Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

Kazin ar kas turi toki milzina. Labai jau jis didelis doh.gif O i apvalu mano klijente sumaste picas saldyti, cia gal ir nebloga ideja, tik tada jau reikia kelias is karto, nes irgi aukstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 09, 09:54)
Nu blyn, sakykit, kas turit, kokie išmatavimai to didžiojo šaldymo indo

QUOTE(laurindre @ 2009 09 09, 10:32)
Kazin ar kas turi toki milzina. Labai jau jis didelis doh.gif

Neturiu tokio, bet manau, kad bus toks pat ilgis ir plotis, kaip ir tų, kurie kažkada buvo su ravioli formomis sukomplektuoti. Tik šitų didčkių aukštis turėtų būt dvigubai didesnis (tie, kur su ravioli forma buvo - 3 l talpos, prie šitų rašo 6 l).
Apie apvalių matmenis apskritai neturiu nuomonės. Nes manau, kad bet kuriuo atveju jie per dideli.

Atsakyti
Eina kaku, tokių milžinų man nereikia, dėkui, merginos, kad atkalbėjot, būtų pinigai išmesti į balą doh.gif Anas 3l pas mane voliojasi, nei aš tų koldūnų pati darau, nei tų ravioli, nesuprantu kam juos pirkau, na gal kada nors nebūsiu tokia tinginė blush2.gif ir daugiau laiko turėsiu.
Atsakyti
Labutis
verysad.gif Kazkaip tai mano bachuriukas sugebejo gertuvele sugadinti..tas pipsiukas smile.gif nejuda nu ir savaime aisku kad vanduo ne bega verysad.gif
Bandysime keisti, bet kad apkramtyta labai doh.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 09, 11:41)
verysad.gif Kazkaip tai mano bachuriukas sugebejo gertuvele sugadinti..tas pipsiukas  smile.gif nejuda nu ir savaime  aisku kad vanduo ne bega  verysad.gif
Bandysime keisti, bet kad apkramtyta labai  doh.gif  g.gif blush2.gif

Dėl apkramtymo nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas o ar buvo kada nuolaidos silikoniniam teptukui??))Labai laukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suntata: 09 rugsėjo 2009 - 11:19
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 09, 11:54)
Dėl apkramtymo nepergyvenk  mirksiukas.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 09, 11:41)
Labutis
verysad.gif Kazkaip tai mano bachuriukas sugebejo gertuvele sugadinti..tas pipsiukas  smile.gif nejuda nu ir savaime  aisku kad vanduo ne bega  verysad.gif
Bandysime keisti, bet kad apkramtyta labai  doh.gif  g.gif blush2.gif

o cia ta zaliaja g.gif bet aisku jos visos tu paciu principu veikia blush2.gif as noriu savo maziukui paimt tokia(ne toks jau ir maziukas2metu blush2.gif )o ar apvertus ja aukstyn kojom kai atidaryta bega g.gif ar traukt reikia kaip per papkuty kad begt pradetu g.gif blush2.gif ydomu imtu jis jaja ar ne g.gif bet visokius kubusus su tais mechanizmais tai geria tai manau kad ir sita turetu priimt g.gif bet dar buteliuko(tw)nepaleidzia is ranku,gal kad spalvotas-grazus g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 09, 04:07)
o cia ta zaliaja g.gif bet aisku jos visos tu paciu principu veikia blush2.gif as noriu savo maziukui paimt tokia(ne toks jau ir maziukas2metu blush2.gif )o ar apvertus ja aukstyn kojom kai atidaryta bega g.gif ar traukt reikia kaip per papkuty kad begt pradetu g.gif  blush2.gif ydomu imtu jis jaja ar ne g.gif bet visokius kubusus su tais mechanizmais tai geria tai manau kad ir sita turetu priimt g.gif bet dar buteliuko(tw)nepaleidzia is ranku,gal kad spalvotas-grazus g.gif  blink.gif

Per atidaryta ir apversta aukstyn kojom - bega, jau patikrinta. Bet mums tai netrukdo, mes jau apie puse metu naudojam, tai maniske jau ismoko su juo graziai elgtis. Aisku, kartais visko pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 09, 12:07)
o cia ta zaliaja g.gif bet aisku jos visos tu paciu principu veikia blush2.gif as noriu savo maziukui paimt tokia(ne toks jau ir maziukas2metu blush2.gif )o ar apvertus ja aukstyn kojom kai atidaryta bega g.gif ar traukt reikia kaip per papkuty kad begt pradetu g.gif  blush2.gif ydomu imtu jis jaja ar ne g.gif bet visokius kubusus su tais mechanizmais tai geria tai manau kad ir sita turetu priimt g.gif bet dar buteliuko(tw)nepaleidzia is ranku,gal kad spalvotas-grazus g.gif  blink.gif

Mano metų berniukas labai mėgsta iš tos gertuvės gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 09, 13:13)
Per atidaryta ir apversta aukstyn kojom - bega, jau patikrinta. Bet mums tai netrukdo, mes jau apie puse metu naudojam, tai maniske jau ismoko su juo graziai elgtis. Aisku, kartais visko pasitaiko mirksiukas.gif

ok.gif good.gif aciuks.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agurčikas @ 2009 09 09, 14:06)
Mano metų berniukas labai mėgsta iš tos gertuvės gerti smile.gif

ok.gif good.gif aciuks.gif 4u.gif
Papildyta:
na tai kaip matau planuojamu pirkiniu sia savaite sarasas jau baigesi mirksiukas.gif
ar nepastebejau,ar ne viena neimat tu dubeneliu rinkiniu g.gif nu tu su saules dangteliais"florida" ir tu kitokiu spalvotu"iskylos dubeneliu"(man jie y sambus panasus,tik kampuciai kad permatomi)man tai tie rinkiniai abu lb faini,bet kur det jau tuos bliudus doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
Norėčiau pamatyt,kaip atrodo duoninė smile.gif
Kokie atsiliepimai apie ją ir kaina?
ačiū
Atsakyti