravioli forma reikia skanumynus daryti tuo paciu principu kaip su koldunine g.gif Labai jos noreciau, vis gundausi uzsisakyti doh.gif

Sveiki,
taip, su ravioli forma gaminam tuo pačiu principu, kaip ir su mėlynąja koldūnų forma. Tik gaminukai gaunasi gerokai didesni. Pas mus mėgstamiausias - sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įviariausiai įdarais. Gaunasi tokie poros kąsnių skanumai smile.gif
Atsakyti
labas rytas

QUOTE(julija4ever @ 2009 09 09, 15:16)
O vat tie Saules dubeneliai tai nelabai  schmoll.gif  Ciupinejau gyvai, na niekaip as nemoku ju nei uzdaryt zmoniskai, nei atidaryt, ir siaip nelabai patogus pasirode.
Va biski antireklamos daviau lotuliukas.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 09 09, 18:49)
Saules dubenu ir as neimciau. Rankeneles tos be rysio, netilps kompaktiskai i kitus dubenis ir dangtelis nelabai praktiskas, grioveliai gali kaupti nesvarumus g.gif
O jei noreciau kokio dubens, tai tik 5 l to su skyle is brangiuju kolekcijos storapadzio. Bet kad jo kaina didele, tai dar teks palaukti doh.gif Uz dubeni 100 moketi kazkaip ranka nekyla blink.gif

leisiu sau pasisakyti.

Naudojau Saulės dubenis ir džiaugiaus bei spjaudžiaus:

- tie grioveliai, rankenėlės - indaplovėj plauni, tai paskui šluostymo meno varžytuvės, nes plastiko indaplovė nenudžiovina, o kai griovelių daug, tai ten purtyk nepurtęs doh.gif
+ super dangteliai biggrin.gif ir sandarūs, ir vienu spustelėjimu užsidaro - dar tokio patogumo nebuvau mačius ir turėjus.

bet.. dėl to minuso didžiausio pakeičiau juos į tešlos dubenis ir samba. tešlos dubenys nerealūs savo medžiaga ir dugno formavimu, o samba universalumu (kad ir pyragiukas nesuvalgytas - įdedi į dangtelį, užvoži dubenuku, užspaudi, voila pyragiukinė lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(Nenka @ 2009 09 10, 09:51)
Merginos ar pas mus toks yra?
http://www.youtube.c...feature=related
Gal kuri turit, reikia skubiai?  g.gif

o man jis nepatogus ax.gif perisuka doh.gif pirkau šitą, o paskui normalų vertikalų nusipirkau (žalią). šį twistable naudoju kaip vertikalų morkom, agurkam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 09 09, 20:36)
Štai lendu ir aš į eterį  biggrin.gif  Tik ne su gerom naujienom schmoll.gif . Tai va, norėdama savo lėlytei geriausio, nupirkau TW buteliuką. Ir baisiausiai nusivyliau - viskas bėga lauk pro tarpą tarp čiulptuko ir buteliuko doh.gif  Sako, kad čia specifinė visų buteliukų liga, bet juk tokius pinigus mokėjau g.gif  Kažin, ar keistų dėl tokios priežasties, jei nėra išorinių defektų? g.gif

Tikrai keicia, cia ko gero naujas brokas, nes sandelyje jau ne viena su tokiom problemom pakeite. Kataloge parasyta, kad patobulintas, tai dabar gal jau be sito broko bus g.gif Kazkaip nesiseka jiems su tais buteliukais, tai skale trunasi, tai leidzia. Vis neisgauna tobulumo lotuliukas.gif

O man twister skustukas labai patogus thumbup.gif , universalus dabar be darbo guli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 10 rugsėjo 2009 - 10:28
O gal kas galit pas mane namuose pademonstruoti ta koldunine. Kaip su ja daryti koldunus? Esu Kaune ax.gif O tai gavau dovanu ir nezinau kaip cia ka daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 10, 11:27)
O man twister skustukas labai patogus thumbup.gif , universalus dabar be darbo guli.

O kas čia per daiktas? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 09 10, 11:31)
nezinau kaip cia ka daryti  ax.gif

pasižiūrėk čia filmukų http://www.youtube.c...ioli tupperware
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 10, 09:55)
Sveiki,
taip, su ravioli forma gaminam tuo pačiu principu, kaip ir su mėlynąja koldūnų forma. Tik gaminukai gaunasi gerokai didesni. Pas mus mėgstamiausias - sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įviariausiai įdarais. Gaunasi tokie poros kąsnių skanumai smile.gif

Aciu 4u.gif Imsiu biggrin.gif
Atsakyti