Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(davija @ 2009 09 07, 10:42)
Merginos, kas naudojat naująjį indą ryžiams virt, kaip jis ten g.gif draugė klausė nuomonės, tai aš kaip ir be jos, nes kol pati nepabandau tai nežinau ką ir sakyt ax.gif Asmeniškai aš tai galiu išsiverst ir be jo  cool.gif

Ir aš to indo norėjau blush2.gif , bet, kad ir be jo yra ką pirkt, tad palikau geresniems laikams irnesakyk.gif
O tie juodi Kolumbai tikrai faini ir dar tokie ne maži lens.gif
Šią savaitę tiek nuolaidų, ir kodėl mano piniginė ne guminė, o alga mažytė lotuliukas.gif , bet vistiek griebsiu šaldymo indus, kažkaip neestetiška šaldytą žuvį ir koldūnus maišeliuose laikyti blush2.gif Ir nuo kada aš pasidariau tokia, čia per jūs pasiekiau tokį pagedimo laipsnį lotuliukas.gif , anksčiau nieko nereikėjo, kai akys nematė.. Va, jaučiasi, kad pilnatis, nervai nelaiko doh.gif , pšeprašam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2009 09 07, 12:39)
Sveikos Tuperwaristes, ieskau, kas man ir mano draugem Kaune pravestu prezentacija mano namuose  mirksiukas.gif  Buvau susitarus su viena mamyte is cia, bet jai kazkas nutiko ir nebegali, taigi ieskau gal kas galit padeti?  mirksiukas.gif  Su pasiulymais i a.z.  mirksiukas.gif

Teisingas sprendimas drinks_cheers.gif prezentacijos t.y. vakarėliai privalomi, kad susipažint su produkcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 07, 13:04)
Ir aš to indo norėjau  blush2.gif , bet, kad ir be jo yra ką pirkt, tad palikau geresniems laikams  irnesakyk.gif
O tie juodi Kolumbai tikrai faini ir dar tokie ne maži  lens.gif
Šią savaitę tiek nuolaidų, ir kodėl mano piniginė ne guminė, o alga mažytė  lotuliukas.gif , bet vistiek griebsiu šaldymo indus, kažkaip neestetiška šaldytą žuvį ir koldūnus maišeliuose laikyti  blush2.gif Ir nuo kada aš pasidariau tokia, čia per jūs pasiekiau tokį pagedimo laipsnį  lotuliukas.gif , anksčiau nieko nereikėjo, kai akys nematė.. Va, jaučiasi, kad pilnatis, nervai nelaiko  doh.gif , pšeprašam  lotuliukas.gif

tai jau tikrai rosee,man lygiai taip pat kaip jums,norisi dar ir dar doh.gif doh.gif doh.gif
atrodo jau visko kaip ir pakaktu,arba kad reiketu po truputy pirkti,bet kai uzmatai kelis gerus daigtus ir uzsimanai visu is karto tai tada jau viskas doh.gif doh.gif doh.gif
ech laikykimes console.gif tokia jau musu dalia pirkti dar ir dar :draugai
:
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 07, 08:59)
Labas rytas tupperwaristėms  4u.gif norėjau pasiklausti dėl Microplius indo. Ar verdate jame žalias daržoves? Negi man nebereikės vargti su puodais ant vyryklės, kai manasis Microplius'as atkeliaus?  biggrin.gif Pavyzdžiui, ar gaminate jame daržoves salotoms, mišrainėms - žalius burokėlius, morkas, bulvytes su lupenomis? Ar pilate šiek tiek vandenuko? Koks maždaug gaminimo laikas (pvz., jei sudėsiu pilną indą (1 litro) vidutinio dydžio žalių burokėlių ar bulvių?

