Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(davija @ 2009 09 04, 17:43)
pasirodo, kad rimtai Servifiksui biški duos nuolaidą, nes aš galvoju ar sapnavau ar čia kažkur girdėjau lotuliukas.gif Žodžiu kliedėjom, kliedėjo apie jį ir išgirstas buvo mūsų balsas thumbup.gif

Bet jau labai maža nuolaidėlė... doh.gif

QUOTE(Asese @ 2009 09 04, 18:08)
Sveikutės,
šiandien turėjau galimybę langų šluostę išbandyti  smile.gif
Grįžtu namo: žiūriu, visi langai riebaluotom rankytėm nuteplioti  doh.gif , ištisai  doh.gif . Pasirodė mano mažasis musę gaudė  doh.gif

Taigi bandymo rezultatai: sušlapinau tik vandenyje, bet nuvalė kuo puikiausiai. Blizga  thumbup.gif , net kelis kartus žiūrėjau  blush2.gif - jokių dryžių .

nu va, o aš svarstau vis, vieno man komplekto ar dviejų reikia g.gif

Norėčiau ir to termo puodelio, įtariu, kad nedažnai jį naudočiau, ale vis tiek reikia doh.gif Kelionėms pvz.
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 04, 18:41)
Ultra plius naudoju beveik viskam: balandeliams, plovui, kugeliui (ultraplius lazanijai), lazanijai, pyragams (irgi tas kvadratinis), troskiniams, mesai kepti, vistai. Ypatingas jis tuo, kad yra labai lengvas, neduzta, labai lengvai plaunasi, niekas prie jo neprisvyla, labai gerai ir ilgai laiko siluma. Tikrai vertas demesio gaminys thumbup.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

sakykit o kaip plovas, balandeliai? reikia ipilt vandenio ar ne? kazkokia mistika, ir orkaitej tusinat?
kazkada skaiciau kad kugelio skonis nekoks gaunas ar tiesa,kad kitoks
labai aciu uz info,
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2009 09 04, 11:47)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

sakykit o kaip plovas, balandeliai? reikia ipilt vandenio ar ne? kazkokia mistika, ir orkaitej tusinat?
kazkada skaiciau kad kugelio skonis nekoks gaunas ar tiesa,kad kitoks
labai aciu uz info,

Plovui vandens reikia. Balandeliams ne, nes nuo ju paciu daug vandens atsiranda. tai jeigu ipilsit dar, visas vanduo begs per krastus. taip pat vandens nereikia, kai darai troskinius, nes mesa ir darzoves sultingi.
Tiesa dar pamirsau parasyt, kad ultra pliuse neisgaruoja vanduo, tad dapylinet nereikia.
Kugelis gaunasi labai skanus, ir apskrunda graziai, tikrai jokio pakitusio skonio i blogaja puse nera.
Ultra pliusui kaip ir kiekvienam naujam daiktui tiesiog reikia siek tiek igudziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 04, 19:41)
Ultra plius naudoju beveik viskam: balandeliams, plovui, kugeliui (ultraplius lazanijai), lazanijai, pyragams (irgi tas kvadratinis), troskiniams, mesai kepti, vistai. Ypatingas jis tuo, kad yra labai lengvas, neduzta, labai lengvai plaunasi, niekas prie jo neprisvyla, labai gerai ir ilgai laiko siluma. Tikrai vertas demesio gaminys thumbup.gif

4u.gif
Tai cia tas vadinamas britvonas? Kur visko pridedi, uzdengi dangciu ir pasauni i orkaite? kokia temperatura jis pakelia? ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 04, 19:59)
Norėčiau ir to termo puodelio, įtariu, kad nedažnai jį naudočiau, ale vis tiek reikia  doh.gif  Kelionėms pvz.

