Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(gwidita @ 2009 09 05, 11:23)
davija ko tu negavai g.gif optimu?o man ta dovanine centrifuga kad at-gaut reikia db uzsakyma daryt  g.gif  ar irgi galima prasyt,kad atsiustu arba,kad prie drauges uzsakymo ydetu g.gif

optimuku negavau ax.gif

Merginos, Tupperware fanės, nepraleiskit progos mirksiukas.gif cituoju:

Tupperware durys yra atviros visiems, kurie nori pabandyti šį puikų verslą. Tik 37 sav. Jūs turite puikią galimybę startuoti be krepšio (gaunate tik spausdinius) ir iš karto gauti demonstruotojo nuolaidą.
Visi naujokai dalyvauja 37 sav. aktyvumo akcijose!!!

Želė žiedui akcija šią savaitę, tik 57lt thumbup.gif
http://www.saule-tw....loads/37sav.doc

Dėmesio Šiaulietėms:
Susirinkimas
Šiauliuose: Rugsėjo 8d(antradienį) 18 val.Verslo inkubatoriaus salėje (Aušros alėja 66a). Darysim želė žiedų fiestą!!! Kiekviena grupė atsineša po vieną gardėsį želė žiede.
Prašom dalyvauti, oi kiek prisidegustuosim gardėsių thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit mamytės, dar tokį klausimą turiu - ar tikrai greitkratyje grietinėlė su cukrumi susiplaka iki standumo? Aš suprantu, kad yra Speedy, taip pat ir paprasti elektriniai mikseriai, tačiau mane domina būtent rezultatas greitkaratyje, nes kol kas jo pas save dar neturiu smile.gif Gal kas plakate grietinėlę greitkratyje? Ar įmanoma pasiekti analogišką rezultatą, kaip ir plakant, tarkime, su paprastu elektriniu mikseriu? g.gif
Atsakyti
Asmeniškai aš neplaku su greitkračiu, kažkaip tingiu blush2.gif bet moterys plaka ir suplaka. Bet labai daug priklauso ir nuo pačios grietinėlės rūšies, jau nekalbant apie tai, kad ji turi būti be galo atšaldyta, cukrus taip pat mirksiukas.gif

Nesenai viena moterytė pamokė kaip su greitkračiu naminį sviestą pasidaryt, čia jau kas turi kaimus: supili grietinėlę ir plaki bigsmile.gif ir labai greit susiplaka ir pasidaro sviestukas, ir beveik be kvapo specifinio tongue.gif Mamą kai prainstruktavau, tai dabar atsidžiaugt negali, sako nebereik kaupt grietinėlės ir vargt mušant sviestą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 05, 18:25)
Asmeniškai aš neplaku su greitkračiu, kažkaip tingiu blush2.gif bet  moterys plaka ir suplaka. Bet labai daug priklauso ir nuo pačios grietinėlės rūšies, jau nekalbant apie tai, kad ji turi būti be galo atšaldyta, cukrus taip pat mirksiukas.gif

davija, ačiū už atsakymą 4u.gif kaip supratau, norint iki standumo išplakti grietinėle greitkratyje, reikia ilgokai pavargti, jei tingisi Jums? smile.gif ir dar cukrų prieš tai šaldytuve palaikyti (grietinėlę tai kas be ko smile.gif )?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 05, 18:25)
Asmeniškai aš neplaku su greitkračiu, kažkaip tingiu blush2.gif bet  moterys plaka ir suplaka. Bet labai daug priklauso ir nuo pačios grietinėlės rūšies, jau nekalbant apie tai, kad ji turi būti be galo atšaldyta, cukrus taip pat mirksiukas.gif

Nesenai viena moterytė pamokė kaip su greitkračiu naminį sviestą pasidaryt, čia jau kas turi kaimus: supili grietinėlę ir plaki bigsmile.gif ir labai greit susiplaka ir pasidaro sviestukas, ir beveik be kvapo specifinio  tongue.gif Mamą kai prainstruktavau, tai dabar atsidžiaugt negali, sako nebereik kaupt grietinėlės ir vargt mušant sviestą bigsmile.gif

Grietinele plakiau tik viena karta))uzsikalbejau -ziuriu jau sviestas!!Saldus g.gif .....tai pridejau dar kakavos ir isejo skanus sokoladinis sviestas)) thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 05, 18:39)
davija, ačiū už atsakymą  4u.gif  kaip supratau, norint iki standumo išplakti grietinėle greitkratyje, reikia ilgokai pavargti, jei tingisi Jums?  smile.gif  ir dar cukrų prieš tai šaldytuve palaikyti (grietinėlę tai kas be ko smile.gif )?

Nereikia ilgokai vargti ir laikyti cukru saldytuve...gana greit iseina viskas) smile.gif 4u.gif
Atsakyti
patikėk Ulitka, ji pas mus profė mirksiukas.gif ne aš tinginė blush2.gif
Atsakyti
Ulitka dėkui, reiškia gaunasi ir greitai biggrin.gif svarbu ne per ilgai, kad sviestas nepasidarytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 05, 18:51)
patikėk Ulitka, ji pas mus profė mirksiukas.gif ne aš tinginė blush2.gif

Davija tu ka????mega_shok.gif blink.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti
tai gal aš ten tokius tortus ir kitus gėrius kepu mirksiukas.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 05, 17:47)
Nereikia ilgokai vargti ir laikyti cukru saldytuve...gana greit iseina viskas) smile.gif  4u.gif

Ir man greitai išsiplaka thumbup.gif būna kad ir nevisai jau šalta grietinėlė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 05, 19:45)
tai gal aš ten tokius tortus ir kitus gėrius kepu mirksiukas.gif  bigsmile.gif  4u.gif

sedziu namuose...nedirbu))tai ir kepu)) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, gal profės ir ne profės pasidalins receptukais, kuriuose dominuoja salotos? Prisivežiau, tai reikia kažkaip skaniai pasiruošti g.gif

Na jo, su greitkračiu kol kas tik sviestą ir susiplakiau, nors ir neplanavau blush2.gif (neatšaldžiau grietinėlės) Ir beje, maždaug per 3-4minutes.
Atsakyti