Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

Gal kas kokiu uzkandziuku silikonineje keksiuku formoje zinot kaip issikepti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 09 08, 11:23)
Gal kas kokiu uzkandziuku silikonineje keksiuku formoje zinot kaip issikepti?  ax.gif  4u.gif

Gal šitokie tiktų 4u.gif Keksiukai su pomidorais
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 09 08, 11:23)
Gal kas kokiu uzkandziuku silikonineje keksiuku formoje zinot kaip issikepti?  ax.gif  4u.gif

dar čia pažiūrinėk:

http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Atsakyti
Davija, pasigirk, ką sau šią 37-tą savaitę užsifundysi, lb smalsu blush2.gif , panos ir jūs pasigirkit mirksiukas.gif
Petų metas artėja essen.gif , rodau koks simpatiuga kugelis silikonkėje gavosi ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 08, 11:18)
panos ir jūs pasigirkit  mirksiukas.gif

Užsisakiau ryžių indą , tai laukiu nesulaukiu blush2.gif Šia sav užsakyme šluostės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 08 rugsėjo 2009 - 11:40
Kugelis bigsmile.gif essen.gif Aš taip noriu jau antra diena, bet tingiu, ne, viskas einu tarkuot rankomis kelių bulvikių ir išsikepsiu sau, nes šeimyna mano nelabai mėgsta doh.gif

Galvoju, kad reikia pasiimt šluosčių komplektą, nes kaina tai tikrai gera, vieną želė žiedą dovanai ir labai norėjau dubenų Meditarano ar kaip ten vadinas, bet norėčiau tų mažiukų kalėdinėms dovanoms (į vidų dar pridėjus meduoliukų) mirksiukas.gif , blynų keptuvė taip ir liks svajone cray.gif

Vat 39 - a savaitę tai imsiu ServoFiksą tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sia savaite uzsisakiau sluostes, daugiau kaip ir nieko, nes ruosiuosi 39 sav. imt Servofixa rolleyes.gif
Davija, grazi ideja su Mediterano dubeneliais 4u.gif
As labiausiai laukiu nuolaidos peiliu galastuvui ir tarkai, tikiuosi gal kada sulauksiu pagaliau doh.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as sia savaite imu peiliuka rolleyes.gif ir dar prie to induka is trynuku blush2.gif
o servofiksa irgi griebsiu butinai bigsmile.gif
rosee aciu uz pietukus 4u.gif
Atsakyti
Gwidita, o kurį peiliuką griebsi?
Mačiau duonriekis išpardavimuose lb nupigintas. Aš turiu, tai niekad daugiau pjaustytos duonos neperku, man skaniau, kai pati susipjaustau. Jis ten toks kaip pjūklas, lengvai pjauna ir padžiuvusią ir šviežią, o svarbiausia, beveik netrupina ir riekės gaunasi gražios, lygios.
Nžn kaip pas jus, bet mano vyrai išlepinti.
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 08, 13:29)
sveikutes 4u.gif as sia savaite imu peiliuka rolleyes.gif ir dar prie to induka is trynuku blush2.gif
o servofiksa irgi griebsiu butinai bigsmile.gif
rosee aciu uz pietukus 4u.gif

Kad indukas iš trynukų pigiau tik po poros savaičių, 39 sav., o dabar tik 37 g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 08, 13:29)
: ir dar prie to induka is trynuku blush2.gif

o indukas tas ne 39 sav., rodos dabar obuoliukas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 08, 13:41)
Gwidita, o kurį peiliuką griebsi?
Mačiau duonriekis išpardavimuose lb nupigintas. Aš turiu, tai niekad daugiau pjaustytos duonos neperku, man skaniau, kai pati susipjaustau. Jis ten toks kaip pjūklas, lengvai pjauna ir padžiuvusią ir šviežią, o svarbiausia, beveik netrupina ir riekės gaunasi gražios, lygios.
Nžn kaip pas jus, bet mano vyrai išlepinti.

darzoviu lygtais vadinasi g.gif tas maziukas toksai blush2.gif sakau pabandymui-pradziai reikia nuo maziuko pradet blush2.gif ax.gif
o jei patiks tai ir kitus visus ysigysiu tongue.gif nes dar ir nauju atsirado...file,virtuvinis ir steiko kazkoki g.gif
ir dar pamirsau pasakyt kad atidarytuva skardiniu jamsiu bigsmile.gif bet is bendros musu drauges cia forume 4u.gif tai wat tiek blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 09 08, 13:51)
Kad indukas iš trynukų pigiau tik po poros savaičių, 39 sav., o dabar tik 37  g.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif o tai ir prisigyriau....jo jo moterytes 39savaite....
Papildyta:
kai pradedu svajot ka pirksiu 3savaites y prieky tai taip ir gaunasi doh.gif blush2.gif
Atsakyti