Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

Šokoladinis pyragas mikrobangėje 4u.gif
Jam reikės šitokių TW indų:
user posted image
Ir tokių produktų:
3 kiaušinių
100 ml cukraus
100 g sviesto
4 šokoladinių saldainių arba 3-4 šaukštų saldžios kakavos
nepilno šaukštelio kepimo miltelių
150 ml miltų 4u.gif
Sviestą ir saldainius dedame į MicroPlus ąsotėlį ir kaitiname mikrobangėje, kol sviestas išsilydys smile.gif .
Greitkratyje pamatuojame cukrų, įmušame kiaušinius ir viską gerai išplakame cool.gif .
Masę iš greitkračio pilame į išldytą sviestą (jeigu naudojame ne šokoladinius saldainius, o kakavą, ją beriame dabar). Silikonine mentele švariai išvalome greitkratį rolleyes.gif . Suberiame kepimo miltelius, miluts, viską gerai išmaišome silikonine mentele.
Silikoninę formą praskalaujame šaltu vandeniu, supilame masę ir kepame mikrobangėje 7 min 800 W galingumu.
Palaukiame dar 4 min ir išverčiame į lėkštę smile.gif . Va kas gavosi 4u.gif :
user posted image
PS Tokie tamsesni taškeliai nuo kakavos, ji nebuvo gerai ištirpusi, truputį mano sūnui pritrūko kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Asese, tikras grožis 4u.gif Šaunuolis tavo sūnus, pasiseks marčiai biggrin.gif O aš kapoju ryžių - varškės apkepą keptą Ultrapliuse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 06, 13:36)
  O aš kapoju ryžių - varškės apkepą keptą Ultrapliuse  ax.gif

Kregžde, tai gal neviena kapok blush2.gif Kur receptukas ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 06, 14:36)
Asese, tikras grožis  4u.gif  Šaunuolis tavo sūnus, pasiseks marčiai  biggrin.gif  O aš kapoju ryžių - varškės apkepą keptą Ultrapliuse  ax.gif

Skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 06, 12:31)
Šokoladinis pyragas mikrobangėje  4u.gif
Jam reikės šitokių TW indų:
user posted image
Ir tokių produktų:
3 kiaušinių
100 ml cukraus
100 g sviesto
4 šokoladinių saldainių arba 3-4 šaukštų saldžios kakavos
nepilno šaukštelio kepimo miltelių
150 ml miltų  4u.gif
Sviestą ir saldainius dedame į MicroPlus ąsotėlį ir kaitiname mikrobangėje, kol sviestas išsilydys  smile.gif .
Greitkratyje pamatuojame cukrų, įmušame kiaušinius ir viską gerai išplakame  cool.gif .
Masę iš greitkračio pilame į išldytą sviestą (jeigu naudojame ne šokoladinius saldainius, o kakavą, ją beriame dabar). Silikonine mentele švariai išvalome greitkratį  rolleyes.gif . Suberiame kepimo miltelius, miluts, viską gerai išmaišome silikonine mentele.
Silikoninę formą praskalaujame šaltu vandeniu, supilame masę ir kepame mikrobangėje 7 min 800 W galingumu.
Palaukiame dar 4 min ir išverčiame į lėkštę  smile.gif . Va kas gavosi  4u.gif :
user posted image
PS Tokie tamsesni taškeliai nuo kakavos, ji nebuvo gerai ištirpusi, truputį mano sūnui pritrūko kantrybės  mirksiukas.gif

doh.gif taid db dar ir tokios silikonkes reikes mirksiukas.gif
labai skanus atrodo pyragas wub.gif grazus ir "nesubliuskes" mirksiukas.gif niam niam 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Gavau kokią dovaną nuostabią - konservų atidariklį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar buvo pridėta trys indeliai kondensuoto pieno daikto "pabandymui" lotuliukas.gif
Labai patiko wub.gif Ir vyras buvo sužavėtas, sako man skarbonkės tuščios tiks varžtams, kraštai neaštrūs lotuliukas.gif
Nežinojau, kad taip išviso gali būti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.seima @ 2009 09 06, 16:14)
Gavau kokią dovaną nuostabią - konservų atidariklį  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dar buvo pridėta trys indeliai kondensuoto pieno daikto "pabandymui"  lotuliukas.gif
Labai patiko  wub.gif  Ir vyras buvo sužavėtas, sako man skarbonkės tuščios tiks varžtams, kraštai neaštrūs  lotuliukas.gif
Nežinojau, kad taip išviso gali būti  blush2.gif

noreciau ir as tokios dovanos blush2.gif ax.gif thumbup.gif
na as dar neturiu atidarytuvo,bet jau tuoj tuoj turesiu bigsmile.gif ale kai vyrui parodziau filmuka apie jy tai ta paty pasake "kad skarbonkes tiks varztams" thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nagi tai va...trukt uz vadziu ir vel nuo pradziu blink.gif lotuliukas.gif as dar apie peilius noriu paklaust blush2.gif jau db tikrai paskutinis klausimas mirksiukas.gif ar tie nekataloginiai peiliai su ymautem ar ne g.gif ?nes kataloge tai tie su...ydomu kaip sitie g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 06, 15:35)
nagi tai va...trukt uz vadziu ir vel nuo pradziu blink.gif  lotuliukas.gif as dar apie peilius noriu paklaust  blush2.gif jau db tikrai paskutinis klausimas mirksiukas.gif ar tie nekataloginiai peiliai su ymautem ar ne g.gif ?nes kataloge tai tie su...ydomu kaip sitie g.gif

be įmaučių
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 06, 14:26)
Kregžde, tai gal neviena kapok  blush2.gif  Kur receptukas ? mirksiukas.gif

Prašom prašom, kepiau jį, nes nuo vakar vakarienės liko ryžių.

Ryžių apkepas su varške, norma vienai porcijai:

biri ryžių košė išvirta iš 50g ryžių
20g razinų
40g varškės
1/4 kiaušinio
15g cukraus
5g sviesto
4g džiūvesėlių
4g grietinės (aš nenaudojau).

Į ataušintą ryžių košę sudedame varškę, nuplautas razinas, kiaušinį išmaišytą su cukrumi, tirpintą sviestą. Ultrapliusą lazanijai ištepame sviestu ir pabarstome džiūvesėlais, supilame turinį. Viršų aptepame grietine (netepiau) ir kepame kol gražiai apskrunda. Galima valgyti su grietine, uogiene, tirpintu sviestuku. Kaip kas mėgsta. Skanaus 4u.gif
P.S. Tik susidauginkite kiek ten Jums tų porcijų reikia, man šis receptas išsigelėjimas, kai lieka virtų ryžių ax.gif Kai ryžių lieka mažai, super tinka keksiukų formytė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 06 rugsėjo 2009 - 17:12
O as ka tik issiviriau Brukniu - kriausiu uogiene ir vel dziaugiuosi, kad turiu 5,7 puoda. Konservavimams jis nepakeiciamas thumbup.gif
Atsakyti
Skanu bruknės, rinkotės patys?

Norėjau dar pasitikslinti - kur laikote spanguoles? Kad ilgiau stovėtų, šaldyti nenoriu.
Atsakyti