QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 10:01)
ydomu kada maniskis taip pasakys
nes db tai greiciau ismestu mane su visais tw is namu,negu pasakytu kad jie jega
Ar tu saviškį palieki virtuvėje vieną suktis?
Niu tie vyrai kurie patys gamina maistą daugelį tupperware gaminių įvertina teigiamai.
QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 04, 10:59)
Ai tiesa prisiminiau kad dar turiu kažkokią dėžę su dantukais tipo šašlykams ar kam ten purtyti
tai ir tos dar nei karto nenaudojau,stovi supakuoti
svarbiausia yra pirkti o daugiau.............. kaip ir sūrinė,tas pats tuščia šaldytuve dabar sau stovi
Kalitėja, o jūs gal mėsos nevalgot?
Nes kepsnių dėžutėse galima marinuoti ne tik šašlykus, bet ir kepsnius, vištieną, žuvį. Neįsivaizduoju kur kitur galima būtų marinuoti
Pati turiu 2 mažas ir vieną didelę. Tai mažos retai kada be darbo guli.
QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 13:23)
ale tai tu matai,biskuty mes"apsisaunam"su tom akcijom
nagi moteriskes kurios zinot rezkit ginamaja kalba
uz tw...kodel cia taip su ta mentele ir gertuve isejo
Dėl įrankių ir gertuvėlių. Paprastai visada po spec pasiūlymo naujas gaminys kataloge atsirasdavo ta pačia arba net ir didesne kaina. Tik šį kartą Kopenhagos kolektyvas rado rezervų kainų sumažinimui dėl krizės Pabaltijyje. Tokia išlyga tik mums padaryta. Taigis, nevarykit dievo į medį
QUOTE(rosee @ 2009 09 04, 13:31)
ir tie katalogai be kainų kažkoks absurdas
Jie ten tyčiojasi ar ką, juk ne už dyką dalina, mes už juos sumokam, tai tegu ir aprūpina kokybiškais, o ne, kaip vaikiškom knygutėm tik su paveikslėliais
Rosee, ar sutiktum už katalogą mokėti 5 ar 10 litų? Greičiausiai, kad ne.
Papildyta:
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 04, 18:45)
Vienas megstamiausiu mano gaminiu
Dar nepazinodama TW svajojau apie koki nors prietaisa, kad smulkintu svogunus ir rankos nesmirdetu, akys neasarotu ir pan. Kai pamaciau ji TW iskart nupirkau, net akciju jokiu nelaukiau
O dabar yra jau baigiamas kurti naujasis mini QC, kur nereikės rankelėm sukti, o tik už virvutės patrauksim ir suksis pats
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 09 05, 08:45)
Kaip laikosi Kopenhaga?
Gerai jie ten gyvena
QUOTE(davija @ 2009 09 05, 10:20)
Jurgitak
va kur darbo liaudis, dirba tai ir Kopenhagoj sėdi
Merginos, kvieskite naujokus, tapkite vadovėm ir būtinai pasinaudokite galimybe nuvažiuoti į Kopenhagą. Šou į kurį nuveda - nerealus. Patiko visiems (net ir vyrams
)
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 05, 11:13)
O mane jau taip uzknyso kiekvienam aiskinti kodel katalogai be kainu, kad paemiau naujas kainas ir surasiau i kelis katalogus su ranka. Aisku ateme siek tiek laiko, bet uztat niekam dabar nekyla klausimu
Ot šaunuolė.
Vat taip ir visos galėtų, ania?
Papildyta:
Keletas nuotraukyčių iš TW Nordic ofiso
Atkreipkit dėmesį į peilius. Man tokie žaismingi patiko
Va čia tai katilas