Kregzde, ar nebūsi ir tu prie TW maniakių, kaip ir mes kitos biggrin.gif Nugis, vistiek brangiai gaunasi tiek už jį mokėti doh.gif , kad ir su "akcija".
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 04, 20:58)
Kugelis gaunasi labai skanus, ir apskrunda graziai, tikrai jokio pakitusio skonio i blogaja puse nera.
Ultra pliusui kaip ir kiekvienam naujam daiktui tiesiog reikia siek tiek igudziu 4u.gif

O ar lengvai išsiverčia ir apskrunda iš visų pusių tolygiai, pvz., kaip silikone?

giedruole, kataloge "UltraPlusai" 3l- 238Lt; 5l- 310Lt; stačiakampis 3,5 l- 414Lt nuo -25 iki +230C rolleyes.gif Žiauriai brangūs, bet rašo, kad naujokams dalina dykai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 04 rugsėjo 2009 - 20:24
QUOTE(Asese @ 2009 09 04, 19:08)
Sveikutės,
šiandien turėjau galimybę langų šluostę išbandyti  smile.gif
Grįžtu namo: žiūriu, visi langai riebaluotom rankytėm nuteplioti  doh.gif , ištisai  doh.gif . Pasirodė mano mažasis musę gaudė  doh.gif

Taigi bandymo rezultatai: sušlapinau tik vandenyje, bet nuvalė kuo puikiausiai. Blizga  thumbup.gif , net kelis kartus žiūrėjau  blush2.gif - jokių dryžių .

o as tai raudonaja isbandziau stalvirsiui ir stalui valyti, nes pas mus is tamsios plokstes doh.gif Tai siaip dregna nuvalo nelblogai, nelieka suoru tokiu, kai siaip su dregnu skuduriuku valau buna. Ir dulkes gerai valo.
Tik nelabai suprantu, kaip ta metalui poliruot naudot? Gartraukio kaip ir nelabai valo, o puodus labai jau trint reik, kad blizgetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 04, 20:13)
Kregzde, ar nebūsi ir tu prie TW maniakių, kaip ir mes kitos  biggrin.gif 

Jo, sektantė... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 04 rugsėjo 2009 - 20:29

QUOTE(davija @ 2009 09 04, 18:43)
Aš ir turiu jį, kartais panaudoju kai mašinoj važiuoju, man vienas trūkumas yra kuris mane nervuoja, kai pilu karštą vandenį ir užsuku, labai užsiurbinu, tai kartais nepavyksta atidaryt, ir kai vairuoji, o dar viena - tai taip ant jo supykstu rolleyes.gif o šiaip tai kai vaikai serga arbatoms labai gerai, vis šiltą geria. Na ir kaina akcijinė gera, nes 65 lt tai jis man tikrai nevertas blush2.gif
100 procentų  drinks_cheers.gif

Del to tai ir as sutinku. As viena karta net su replem atidarinejau, tai sugadinau dangteli doh.gif Bet cia mano problema, kad rankos silpnos g.gif O dar pamirsau i kuria puse sukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 04, 21:28)
Jo, sektantė...  blush2.gif

nagi greit prisipažįstam, kas dar tuperio fanės ax.gif ?
Bet man vistiek neįdėjo į siuntinį to didžiojo Optima rinkinio, o taip planavau per atostogas susidėlioti, truputį pavedė.
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 04, 19:58)
Plovui vandens reikia. Balandeliams ne, nes nuo ju paciu daug vandens atsiranda.

dariau aš balandėlius ir vandenį pyliau. Tų kurie buvo neapsemti, tai kopūstas kietas liko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 04, 21:41)
nagi greit prisipažįstam, kas dar tuperio fanės  ax.gif ?
Bet man vistiek neįdėjo į siuntinį to didžiojo Optima rinkinio, o taip planavau per atostogas susidėlioti, truputį pavedė.

jau cia ne prisipazint nereikia ax.gif ir taip aiskios tos tuperio fanes blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o kodel optimos negavot rosse g.gif ?tai turbut sandely nebuvo g.gif
as dovanines centrifugos irgi negaunu verysad.gif kaip naujoke unsure.gif jau ir laiko nemazai praejo ir db ziuriu jau ir salotos pasibaige ir uogos g.gif ka as su ja veiksiu kai gausiu ant ziemos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 21:50)
jau cia ne prisipazint nereikia ax.gif ir taip aiskios tos tuperio fanes blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
o kodel optimos negavot rosse g.gif ?tai turbut sandely nebuvo g.gif
as dovanines centrifugos irgi negaunu verysad.gif kaip naujoke unsure.gif jau ir laiko nemazai praejo ir db ziuriu jau ir salotos pasibaige ir uogos g.gif ka as su ja veiksiu kai gausiu ant ziemos doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ziema salotas sausinsi thumbup.gif Mes turim vezliuka, tai salotas tenka pirkti istisus metus, nezinau, kaip jas islaikyciau be centrifugos g.gif
Atsakyti