Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(kregzde @ 2009 09 04, 21:28)
Jo, sektantė...

drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 09 04, 21:29)
Del to tai ir as sutinku. As viena karta net su replem atidarinejau, tai sugadinau dangteli doh.gif Bet cia mano problema, kad rankos silpnos g.gif O dar pamirsau i kuria puse sukti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif atsiprasau , bet man juokinga)))))))))))

QUOTE(rosee @ 2009 09 04, 21:41)
nagi greit prisipažįstam, kas dar tuperio fanės  ax.gif ?
Bet man vistiek neįdėjo į siuntinį to didžiojo Optima rinkinio, o taip planavau per atostogas susidėlioti, truputį pavedė.

bigsmile.gif bigsmile.gif AaaaaaaaaaaaS

QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 21:50)
jau cia ne prisipazint nereikia ax.gif ir taip aiskios tos tuperio fanes
o kodel optimos negavot rosse g.gif ?tai turbut sandely nebuvo g.gif
as dovanines centrifugos irgi negaunu verysad.gif kaip naujoke unsure.gif jau ir laiko nemazai praejo ir db ziuriu jau ir salotos pasibaige ir uogos g.gif ka as su ja veiksiu kai gausiu ant ziemos doh.gif  doh.gif  doh.gif

Sniega suksi doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytės smile.gif turiu tokį klausimėlį pasvarstymui, pati čia naujokė, tai tikiuosi nesunkiai atsakysite biggrin.gif Radau tokį receptuką, kaip pasigaminti ryžius (galima ir kitas kruopas) Micropliuse:
Ryžiai mikrobangėje: greitkratyje pamatuokite 600 ml vandens, supilkite į mikroplus ąsotį, dėkite į mikrobangę 2 min 750 W galingumu. Nuplaukite 300 ml ryžių ir dėkite į vandenį. Ąsotį dėkite į mikrobangų krosnelę ir virkite 15 min 750 W galingumu.

Tai kam tada reikalingas TW indas ryžiams gaminti? g.gif Maniau, kad Micropliuse maistas gaminamas praktiškai be vandenuko... o čia še kad nori... doh.gif
Atsakyti
Nesupratau, jus cia siandien visos turit iseigines biggrin.gif Linkejimai is Kopenhagos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 05, 00:57)
Labas vakaras mamytės  smile.gif  turiu tokį klausimėlį pasvarstymui, pati čia naujokė, tai tikiuosi nesunkiai atsakysite  biggrin.gif Radau tokį receptuką, kaip pasigaminti ryžius (galima ir kitas kruopas) Micropliuse:
Ryžiai mikrobangėje: greitkratyje pamatuokite 600 ml vandens, supilkite į mikroplus ąsotį, dėkite į mikrobangę  2 min 750 W galingumu. Nuplaukite 300 ml ryžių ir dėkite į vandenį. Ąsotį dėkite į mikrobangų krosnelę ir virkite 15 min 750 W galingumu.

Tai kam tada reikalingas TW indas ryžiams gaminti?  g.gif Maniau, kad Micropliuse maistas gaminamas praktiškai be vandenuko... o čia še kad nori...  doh.gif

Ryžiams vistiek reikalingas vanduo, kad jie išbrinktų ir būtų minkšti - kur juos bevirtum smile.gif
MicroPluse verdant ryžius reikia žiūrėti, kad jie neišbėgtų, nes putoja, o ryžių indas nusodina putas, nes jo dangtelis toks dvigubas ax.gif Nežinau, ar gerai paaiškinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 05, 01:11)
Nesupratau, jus cia siandien visos turit iseigines  biggrin.gif Linkejimai is Kopenhagos  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip laikosi Kopenhaga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2009 09 04, 20:47)
sakykit o kaip plovas, balandeliai? reikia ipilt vandenio ar ne? kazkokia mistika, ir orkaitej tusinat?
kazkada skaiciau kad kugelio skonis nekoks gaunas ar tiesa,kad kitoks
labai aciu uz info,

kur ryžiai ten ir vandens turi būt mirksiukas.gif apie kugelį - tai ne, kad ne kito skonio gaunasi, bet labai individualiai mirksiukas.gif man pvz. pats skaniausias kugelis yra keptas silikoninėje formoje, nes aš mėgstu labai šlapią, guminį, patižusį kugelį ir tiek... o daugumai merginų - pats skaniausias keptas - ultrapliuse...

QUOTE(giedruole @ 2009 09 04, 21:10)
? kokia temperatura jis pakelia? ir kiek kainuoja?

