Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(davija @ 2009 09 08, 16:36)
O Simoselis į eterį išeina bigsmile.gif Visų pirma didžiausi sveikinimai susilaukus kūdikėlio 4u.gif Ir kaip sekasi mamaut mirksiukas.gif

Na, kol kas užkadry lieku, neišeina taip iš karto į eterį biggrin.gif Ačiū už sveikinimus 4u.gif Mamauju tik laisvu nuo studijų ir darbo metu, tuo metu tėtukas mamauja mirksiukas.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 09 08, 16:55)
is kur zinot kad simoselis jau su leliuku g.gif
aisku dideliausi sveikinimai mamytei nestuke.gif  4u.gif
ir leliukui 2.gif  4u.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Užtenka užrašą kairėje paskaityti ir liniuotę mirksiukas.gif Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras darbštuolės 4u.gif o jau kokių groooožių ir skanyybių prigaminote šiandien wub.gif Pastebėjau, kad pradėjau čia dažnai lankytis smile.gif Tikrai užkrečiami tie superiniai TW produktai smile.gif Kol kas namučiuose turiu tik keletą TW daikčiukų, bet atsidžiaugti negaliu tongue.gif O ypač dėkojų vienai supermamytei, kuri pamokė, kad TW duoninėje duoną be maišiukų reikia laikyti drinks_cheers.gif Tai dabar kaifuoju nuo šviežios ir kvepiančios duonytės, nes prieš tai duoną šaldytuve laikiau, o mano duoninė kokį pusmetį be darbo stovėjo, nes duona joje nuolat pelydavo maišeliuose blush2.gif

Aš turiu keletą klausimėlių:

1. Kokius indelius, be Coolsmart'ų, galima laikyti šaldiklyje? Optimum, Minimax, Samba ir kt. tikriausiai nei vieni neskirti šaldikliui? Ar jie gali kaip nors susigadinti? Be Coolsmart'ų žinau tik su šaldikliu draugaujantį želė žiedą... o ka dar galima į šaldiklį įkišti? smile.gif

2. Man pats aktualiausias klausimėlis - mielinė tešla. Visokių receptukų prisižvejojau interneto platybėse, taip pat mamytės pasidalino, ačiū joms už tai 4u.gif Kaip suprantu, pati pagrindinė mielinė tešla (t.y. jos receptas) yra ši: Mielinė tešla
ale labai jau daug ten jos gaunasi.... mano šeima kol kas iš dviejų asmenų, o ir nesame labai dideli valgytojai blush2.gif tai kaip tos tešlos mažiau pasidaryti? Sudėtyje vienas kiaušinis... tai jo nelabai yra kaip ir dalinti.... galvoju, gal šaldyti dalį tešlos? Bet bijau biggrin.gif Juk gyvoms mielėms tai tikriausiai negerai tas užšaldymas g.gif kažkaip nedrąsu gyvą iškilusią tešlą būtų kankinti šaldiklyje... ar kuri šaldote? Jei taip, tai ar kepiniai po tešlos atšildymo tokie patys būna?

Ačiū labai už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 09 08, 18:20)

Užtenka užrašą kairėje paskaityti ir liniuotę mirksiukas.gif  Ačiū už sveikinimus 4u.gif

zinau apie uzrasa ir liniuote,bet ydomu buvo is kur ta musu davija taip viska suzinojo,nes taves nemaciau pasisakant pries tai mirksiukas.gif g.gif blush2.gif tai ir liniuotes su uzrasu nemaciau mirksiukas.gif o db ziuriu kad judvi su davija is to pacio krasto blush2.gif
Atsakyti
Picai tesla as saldydavau, ji ne tokia skani kaip sviezia, bet valgyti galima. Tiesiog isimti reikia anksciau is kameros ir leisti jai palengva atitirpti ir vos pakilti. Kitu gaminiu ir tokios teslos nerizikuociau kepti. schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Rainy day,2009 09 08, 19:42]

Aš turiu keletą klausimėlių:

2. Man pats aktualiausias klausimėlis - mielinė tešla. Visokių receptukų prisižvejojau interneto platybėse, taip pat mamytės pasidalino, ačiū joms už tai 4u.gif Kaip suprantu, pati pagrindinė mielinė tešla (t.y. jos receptas) yra ši: Mielinė tešla
ale labai jau daug ten jos gaunasi.... mano šeima kol kas iš dviejų asmenų, o ir nesame labai dideli valgytojai blush2.gif tai kaip tos tešlos mažiau pasidaryti? Sudėtyje vienas kiaušinis... tai jo nelabai yra kaip ir dalinti.... galvoju, gal šaldyti dalį tešlos? Bet bijau biggrin.gif Juk gyvoms mielėms tai tikriausiai negerai tas užšaldymas g.gif kažkaip nedrąsu gyvą iškilusią tešlą būtų kankinti šaldiklyje... ar kuri šaldote? Jei taip, tai ar kepiniai po tešlos atšildymo tokie patys būna?

smile.gif Kad tos teslos gaunasi is sio kiekio ne tiek daug g.gif
Atsakyti
2 picos. Man su vaikais irgi 1 uztenka.
Atsakyti
smile.gif dalink viska per puse tik kiausa palik visa.as taip darau. pilu tada pieno tik100...sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 07, 12:04)
Šią savaitę tiek nuolaidų, ir kodėl mano piniginė ne guminė, o alga mažytė  lotuliukas.gif , bet vistiek griebsiu šaldymo indus, kažkaip neestetiška šaldytą žuvį ir koldūnus maišeliuose laikyti  blush2.gif Ir nuo kada aš pasidariau tokia, čia per jūs pasiekiau tokį pagedimo laipsnį  lotuliukas.gif , anksčiau nieko nereikėjo, kai akys nematė.. Va, jaučiasi, kad pilnatis, nervai nelaiko  doh.gif , pšeprašam  lotuliukas.gif

Bet gi jie dideli ganėtinai, kur kas patogiau mažesni, vienas užims kokį visą stalčių. Ar Jūs tiek daug prisišaldote vienu metu tų žuvų ar koldūnų? Man tai jie pasirodė per dideli (gal praeis noras pirkti)

QUOTE(Nenka @ 2009 09 07, 21:43)
Bet as bijau, kad po jo susirgsiu sia "liga"  doh.gif

Vat vat, drąsiai gali taip būti.

QUOTE(davija @ 2009 09 08, 11:43)
Vat 39 - a savaitę tai imsiu ServoFiksą tikrai drinks_cheers.gif

Reiktų cielus du biggrin.gif vieną garnyrui gaminti, kiti kepsniams iškeptiems susidėti biggrin.gif

Niam niam, merginos, Jūsų patiekaliukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 08, 16:53)
Jau kad tarkiu uzderejo thumbup.gif O mano kombainas sugedo, neturiu su kuom tarkuoti. Dar gerai, kad nelabai tarkius valgau schmoll.gif

Aš su BtB tarkute kartais padirbu tongue.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 09 08, 19:58)
[color=yellow]zinau apie uzrasa ir liniuote,bet ydomu buvo is kur ta musu davija taip viska suzinojo,nes taves nemaciau pasisakant pries

čia mūsų chebrantė bigsmile.gif tik kurį laiką misiją Susimatymas su Mažiu vykdė bigsmile.gif

Ir dar kur prapuolė SIGUTĖ g.gif ji kaip žaibas staigiai ir turiningai pasirodė ir dingo verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Gal galite paaikint, kodel naujame Tupperware kataloge nera kainu surasyta? blush2.gif
Padave platintoja, bet tik po to pamaciau, kad nera ... kazkaip rinkdamasi orientuojasi i kainas, o dabar ... doh.gif visko nori, bet kai pasakys suma g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2009 09 09, 09:04)
Labas rytas,
Gal galite paaikint, kodel naujame Tupperware kataloge nera kainu surasyta?  blush2.gif
Padave platintoja, bet tik po to pamaciau, kad nera ... kazkaip rinkdamasi orientuojasi i kainas, o dabar ...  doh.gif  visko nori, bet kai pasakys suma  g.gif

Labas rytas smile.gif

skandinavai užpyko dėl mūsų PVM kaitaliojimo - jie nenusiteikę katalogus vis naujus spausdint kas keletą mėnesių. Kainuoja vis tik nemažai tokie dalykai. Todėl dabar yra papildomas lapas kainynas. Jei norėsit, brūkštelkit AŽ - atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 09, 06:57)
vienas užims kokį visą stalčių.

Oi tu Kregžde, kregždute friends.gif , dabar visai subalamutinai mano seną galvą mastau.gif Nu blyn, sakykit, kas turit, kokie išmatavimai to didžiojo šaldymo indo, eisiu matuoti šaldymo stalčiaus. Atsakiusiai baliončikas avansu 4u.gif
Atsakyti