Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

user posted image
na ka nenusileidziu ir as rosee mirksiukas.gif kas megstat vaisinu jus savo siandieniniais vedarais blush2.gif
p.s.matot kaip man reikalingas servofiksas ar iso duo,visiskai neturiu kur laikyti maista kad isliktu siltas doh.gif
bet ne kas ir liko sito maisto kai uzpuole mano vyrai lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 08, 06:07)
kas megstat vaisinu jus savo siandieniniais vedarais blush2.gif

Negaliu pakest vedaru, nei skonio, nei kvapo, nei isvaizdos. Tokia jau esu blush2.gif
Nepyk gwidita, kas megsta vedarus, neabejoju, kad buvo labai skanu 4u.gif
Bet kas liecia Servofixo, tai tikriausiai jis tiks bet kokiam maistui laikyti, kad ilgiau isliktu siltas. O taip pat ir gaminti. Tam, kas neturi Servofixo, nuosirdziai patariu. Sau irgi zadu imti, nes dabar naudoju anytos. bet greitai issikraustysim biggrin.gif
Atsakyti
Jo matom, gwidita, tau visai nekas be Servofikso, jis tau mirtinai reikalingas drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Na palaukit, tuoj ir aš su savo kugelinsku atlėksiu, jau beveik gatavas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra is Kaišiadoriu kas nors?
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 08, 15:16)
Negaliu pakest vedaru, nei skonio, nei kvapo, nei isvaizdos. Tokia jau esu blush2.gif
Nepyk gwidita, kas megsta vedarus, neabejoju, kad buvo labai skanu 4u.gif
Bet kas liecia Servofixo, tai tikriausiai jis tiks bet kokiam maistui laikyti, kad ilgiau isliktu siltas. O taip pat ir gaminti. Tam, kas neturi Servofixo, nuosirdziai patariu. Sau irgi zadu imti, nes dabar naudoju anytos. bet greitai issikraustysim biggrin.gif

o tai pasigerinau doh.gif taip ir maniau kad bus nevalganciu vedaru blink.gif galeciau sakyt "kaip tu dabar julija4ever nemegsti vedaru?!"bet as pati pvz.nevalgau pomidoru ir daug kas mane fool.gif vadina mirksiukas.gif bet nu tiesiog negaliu ju valgyt ir viskas schmoll.gif
o servofiksa tai jau griebsiu visom keturiom lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 08, 15:17)
Jo matom, gwidita, tau visai nekas be Servofikso, jis tau mirtinai reikalingas drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Na palaukit, tuoj ir aš su savo kugelinsku atlėksiu, jau beveik gatavas biggrin.gif

butent davija MIRTINAI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

siandien kazkokia bulviu-tarkiu diena ziuriu pas tuperwaristes lotuliukas.gif
nagi vaisink greiciau davija essen.gif ka ten tu skanaus pagaminai bigsmile.gif jei be pomoidoru tai man tiks thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Peržiūrėjau savo sandėliuką ir radau užsilikusių indelių. Gal kas jų labai ieško, o pas mane jie guli be šeimininko doh.gif
Žodžiu brūkštelsiu ką atradau:
Šaltkrepšis
tortinė kompaktams
pjaustymo padėklas(juodas)
mini greitkratukas
žirklės paukštienai
2 stiklinės su šreku
Mseries peilių rinkinys (iš 6 vnt)
universalus kataloginis peilis, tik ryškios spalvos
vyno kamstis su oro ištraukėju
skustukas(kinietiškom salotom)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +777+: 08 rugsėjo 2009 - 15:14
Dar kugeliausko biggrin.gif atsiprašau už poster_offtopic.gif

user posted image

viskas merginos išeinu į želė žiedų fiestą bigsmile.gif
Papildyta:
O Simoselis į eterį išeina bigsmile.gif Visų pirma didžiausi sveikinimai susilaukus kūdikėlio 4u.gif Ir kaip sekasi mamaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 08, 15:07)
user posted image
na ka nenusileidziu ir as rosee mirksiukas.gif kas megstat vaisinu jus savo siandieniniais vedarais blush2.gif

O jetau kaip noriu vėdarų rolleyes.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 08, 16:36)
Dar kugeliausko biggrin.gif  atsiprašau už poster_offtopic.gif

user posted image

Ir pas Daviją į svečius norėčiau wub.gif
Atsakyti
Jau kad tarkiu uzderejo thumbup.gif O mano kombainas sugedo, neturiu su kuom tarkuoti. Dar gerai, kad nelabai tarkius valgau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 08, 16:36)
Dar kugeliausko biggrin.gif  atsiprašau už poster_offtopic.gif

user posted image

viskas merginos išeinu į želė žiedų fiestą bigsmile.gif
Papildyta:
O Simoselis į eterį išeina bigsmile.gif Visų pirma didžiausi sveikinimai susilaukus kūdikėlio 4u.gif Ir kaip sekasi mamaut mirksiukas.gif

essen.gif skanumelis 4u.gif o jau foto kokia thumbup.gif kugeliausko pateikimas thumbup.gif
eik tu sau davija,as irgi darau zele zieda snd vaikam lotuliukas.gif lotuliukas.gif

is kur zinot kad simoselis jau su leliuku g.gif
aisku dideliausi sveikinimai mamytei nestuke.gif 4u.gif
ir leliukui 2.gif 4u.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dukra nusprende, kad mums reikia tortines g.gif Gal kuri turite is katalogo apvalia, ar jos aukstis pakankamas. Nes man i pyragine tortai puosti visai netelpa, o ta zydra su dvigubu dugnu irgi labai zema doh.gif Dugna isemus torta visai nepatogu ideti ir serviruoti schmoll.gif Todel mastau apie apvalia katalogine, raso kad aukstis 19 cm. Kaip ir pakankamas g.gif
Dar sau jamsiu sluostes, kaipgi be ju lotuliukas.gif
Tiesa, dar labai noriu file peilio, bet niekur nemaciau jo foto g.gif Idomu, kaip jis atrodo. Nelabai noretusi kate maise pirkti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 08 rugsėjo 2009 - 16:02
QUOTE(zelviene @ 2009 09 08, 11:23)
Gal kas kokiu uzkandziuku silikonineje keksiuku formoje zinot kaip issikepti?  ax.gif  4u.gif

QUOTE(Asese @ 2009 09 08, 11:30)
Gal šitokie tiktų  4u.gif  Keksiukai su pomidorais

QUOTE(davija @ 2009 09 08, 11:58)

Aciu labai wink.gif. Bandysim wink.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti