Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(gwidita @ 2009 09 07, 08:20)
ir apie kokia cia kepsniu marinavimo dezute kalbat blush2.gif davija nagi parodyk mirksiukas.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

apie tokia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 09 07, 08:29)
apie tokia
user posted image

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif etaeta 4u.gif
o is kur tokia gaut g.gif kur as buvau kai jus jas ysigijot doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas tupperwaristėms 4u.gif norėjau pasiklausti dėl Microplius indo. Ar verdate jame žalias daržoves? Negi man nebereikės vargti su puodais ant vyryklės, kai manasis Microplius'as atkeliaus? biggrin.gif Pavyzdžiui, ar gaminate jame daržoves salotoms, mišrainėms - žalius burokėlius, morkas, bulvytes su lupenomis? Ar pilate šiek tiek vandenuko? Koks maždaug gaminimo laikas (pvz., jei sudėsiu pilną indą (1 litro) vidutinio dydžio žalių burokėlių ar bulvių?

Dėkui iš karto už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 07, 08:46)
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif etaeta 4u.gif
o is kur tokia gaut g.gif kur as buvau kai jus jas ysigijot doh.gif  blush2.gif

as kazkada buvau pirkusi is vienos demonstruotojos pries gerus 5 metus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 07, 08:59)
Labas rytas tupperwaristėms  4u.gif norėjau pasiklausti dėl Microplius indo. Ar verdate jame žalias daržoves? Negi man nebereikės vargti su puodais ant vyryklės, kai manasis Microplius'as atkeliaus?  biggrin.gif Pavyzdžiui, ar gaminate jame daržoves salotoms, mišrainėms - žalius burokėlius, morkas, bulvytes su lupenomis? Ar pilate šiek tiek vandenuko? Koks maždaug gaminimo laikas (pvz., jei sudėsiu pilną indą (1 litro) vidutinio dydžio žalių burokėlių ar bulvių?

Dėkui iš karto už informaciją  4u.gif

čia žinok irgi skirtingai ir individualiai mirksiukas.gif aš laikausi tos nuorodos: 1 bulvė ar burokėlis - 2 min, jei trys - 6 min.. Burokėliai ir bulvės su lupena, prieš dedant gerai nuplaunu ir su peiliu pabadau, tada į Mikropliusą ir nepilu jokio vandens schmoll.gif Bulvės turėtų būti vienodo dydžio ax.gif Man jame gaunasi pačios skaniausios bulvės bigsmile.gif thumbup.gif Labai patogu kai nori silkutės su karštom bulvėm bigsmile.gif biggrin.gif fantastika... Ir dar Mikropliusas man nepamainomas dalykas tirpinant želatiną bigsmile.gif ai ir šiaip jis labai darbštuolis pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 07, 09:48)
čia žinok irgi skirtingai ir individualiai mirksiukas.gif aš laikausi tos nuorodos: 1 bulvė ar burokėlis - 2 min, jei trys - 6 min.. Burokėliai ir bulvės su lupena, prieš dedant gerai nuplaunu ir su peiliu pabadau, tada į Mikropliusą ir nepilu jokio vandens schmoll.gif Bulvės turėtų būti vienodo dydžio ax.gif Man jame gaunasi pačios skaniausios bulvės bigsmile.gif  thumbup.gif Labai patogu kai nori silkutės su karštom bulvėm bigsmile.gif  biggrin.gif fantastika... Ir dar Mikropliusas man nepamainomas dalykas tirpinant želatiną bigsmile.gif ai ir šiaip jis labai darbštuolis pas mane ax.gif

Davija, ačiū drinks_cheers.gif jau kaip virsiu, kaip virsiu viską lotuliukas.gif Bandysiu ir bulves, ir burokėlius smile.gif
Atsakyti
Merginos, kas naudojat naująjį indą ryžiams virt, kaip jis ten g.gif draugė klausė nuomonės, tai aš kaip ir be jos, nes kol pati nepabandau tai nežinau ką ir sakyt ax.gif Asmeniškai aš tai galiu išsiverst ir be jo cool.gif
Atsakyti
sveikos

nu aš vakar kugeli su vištiena kepiau. kaip visada dariau šeimynai, o gavosi kiekis, kad visai laiptinei užtektų lotuliukas.gif
viena porcija ultrapliuse, kita - stikliniame inde. nu ir ką, ultrapliuse skaniau. bulvės netikėtai krakmolingos (įprastai cukinijos įtarkuoju į tarkius, kad minkštesnis kugelis būtų, o šįkart neturėjau doh.gif pieno mažai įpyliau, pasirodo), tad stikliniame inde gavosi sausas kugelis, o vat ultrapliuse - čiki-piki thumbup.gif ir apskrudo kaip skaniai.. rolleyes.gif

taip kad grieko vertas pirkinys biggrin.gif
Atsakyti
irmes džiaugiamės su tavim mirksiukas.gif ne bereikalo tiek gyrėm Ultrapliusą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 09 07, 11:54)
sveikos

nultrapliuse skaniau.

taip kad grieko vertas pirkinys  biggrin.gif

sakykit, o ultrapliusas visada kepant buvo uzdengtas?
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2009 09 07, 12:29)
sakykit, o ultrapliusas visada kepant buvo uzdengtas?

prieš pabaigą atidengiau. bet galėjau turbūt ir nedengt, nes jau tada, uždengtame, kraščiukai apskrudę buvo. (paskui kai atidengiau, tai apskrudo tolygiai - nesudegė tie jau ankščiau apskrudę kraščiukai)

ir dar šioks toks malonumas: stiklinį indą mozot aliejum teko (džiaugiuos, beje, silikoniniu šepetuku, labai tolygiai ištepa, nepalygint su šerių šepetuku), o ultraplius paprasta - supyliau tarkius ir liuks. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nineinchnails: 07 rugsėjo 2009 - 11:40
Sveikos Tuperwaristes, ieskau, kas man ir mano draugem Kaune pravestu prezentacija mano namuose mirksiukas.gif Buvau susitarus su viena mamyte is cia, bet jai kazkas nutiko ir nebegali, taigi ieskau gal kas galit padeti? mirksiukas.gif Su pasiulymais i a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti