Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 09, 20:31)
Tu pati juos naudoji, ar tik galvoji, kad taip būtų?  g.gif
Saulės dubenis turiu jau 5 metus. Nei rankenėlės nemaišo, nei dangteliai apsineša. Užsidaro labai sandariai - mažiausiame nešiojuosi sriubą į darbą  thumbup.gif  Iš jo malonu ir patogu valgyti, ne taip kaip iš Optimum.  biggrin.gif

Na va, ir taip jų norėjau, tai dabar dar labiau užsimaniau... Nereikia man jų.
Nereikia man jų.

Nereikia man jų. Užsiimu savitaiga...
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 09, 21:56)
Nereikia man jų.

Bus dar jie...bus dar jie...bus ateityje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 09, 21:56)
Nereikia man jų.

Nereikia tau jų schmoll.gif , tikrai nereikia schmoll.gif . O kur sudėsi tiek daug bliūdų doh.gif
Jie labai geri tiems, kas dar neturi smile.gif . Tikrai super, nes užsidaro lengvai, spustelėjus per dangtį delnu thumbup.gif , sandarūs thumbup.gif . Ir tai, kad nepilnai susideda vienas į kitą, o laikosi už auselių yra tam tikras privalumas - nes jie tarsi vėdinasi, neprismirdę tokie , jei ilgiau palaikai sudėtus nenaudojamus.

Yra ir vienas minusas jų: kai plauni indaplovėj, ant dugniuko yra tokia poaukštė briaunelė ir ten visada lieka vandens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 09 rugsėjo 2009 - 21:04
Noriu parodyti nuotraukelę varškes apkepas silikoninej formoj bet labai gaila nemoku ikelti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta4: 09 rugsėjo 2009 - 21:23
Na merginos prajukinote mane lotuliukas.gif

Saldžių sapnų 4u.gif
Atsakyti
Vakar kepiau ta naujaji varskes pyraga, skonis nerealus thumbup.gif thumbup.gif , tikrai verta pasigaminti didis.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 09 10, 07:42)
Vakar kepiau ta naujaji varskes pyraga, skonis nerealus  thumbup.gif  thumbup.gif , tikrai verta pasigaminti  didis.gif

labas rytas 4u.gif
etaeta kas cia db blink.gif ar cia varskes pyragu tema hihihi.gif greitai pasakok kokius tw yrankius naudojai ir pyrago recepta papasakok bigsmile.gif blush2.gif mirksiukas.gif nes kaip tik db varskes turiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 09, 11:54)
Dėl apkramtymo nepergyvenk  mirksiukas.gif

Ar tikrai kramtytus keicia? g.gif Mano mergina visus tris buteliukus apkramciusi - su dantukais atidarineja.
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2009 09 09, 23:42)
Ar tikrai kramtytus keicia? g.gif Mano mergina visus tris buteliukus apkramciusi - su dantukais atidarineja.

man atrodo, kad apkramtytu nepakeis, nebent dar kazkas negerai tam buteliukui, brokas koks islindo g.gif Bet pabandyt galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 10, 08:15)
labas rytas 4u.gif
etaeta kas cia db blink.gif ar cia varskes pyragu tema hihihi.gif greitai pasakok kokius tw yrankius naudojai ir pyrago recepta papasakok bigsmile.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif nes kaip tik db varskes turiu ax.gif

as irgi noreciau receptuko ax.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Paprotinkit, ar galima raudonaji obuoliuka ir receptu knygele uzsakyti kaip 5% dovaneles. g.gif
Ar su ravioli forma reikia skanumynus daryti tuo paciu principu kaip su koldunine g.gif Labai jos noreciau, vis gundausi uzsisakyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaa: 10 rugsėjo 2009 - 08:16
QUOTE(raimaa @ 2009 09 10, 09:12)
Laba ryta 4u.gif
Paprotinkit, ar galima raudonaji obuoliuka ir receptu knygele uzsakyti kaip 5% dovaneles. g.gif

Obuoliuko negalima, o receptų knygutę galima 4u.gif
Atsakyti