Sakykite ar pas mus irgi toks katalogas bus naujas ?
http://www.tupperwar...hs.xsl/926.html
QUOTE(Vilmoska @ 2009 08 25, 11:37)
Taip, toks pats
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 25, 11:10)
Taip, toks pats
O tai galvoju- apie kokį čia miltų puodelį-sijoklį vis šnekat . Aš turiu tą iš paskutinio katalogo , kur sukiojasi ramkelė. Bet galvoju, kad tas naujesnis turbūt bus geriau.
QUOTE(Vilmoska @ 2009 08 25, 12:17)
O tai galvoju- apie kokį čia miltų puodelį-sijoklį vis šnekat . Aš turiu tą iš paskutinio katalogo , kur sukiojasi ramkelė. Bet galvoju, kad tas naujesnis turbūt bus geriau.
Mačiau tą naują, labai patiko
Kiek pamenu, tai prieš kokius 3 metus buvo toks ar panašus mėlynas, bet kol susiruošiau įsigyti -jau neturėjo nieks . Tai jau daba reiks griebt .
QUOTE(julija4ever @ 2009 08 25, 10:13)
Geras, net nepagalvociau, kad gali netikti kai kuriems TW peiliams. O tai kuo galasti T-chef peilius??? As M serijos peili kuo puikiausiai galandu jame ir jokiu problemu, turiu universalu ir file
Papildyta:
patekau i analogiska situacija turiu beveik viska, o atostogoms buvau pasiemus tik 2 puodelius samba serijos
Papildyta:
patekau i analogiska situacija turiu beveik viska, o atostogoms buvau pasiemus tik 2 puodelius samba serijos
aš vadinas nemokša, nes tikrai neišgaląndu M serijos, ne tokio aštrumo gaunas kaip turėtų su mama kiaulę dorojom, aš nusivežiau savo peilį ir galąstuvą, tai prie mamos paprasčiausio tramontinos galąsto į spec. akmenuko, mano M serijos peilio nebuvo net ką lygint - mama varė kaip per sviestą, o aš vargau tai taip norėjau ir aš saviškį per tą akmenuką pravaryt, bet neišdrįsau
o šiaip Tcfef peiliai turi savo galąstuvą, kurio kaina gan didelė ir galima užsisakyt tik suderinus asmeniškai su distributore...
QUOTE(Saga @ 2009 08 25, 11:29)
p.s. tiktai mano raudonas apvalus be rastu jokiu, ne rudas.... gal tik anskciau tokie budavo
man rodos tu turi Princesę pati pačiausia silikoninė formytė, tik nenuleisk rankų joje kepdama ir pamatysi kokia jinai puiki
Gal kas turite savo savo sandėliukuose užsilikusią tokią gertuvę
http://www.tupperwar...hs.xsl/917.html
?
Gali būti ir kita spalva.
vairuotojui@yahoo.com
Papildyta:
Reikia skubiai. Dovanai.
http://www.tupperwar...hs.xsl/917.html
?
Gali būti ir kita spalva.
vairuotojui@yahoo.com
Papildyta:
Reikia skubiai. Dovanai.
QUOTE(davija @ 2009 08 25, 13:26)
aš vadinas nemokša, nes tikrai neišgaląndu M serijos, ne tokio aštrumo gaunas kaip turėtų su mama kiaulę dorojom, aš nusivežiau savo peilį ir galąstuvą, tai prie mamos paprasčiausio tramontinos galąsto į spec. akmenuko, mano M serijos peilio nebuvo net ką lygint - mama varė kaip per sviestą, o aš vargau tai taip norėjau ir aš saviškį per tą akmenuką pravaryt, bet neišdrįsau
o šiaip Tcfef peiliai turi savo galąstuvą, kurio kaina gan didelė ir galima užsisakyt tik suderinus asmeniškai su distributore...
o gal tavo galastuvas negalanda dėl to kad gal tu per smarkiai paspaudusi buvai begalasdama arba galasdama per daug užlaužusi peilį , viduje išardžius galastuvą yra tokia maza plasmasiukė kuri gali būti nulūžusi,jinai laiko tuos ratukus,tai gali būti ,kad dėl to ir negalanda,man taip irgi buvo,pabandyk susisiekti su ofisu gal kartais pakeis pas mus kaune dar kartais keicia jei yra ši problema,sėkmės pabandyk
man rodos tu turi Princesę pati pačiausia silikoninė formytė, tik nenuleisk rankų joje kepdama ir pamatysi kokia jinai puiki
o gal tavo galastuvas negalanda dėl to kad gal tu per smarkiai paspaudusi buvai begalasdama arba galasdama per daug užlaužusi peilį , viduje išardžius galastuvą yra tokia maza plasmasiukė kuri gali būti nulūžusi,jinai laiko tuos ratukus,tai gali būti ,kad dėl to ir negalanda,man taip irgi buvo,pabandyk susisiekti su ofisu gal kartais pakeis pas mus kaune dar kartais keicia jei yra ši problema,sėkmės pabandyk
gal ir taip su mano galąstuvu, aš tai tikrai nespaudžiau, bet MB pradžioj bandė tai daryt bandysiu ardyt, nes tie ratukai tikrai labai sunkiai juda
QUOTE(Saga @ 2009 08 25, 10:25)
sveiki..... norejau konsultaciju turiu silikonine kepimo forma apvalia..... gavau dovanu, daiktas man nelabai reikalingas tai gulejo ilgai ir nuobodziai spinteleje..... kadangi pirkau zele zieda ir labai susizavejau galvoju reik ir silikona traukt lauk, pyraga kept, gal tikrai viskas ten taip stebuklinga..... tai va likau nusivylusi, pyragas neissieme, prikibo....... taigi pries padedama atgal i spintele galvoju pasikonsultuosiu gal ka ne taip dariau, gal su riebalais ja tepti reikia?
lipti tau pradėjo kogero dėl to, kad ilgai gulėjo nenaudota ir apsinešė įvairiomis apnašomis,pačiupinėk rankomis jei limpnus silikonas tai prieš naudodama silikono formą, išplauk ją su muilu ir gerai išdžiovink. Galima plauti ir indų plovimo mašinoje.Tupperware silikono formų negalima plauti su milteliais, kuriuose yra kietų grūdelių.
Kai patiekalas pagamintas, palauk apie 5 minutes. Netrauk įkaitusios formos.
QUOTE(Asese @ 2009 08 25, 12:19)
o kokia jos kaina???pakol sulauksi ta nauja kataloga.....aaaaaaaaaaaa tai gi vistiek be kainu Cia tai geras....kaip cia dabar bus...
QUOTE(Ulitka @ 2009 08 25, 16:59)
o kokia jos kaina???pakol sulauksi ta nauja kataloga.....aaaaaaaaaaaa tai gi vistiek be kainu Cia tai geras....kaip cia dabar bus...
labai paprastai-bus atskiras lapas su kainom