Gal kas kokiu uzkandziuku silikonineje keksiuku formoje zinot kaip issikepti?
QUOTE(zelviene @ 2009 09 08, 11:23)
Gal šitokie tiktų Keksiukai su pomidorais
QUOTE(zelviene @ 2009 09 08, 11:23)
dar čia pažiūrinėk:
http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
QUOTE(rosee @ 2009 09 08, 11:18)
panos ir jūs pasigirkit
Užsisakiau ryžių indą , tai laukiu nesulaukiu Šia sav užsakyme šluostės
Kugelis Aš taip noriu jau antra diena, bet tingiu, ne, viskas einu tarkuot rankomis kelių bulvikių ir išsikepsiu sau, nes šeimyna mano nelabai mėgsta
Galvoju, kad reikia pasiimt šluosčių komplektą, nes kaina tai tikrai gera, vieną želė žiedą dovanai ir labai norėjau dubenų Meditarano ar kaip ten vadinas, bet norėčiau tų mažiukų kalėdinėms dovanoms (į vidų dar pridėjus meduoliukų) , blynų keptuvė taip ir liks svajone
Vat 39 - a savaitę tai imsiu ServoFiksą tikrai
Galvoju, kad reikia pasiimt šluosčių komplektą, nes kaina tai tikrai gera, vieną želė žiedą dovanai ir labai norėjau dubenų Meditarano ar kaip ten vadinas, bet norėčiau tų mažiukų kalėdinėms dovanoms (į vidų dar pridėjus meduoliukų) , blynų keptuvė taip ir liks svajone
Vat 39 - a savaitę tai imsiu ServoFiksą tikrai
Sia savaite uzsisakiau sluostes, daugiau kaip ir nieko, nes ruosiuosi 39 sav. imt Servofixa
Davija, grazi ideja su Mediterano dubeneliais
As labiausiai laukiu nuolaidos peiliu galastuvui ir tarkai, tikiuosi gal kada sulauksiu pagaliau
Davija, grazi ideja su Mediterano dubeneliais
As labiausiai laukiu nuolaidos peiliu galastuvui ir tarkai, tikiuosi gal kada sulauksiu pagaliau
sveikutes as sia savaite imu peiliuka ir dar prie to induka is trynuku
o servofiksa irgi griebsiu butinai
rosee aciu uz pietukus
rosee aciu uz pietukus
Gwidita, o kurį peiliuką griebsi?
Mačiau duonriekis išpardavimuose lb nupigintas. Aš turiu, tai niekad daugiau pjaustytos duonos neperku, man skaniau, kai pati susipjaustau. Jis ten toks kaip pjūklas, lengvai pjauna ir padžiuvusią ir šviežią, o svarbiausia, beveik netrupina ir riekės gaunasi gražios, lygios.
Nžn kaip pas jus, bet mano vyrai išlepinti.
Mačiau duonriekis išpardavimuose lb nupigintas. Aš turiu, tai niekad daugiau pjaustytos duonos neperku, man skaniau, kai pati susipjaustau. Jis ten toks kaip pjūklas, lengvai pjauna ir padžiuvusią ir šviežią, o svarbiausia, beveik netrupina ir riekės gaunasi gražios, lygios.
QUOTE(gwidita @ 2009 09 08, 13:29)
sveikutes as sia savaite imu peiliuka ir dar prie to induka is trynuku
rosee aciu uz pietukus
rosee aciu uz pietukus
Kad indukas iš trynukų pigiau tik po poros savaičių, 39 sav., o dabar tik 37
QUOTE(gwidita @ 2009 09 08, 13:29)
: ir dar prie to induka is trynuku
o indukas tas ne 39 sav., rodos dabar obuoliukas
QUOTE(rosee @ 2009 09 08, 13:41)
Gwidita, o kurį peiliuką griebsi?
darzoviu lygtais vadinasi tas maziukas toksai sakau pabandymui-pradziai reikia nuo maziuko pradet
o jei patiks tai ir kitus visus ysigysiu nes dar ir nauju atsirado...file,virtuvinis ir steiko kazkoki
ir dar pamirsau pasakyt kad atidarytuva skardiniu jamsiu bet is bendros musu drauges cia forume tai wat tiek
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 09 08, 13:51)
Kad indukas iš trynukų pigiau tik po poros savaičių, 39 sav., o dabar tik 37
o tai ir prisigyriau....jo jo moterytes 39savaite....
Papildyta:
kai pradedu svajot ka pirksiu 3savaites y prieky tai taip ir gaunasi