Šokoladinis pyragas mikrobangėje
Jam reikės šitokių TW indų:
Ir tokių produktų:
3 kiaušinių
100 ml cukraus
100 g sviesto
4 šokoladinių saldainių arba 3-4 šaukštų saldžios kakavos
nepilno šaukštelio kepimo miltelių
150 ml miltų
Sviestą ir saldainius dedame į MicroPlus ąsotėlį ir kaitiname mikrobangėje, kol sviestas išsilydys .
Greitkratyje pamatuojame cukrų, įmušame kiaušinius ir viską gerai išplakame .
Masę iš greitkračio pilame į išldytą sviestą (jeigu naudojame ne šokoladinius saldainius, o kakavą, ją beriame dabar). Silikonine mentele švariai išvalome greitkratį . Suberiame kepimo miltelius, miluts, viską gerai išmaišome silikonine mentele.
Silikoninę formą praskalaujame šaltu vandeniu, supilame masę ir kepame mikrobangėje 7 min 800 W galingumu.
Palaukiame dar 4 min ir išverčiame į lėkštę . Va kas gavosi :
PS Tokie tamsesni taškeliai nuo kakavos, ji nebuvo gerai ištirpusi, truputį mano sūnui pritrūko kantrybės
Asese, tikras grožis Šaunuolis tavo sūnus, pasiseks marčiai O aš kapoju ryžių - varškės apkepą keptą Ultrapliuse
QUOTE(kregzde @ 2009 09 06, 13:36)
O aš kapoju ryžių - varškės apkepą keptą Ultrapliuse
Kregžde, tai gal neviena kapok Kur receptukas ?
QUOTE(kregzde @ 2009 09 06, 14:36)
Asese, tikras grožis Šaunuolis tavo sūnus, pasiseks marčiai O aš kapoju ryžių - varškės apkepą keptą Ultrapliuse
Skanu
QUOTE(Asese @ 2009 09 06, 12:31)
Šokoladinis pyragas mikrobangėje
Ir tokių produktų:
3 kiaušinių
100 ml cukraus
100 g sviesto
150 ml miltų
Sviestą ir saldainius dedame į MicroPlus ąsotėlį ir kaitiname mikrobangėje, kol sviestas išsilydys .
Masę iš greitkračio pilame į išldytą sviestą (jeigu naudojame ne šokoladinius saldainius, o kakavą, ją beriame dabar). Silikonine mentele švariai išvalome greitkratį . Suberiame kepimo miltelius, miluts, viską gerai išmaišome silikonine mentele.
Silikoninę formą praskalaujame šaltu vandeniu, supilame masę ir kepame mikrobangėje 7 min 800 W galingumu.
PS Tokie tamsesni taškeliai nuo kakavos, ji nebuvo gerai ištirpusi, truputį mano sūnui pritrūko kantrybės
Ir tokių produktų:
3 kiaušinių
100 ml cukraus
100 g sviesto
150 ml miltų
taid db dar ir tokios silikonkes reikes
labai skanus atrodo pyragas grazus ir "nesubliuskes" niam niam
QUOTE(asta.seima @ 2009 09 06, 16:14)
Gavau kokią dovaną nuostabią - konservų atidariklį Dar buvo pridėta trys indeliai kondensuoto pieno daikto "pabandymui"
Labai patiko Ir vyras buvo sužavėtas, sako man skarbonkės tuščios tiks varžtams, kraštai neaštrūs
Nežinojau, kad taip išviso gali būti
Labai patiko Ir vyras buvo sužavėtas, sako man skarbonkės tuščios tiks varžtams, kraštai neaštrūs
Nežinojau, kad taip išviso gali būti
noreciau ir as tokios dovanos
na as dar neturiu atidarytuvo,bet jau tuoj tuoj turesiu ale kai vyrui parodziau filmuka apie jy tai ta paty pasake "kad skarbonkes tiks varztams"
nagi tai va...trukt uz vadziu ir vel nuo pradziu as dar apie peilius noriu paklaust jau db tikrai paskutinis klausimas ar tie nekataloginiai peiliai su ymautem ar ne ?nes kataloge tai tie su...ydomu kaip sitie
QUOTE(gwidita @ 2009 09 06, 15:35)
nagi tai va...trukt uz vadziu ir vel nuo pradziu as dar apie peilius noriu paklaust jau db tikrai paskutinis klausimas ar tie nekataloginiai peiliai su ymautem ar ne ?nes kataloge tai tie su...ydomu kaip sitie
be įmaučių
QUOTE(spiglys @ 2009 09 06, 14:26)
Kregžde, tai gal neviena kapok Kur receptukas ?
Prašom prašom, kepiau jį, nes nuo vakar vakarienės liko ryžių.
Ryžių apkepas su varške, norma vienai porcijai:
biri ryžių košė išvirta iš 50g ryžių
20g razinų
40g varškės
1/4 kiaušinio
15g cukraus
5g sviesto
4g džiūvesėlių
4g grietinės (aš nenaudojau).
Į ataušintą ryžių košę sudedame varškę, nuplautas razinas, kiaušinį išmaišytą su cukrumi, tirpintą sviestą. Ultrapliusą lazanijai ištepame sviestu ir pabarstome džiūvesėlais, supilame turinį. Viršų aptepame grietine (netepiau) ir kepame kol gražiai apskrunda. Galima valgyti su grietine, uogiene, tirpintu sviestuku. Kaip kas mėgsta. Skanaus
P.S. Tik susidauginkite kiek ten Jums tų porcijų reikia, man šis receptas išsigelėjimas, kai lieka virtų ryžių Kai ryžių lieka mažai, super tinka keksiukų formytė.
O as ka tik issiviriau Brukniu - kriausiu uogiene ir vel dziaugiuosi, kad turiu 5,7 puoda. Konservavimams jis nepakeiciamas
Skanu bruknės, rinkotės patys?
Norėjau dar pasitikslinti - kur laikote spanguoles? Kad ilgiau stovėtų, šaldyti nenoriu.
Norėjau dar pasitikslinti - kur laikote spanguoles? Kad ilgiau stovėtų, šaldyti nenoriu.