Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(kregzde @ 2009 09 06, 18:21)
Skanu bruknės, rinkotės patys?

Norėjau dar pasitikslinti - kur laikote spanguoles? Kad ilgiau stovėtų, šaldyti nenoriu.

Optimum indeliuose, labai gerai laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 06, 17:25)
Optimum indeliuose, labai gerai laikosi.

Tai taip gaunasi, kad spanguolės gerai laikosi be orėje aplinkoje... Ir statote į šaldytuvą? Šalčiau ar šilčiau?

O vandenyje nei viena nelaikote? Skaičiau internete, kad gali visus metus taip stovėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 06, 17:46)
be įmaučių

tai nelabai gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 06, 18:30)
Tai taip gaunasi, kad spanguolės gerai laikosi be orėje aplinkoje... Ir statote į šaldytuvą? Šalčiau ar šilčiau?

O vandenyje nei viena nelaikote? Skaičiau internete, kad gali visus metus taip stovėti  g.gif

As laikiau)Tikrai gerai laikosi, tik kur salciau reikia)
Dabar Optimukuose bandysiu)
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 06, 18:21)
Skanu bruknės, rinkotės patys?

Norėjau dar pasitikslinti - kur laikote spanguoles? Kad ilgiau stovėtų, šaldyti nenoriu.

Bruknes rinkau pati. Antraip tikrai nieko nevirciau schmoll.gif
O spanguoles kuo puikiausiai laikosi Optimoje. Dar ir dabar turiu pernyksciu thumbup.gif Neteikia jokio vandens. Sausai sudedi i Optima ir ikisi kur nors giliai lotuliukas.gif tik , zinoma, i saldytuva rolleyes.gif Todel pas mane taip ilgai ir stovi, kad as jas pamirstu doh.gif Jau antrus metus taip laikau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 06 rugsėjo 2009 - 18:13
QUOTE(gwidita @ 2009 09 06, 16:17)
noreciau ir as tokios dovanos blush2.gif  ax.gif  thumbup.gif
na as dar neturiu atidarytuvo,bet jau tuoj tuoj turesiu bigsmile.gif ale kai vyrui parodziau filmuka apie jy tai ta paty pasake "kad skarbonkes tiks varztams" thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kur yra tas filmukas api atidarytuvą blush2.gif , ryt bendradarbėm parodyčiau, pasigirčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 06, 18:10)
Bruknes rinkau pati. Antraip tikrai nieko nevirciau schmoll.gif
O spanguoles kuo puikiausiai laikosi Optimoje. Dar ir dabar turiu pernyksciu thumbup.gif Neteikia jokio vandens. Sausai sudedi i Optima ir ikisi kur nors giliai lotuliukas.gif tik , zinoma, i saldytuva rolleyes.gif Todel pas mane taip ilgai ir stovi, kad as jas pamirstu doh.gif Jau antrus metus taip laikau thumbup.gif

O aš nežinau kur jos auga, žinočiau, tai ir aš prisirinkčiau. O dar su kriaušėm ... ech ... Atsiųstum dabar kokį stiklainėlį blush2.gif

Na tai ir aš tada taip pabandysiu.

Dėkui merginos už pasiūlymus 4u.gif
Atsakyti
Aš tai ir pasigirsiu blush2.gif , kad prisibrukniavau ir prisispanguoliavau, o vasara ir mėlyniavau ir aviečiavau doh.gif ir visur variau su savo didžiuoju Samba raudonuoju bigsmile.gif kaip man patogu, o ir uogų aš tiek teprirenku po 7,5l biggrin.gif. Pradžioj renku į sambuką puoduką (be galo patogus, nes rankena tokia nemaža), po to išpilu į diįjį Sambą. Mama juokias iš manes ir sako, tu vėl su savo bliūdais varai biggrin.gif thumbup.gif
Bet su bruknem nutiko kai kas, jas parsivežiau pusiau prinokusias, supyliau į dėžutę ir tipo nokinau, tai jos supuvo verysad.gif Bet iškart visos blink.gif Dabar galvoju, gal negerai joms miške buvo būt tame Smabos dubeny, mažai oro doh.gif Nes mamai tai nei viena uoga nesupuvo... Tai dabar spanguoles pas mamą nokinu, tipo kita aplinka, o ne bliūdas kaltas... Aš bruknes žalias sumaliau, įdėjau cukraus ir dabar valgau tokioom porcijom doh.gif po puse puslitriuko, arba bruknės su varške lotuliukas.gif arba su keptais obuoliais koks skonis bigsmile.gif
O spanguoles malsiu, pridėsiu cukraus ir darysiu gėrimus, mes kažkaip labai skaniai taip suvartojam jas bigsmile.gif bet pasinaudosiu jūsų patarimu ir daug pridėsiu į optimuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 10:01)
ydomu kada maniskis taip pasakys doh.gif 
nes db tai greiciau ismestu mane su visais tw is namu,negu pasakytu kad jie jega mirksiukas.gif  blush2.gif

Ar tu saviškį palieki virtuvėje vieną suktis? g.gif Niu tie vyrai kurie patys gamina maistą daugelį tupperware gaminių įvertina teigiamai.

QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 04, 10:59)
Ai tiesa prisiminiau kad dar turiu kažkokią dėžę su dantukais tipo šašlykams ar kam ten purtyti  g.gif  tai ir tos dar nei karto nenaudojau,stovi supakuoti  doh.gif  svarbiausia yra pirkti o daugiau.............. kaip ir sūrinė,tas pats tuščia šaldytuve dabar sau stovi  cool.gif

Kalitėja, o jūs gal mėsos nevalgot? g.gif Nes kepsnių dėžutėse galima marinuoti ne tik šašlykus, bet ir kepsnius, vištieną, žuvį. Neįsivaizduoju kur kitur galima būtų marinuoti biggrin.gif Pati turiu 2 mažas ir vieną didelę. Tai mažos retai kada be darbo guli.

QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 13:23)
ale tai tu matai,biskuty mes"apsisaunam"su tom akcijom g.gif  blink.gif
nagi moteriskes kurios zinot rezkit ginamaja kalba mirksiukas.gif uz tw...kodel cia taip su ta mentele ir gertuve isejo g.gif

Dėl įrankių ir gertuvėlių. Paprastai visada po spec pasiūlymo naujas gaminys kataloge atsirasdavo ta pačia arba net ir didesne kaina. Tik šį kartą Kopenhagos kolektyvas rado rezervų kainų sumažinimui dėl krizės Pabaltijyje. Tokia išlyga tik mums padaryta. Taigis, nevarykit dievo į medį biggrin.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 04, 13:31)
ir tie katalogai be kainų kažkoks absurdas  doh.gif  Jie ten tyčiojasi ar ką, juk ne už dyką dalina, mes už juos sumokam, tai tegu ir aprūpina kokybiškais, o ne, kaip vaikiškom knygutėm tik su paveikslėliais  unsure.gif

Rosee, ar sutiktum už katalogą mokėti 5 ar 10 litų? Greičiausiai, kad ne.
Papildyta:

QUOTE(julija4ever @ 2009 09 04, 18:45)
Vienas megstamiausiu mano gaminiu thumbup.gif  Dar nepazinodama TW svajojau apie koki nors prietaisa, kad smulkintu svogunus ir rankos nesmirdetu, akys neasarotu ir pan. Kai pamaciau ji TW iskart nupirkau, net akciju jokiu nelaukiau thumbup.gif

O dabar yra jau baigiamas kurti naujasis mini QC, kur nereikės rankelėm sukti, o tik už virvutės patrauksim ir suksis pats biggrin.gif

QUOTE(Lurdes72 @ 2009 09 05, 08:45)
Kaip laikosi Kopenhaga? g.gif

Gerai jie ten gyvena lotuliukas.gif

QUOTE(davija @ 2009 09 05, 10:20)
Jurgitak 4u.gif va kur darbo liaudis, dirba tai ir Kopenhagoj sėdi thumbup.gif

Merginos, kvieskite naujokus, tapkite vadovėm ir būtinai pasinaudokite galimybe nuvažiuoti į Kopenhagą. Šou į kurį nuveda - nerealus. Patiko visiems (net ir vyrams lotuliukas.gif ) thumbup.gif

QUOTE(julija4ever @ 2009 09 05, 11:13)
O mane jau taip uzknyso kiekvienam aiskinti kodel katalogai be kainu, kad paemiau naujas kainas ir surasiau i kelis katalogus su ranka. Aisku ateme siek tiek laiko, bet uztat niekam dabar nekyla klausimu thumbup.gif

Ot šaunuolė. thumbup.gif Vat taip ir visos galėtų, ania?
Papildyta:
Keletas nuotraukyčių iš TW Nordic ofiso biggrin.gif
Atkreipkit dėmesį į peilius. Man tokie žaismingi patiko wub.gif
user posted image
wub.gif
user posted image
Va čia tai katilas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aš turiu klausimą dėl kepsnių dėžutės mirksiukas.gif ar ji turi būti kažkiek sandari g.gif Kad ji superinė ir pastoviai naudojama pas mane kaip aišku, bet jau kai vežuos, tai įdedu į maišiuką kokį, nes biški prabėga, kai pilna būna prikrauta, ir dangtis labai laisvai užsideda g.gif seniau man rodos taip nebūdavo...

Aš kažkaip nepriprantu prie savo 3,8l puodo, man per žemas ir per platus, o ir dovanot savo artimiems žmonėms negaliu, gaila g.gif lotuliukas.gif ryškiai bus užkonservuotas spintelėje cool.gif

Nu merginos, kas priduos dūšią Tupperwarei šią savaitę, kai naujokas iškart pradeda užsisakinėt su nuolaida mirksiukas.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, norejau paklausti ar yra TW keptuviu be taflono?
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nu bet jurgitak prirodet grozybiu karsta.gif karsta.gif karsta.gif
tai kokie ten peiliai su spalvotais galiukais g.gif ar bus pas mus ju???????
ir tos juodos dezutes panasios y tas"kolumbus"lygtais ir tos wub.gif wub.gif wub.gif ar ju irgi atsiras pas mus???

ir apie kokia cia kepsniu marinavimo dezute kalbat blush2.gif davija nagi parodyk mirksiukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti