Labas vakaras darbštuolės
o jau kokių groooožių ir skanyybių prigaminote šiandien
Pastebėjau, kad pradėjau čia dažnai lankytis
Tikrai užkrečiami tie superiniai TW produktai
Kol kas namučiuose turiu tik keletą TW daikčiukų, bet atsidžiaugti negaliu
O ypač dėkojų vienai supermamytei, kuri pamokė, kad TW duoninėje duoną be maišiukų reikia laikyti
Tai dabar kaifuoju nuo šviežios ir kvepiančios duonytės, nes prieš tai duoną šaldytuve laikiau, o mano duoninė kokį pusmetį be darbo stovėjo, nes duona joje nuolat pelydavo maišeliuose
Aš turiu keletą klausimėlių:
1. Kokius indelius, be Coolsmart'ų, galima laikyti šaldiklyje? Optimum, Minimax, Samba ir kt. tikriausiai nei vieni neskirti šaldikliui? Ar jie gali kaip nors susigadinti? Be Coolsmart'ų žinau tik su šaldikliu draugaujantį želė žiedą... o ka dar galima į šaldiklį įkišti?
2. Man pats aktualiausias klausimėlis - mielinė tešla. Visokių receptukų prisižvejojau interneto platybėse, taip pat mamytės pasidalino, ačiū joms už tai
Kaip suprantu, pati pagrindinė mielinė tešla (t.y. jos receptas) yra ši:
Mielinė tešlaale labai jau daug ten jos gaunasi.... mano šeima kol kas iš dviejų asmenų, o ir nesame labai dideli valgytojai
tai kaip tos tešlos mažiau pasidaryti? Sudėtyje vienas kiaušinis... tai jo nelabai yra kaip ir dalinti.... galvoju, gal šaldyti dalį tešlos? Bet bijau
Juk gyvoms mielėms tai tikriausiai negerai tas užšaldymas
kažkaip nedrąsu gyvą iškilusią tešlą būtų kankinti šaldiklyje... ar kuri šaldote? Jei taip, tai ar kepiniai po tešlos atšildymo tokie patys būna?
Ačiū labai už patarimus