Ultrapliusas pakelia aukštą temperatūrą 220, o naujieji Pro Ultrapliusai dar didesnę iki 250 laipsnių. Bet juos naudojant tikrai reikia įgūdžių, arba tiesiog laikytis griežtai instrukcijos: dėti tik į įkaitintą orkaitę, nenaudoti jokių grilių, orkaitėje negali liestis su orkaitės sienelėmis iš visų pusių, ir po iškepimo iškart netraukti, o kelioms minutėms palikt orkaitėj, bet traukiant jokiu būdu nelaikyti už auselių..

http://www.kitaforma..._id=275&lang=lt

QUOTE(rosee @ 2009 09 04, 21:13)
O ar lengvai išsiverčia ir apskrunda iš visų pusių tolygiai, pvz., kaip silikone?

man rodos nėra šansų jo iš ten išverst, gal čia tik aš tokia tundra blush2.gif man tai jis net prikimba prie dugno, tik tiek , kad lengvai išsiplauna...

QUOTE(rosee @ 2009 09 04, 21:41)
nagi greit prisipažįstam, kas dar tuperio fanės  ax.gif ?

aš ne schmoll.gif lotuliukas.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 21:50)

o kodel optimos negavot rosse g.gif ?tai turbut sandely nebuvo g.gif
ka as su ja veiksiu kai gausiu ant ziemos doh.gif  doh.gif  doh.gif [/color]

aš ir negavau, sakė, kad antradienį turėtų būt, ir jei užsakymo greitu laiku nedarysit, tai reik pasiskambint ir prašyt, kad atsiųstų atskirai mirksiukas.gif

QUOTE(Rainy day @ 2009 09 05, 00:57)
Labas vakaras mamytės  smile.gif  turiu tokį klausimėlį pasvarstymui, pati čia naujokė, tai tikiuosi nesunkiai atsakysite  biggrin.gif Radau tokį receptuką, kaip pasigaminti ryžius (galima ir kitas kruopas) Micropliuse:

Tai kam tada reikalingas TW indas ryžiams gaminti?  g.gif Maniau, kad Micropliuse maistas gaminamas praktiškai be vandenuko... o čia še kad nori...  doh.gif

Kad nereiktų dabot mikrobangėj gaminamų ryžių nuo vandens pribėgimo mirksiukas.gif

Jurgitak 4u.gif va kur darbo liaudis, dirba tai ir Kopenhagoj sėdi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 04, 12:31)
ir tie katalogai be kainų kažkoks absurdas  doh.gif  Jie ten tyčiojasi ar ką, juk ne už dyką dalina, mes už juos sumokam, tai tegu ir aprūpina kokybiškais, o ne, kaip vaikiškom knygutėm tik su paveikslėliais  unsure.gif

kainų nėra dėl to, kad katalogas galioja pusia metų, o buvo jau paruošti su 19 proc pvm, keitėsi pvm teko perspausdinti.. tad ir nedėjo kainų, nes nežinia, kada vėl pvm pakils.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 05, 01:59)
kainų nėra dėl to, kad katalogas galioja pusia metų, o buvo jau paruošti su 19 proc pvm, keitėsi pvm teko perspausdinti.. tad ir nedėjo kainų, nes nežinia, kada vėl pvm pakils.

O mane jau taip uzknyso kiekvienam aiskinti kodel katalogai be kainu, kad paemiau naujas kainas ir surasiau i kelis katalogus su ranka. Aisku ateme siek tiek laiko, bet uztat niekam dabar nekyla klausimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 05, 10:20)
aš ir negavau, sakė, kad antradienį turėtų būt, ir jei užsakymo greitu laiku nedarysit, tai reik pasiskambint ir prašyt, kad atsiųstų atskirai mirksiukas.gif

davija ko tu negavai g.gif optimu?o man ta dovanine centrifuga kad at-gaut reikia db uzsakyma daryt g.gif ar irgi galima prasyt,kad atsiustu arba,kad prie drauges uzsakymo ydetu g.gif
Atsakyti
Sveikos, ar cia pataikiau, gal kas pardavinejat, man reiketu zele ziedo, su pasiulymais ir kainomis i a.z. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už atsakymus dėl ryžių indo 4u.gif dabar pasidarė aiškiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2009 09 05, 02:56)
Sveikos, ar cia pataikiau, gal kas pardavinejat, man reiketu zele ziedo, su pasiulymais ir kainomis i a.z.  4u.gif

biggrin.gif parasiau i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 05 rugsėjo 2009 - 11:16