Dėkui iš karto už informaciją  4u.gif

As manau, kad Micropliuse ekonomiskiau virti, kai reikia nedaug bulviu. Nes jei virti pilna, tai per tiek laiko ir ant virykles issivirsi
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 07, 19:51)
As manau, kad Micropliuse ekonomiskiau virti, kai reikia nedaug bulviu. Nes jei virti pilna, tai per tiek laiko ir ant virykles issivirsi

Nu gi visiška teisybė biggrin.gif 4u.gif
Reiškia Micropliusas tarnaus tik mažiems kiekiams daržovių ax.gif Taigi krūvą burokų ar bulvių teks ir toliau sėkmingai virti savo puoduose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 09 07, 08:29)
apie tokia
user posted image

Tokioj dezutej sekmingai laikau balta varskini suri ax.gif ukininku turgelyje suriai vis dideja unsure.gif tai jau niekur nebetelpa doh.gif karta gryzus radau vyro i sia dezute ideta (zino gi, kad bilia kaip neglima is saldytuva imesti cool.gif ir dabar dedam pastoviai, labai gerai isilaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 07, 21:06)
Nu gi visiška teisybė  biggrin.gif   4u.gif
Reiškia Micropliusas tarnaus tik mažiems kiekiams daržovių  ax.gif Taigi krūvą burokų ar bulvių teks ir toliau sėkmingai virti savo puoduose  doh.gif

Jo jo, ten tik kai greitai reikia kelių bulvių mirksiukas.gif ir dar man ten labai skanūs troškinti kopūstai, irgi troškinas palyginus nedidelis kiekis ir po 15-20 min. valgai kopūsčiukus nepritroškintuose nuo kopūstų namuose ax.gif Man labai tinka, nes aš tik viena namuose mėgėja šio patiekalo ax.gif

Merginos, nipadaite duxom mirksiukas.gif susipirksim viską kada nors tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 07 rugsėjo 2009 - 21:12
QUOTE(davija @ 2009 09 07, 22:08)
ir dar man ten labai skanūs troškinti kopūstai, irgi troškinas palyginus nedidelis kiekis ir po 15-20 min. valgai kopūsčiukus nepritroškintuose nuo kopūstų namuose ax.gif Man labai tinka, nes aš tik viena namuose mėgėja šio patiekalo ax.gif

Davija, o čia kažkoks ypatingas patiekalas? biggrin.gif Kaip Jūs jį gaminate? Ar paprasčiausiai švieži kopūstai su trupučiu vandenuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 07, 14:07)
Teisingas sprendimas drinks_cheers.gif prezentacijos t.y. vakarėliai privalomi, kad susipažint su produkcija 4u.gif

Bet as bijau, kad po jo susirgsiu sia "liga" doh.gif
Atsakyti
Ne ten dedasi rauginti kopūstai (geriau naminiai tongue.gif ): sudedi supjaustytą svogūną ir 1 min. į mikrobangę, tada sudedi kopūsčiukus ir tada pagl jų kiekį dedi kokiom 8 min, tada sudedi supjaustytas medžiotojų dešreles, kečupo truputį ir dar įdedi į mikrobangę keliom minutėm ir skanaus bigsmile.gif ai tada greit iškratai kopūstus ir dedi į mikropliusą bulvytes su lupena, va tada tikrai Skanaus biggrin.gif 4u.gif Realiai laiko užima daugiau, nes kai mikrobangė baigia veikt, tai indo negalima iškart traukt, reikia palaukt kokia minutę, tai taip prisideda dar kokios 5-10 min.
Papildyta:
QUOTE(Nenka @ 2009 09 07, 22:43)
Bet as bijau, kad po jo susirgsiu sia "liga"  doh.gif

manau tas neišvengiama blush2.gif pasilengvinsi sau virtuvėje gyvenimą ir piniginę topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 07, 22:08)

Merginos, nipadaite duxom mirksiukas.gif susipirksim viską kada nors tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..kada nors... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 07, 22:48)
Ne ten dedasi rauginti kopūstai (geriau naminiai tongue.gif ): sudedi supjaustytą svogūną ir 1 min. į mikrobangę, tada sudedi kopūsčiukus ir tada pagl jų kiekį dedi kokiom 8 min, tada sudedi supjaustytas medžiotojų dešreles, kečupo truputį ir dar įdedi į mikrobangę keliom minutėm ir skanaus bigsmile.gif ai tada greit iškratai kopūstus ir dedi į mikropliusą bulvytes su lupena, va tada tikrai Skanaus biggrin.gif  4u.gif Realiai laiko užima daugiau, nes kai mikrobangė baigia veikt, tai indo negalima iškart traukt, reikia palaukt kokia minutę, tai taip prisideda dar kokios 5-10 min.

Jėtus kaip noriu lotuliukas.gif ačiū, davija 4u.gif einu greičiau miegoti, kol šaldytuvo nepradėjau naktį šluoti lotuliukas.gif
Atsakyti