Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

Cia taip matyt ir bus su tuom akcijom g.gif Kol prekes nera kataloge ji skaitosi kaip specialus pasiulymas, kuris tai buna, tei ne pardavime. Vien tik faktas, kad ta preke pasirode kaip spec. pasiulymas, skaitosi kaip savotiska akcija. O uzsakinet vistiek reikes, nes kaip demonstruotojas dirbs, neturedamas pavyzdziu.
Bet prikolas tame, kad kai pasirode Cosmo mentele uz 60 lt, visi grebe kaip isproteje, tokia grazi, naujoviska, patobulnta. Tuo labiau kad turint viena balta, jos kaip taisykle neuztenka. O dabar kai naujajame kataloge pasirode uz 51 lt, visi sako kad per brangu, nes balta buvo uz 45 lt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taip ir zaidzia su tuom akcijom-atrakcijom thumbup.gif
Atsakyti
tai jau jo..
na akcijos vertos dėmesio, pasirodo, tik tada, kai kažką suporuotą perki. ktaip va matom pačios kaip gaunasi smile.gif

beje, dėl katalogo tai tikrai. jis ne tik kad be kainų, bet ir ant daug prastesnio popieriaus atspausdintas..
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 09 04, 05:19)
beje, dėl katalogo tai tikrai. jis ne tik kad be kainų, bet ir ant daug prastesnio popieriaus atspausdintas..

g.gif Kazkaip net nepastebejau, na guli salia naujas ir senas, atrodo identiski g.gif

Na galu gale ne tame esme. Svarbu, kad indai patiktu, ilgai tarnautu ir t.t. O kas liecia akciju, tai vistiek nezinai i prieki kam bus ir kiek, o jeigu labai reikia daikto, tai nuperki ir nesuki galvos. O jei per brangu, tai gal pats laikas tapti demonstruotoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes
Dar karteli klausiu del Ultrapliuso, kaip ji naudojat, kuo jis ypatingas? Ka jame skanu gaminti. O tai jau baigiu uzsigooglinti ir nieko nerandu idomaus verysad.gif verysad.gif

aciu labai
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2009 09 04, 16:35)
Sveikutes
Dar karteli klausiu del Ultrapliuso, kaip ji naudojat, kuo jis ypatingas? Ka jame skanu gaminti. O tai jau baigiu uzsigooglinti ir nieko nerandu idomaus  verysad.gif  verysad.gif

aciu labai

viską ką kepdavau špižiniame puode, tą darau ultrapliuse. juokingas jis man. lengvas plastmasės gabalas, o kepa nuostabiai.. kažkoks čiūdas doh.gif lotuliukas.gif
ir dar kas svarbiausia - valymas. iškepti troškiniai, mėsos špižiniame puode būdavo pritraukti prie dugno, tekdavo mirkyt, gramdyt, o čia brūkšt kempiniuku ir viskas. o paskrunda, sušunta nuostabiai.

dar smagu, kad viskas apgalvota (na jau čia TW subtilybė) - jei tereikia mažo indo, negilaus kepimui (pvz tik bulvytėm), tai dedu į dangtį. ir pačiu puodu užvožiu kaip dangčiu.
Atsakyti
Sveikos,

turiu mini quick sefa, na tai tai tikrai labai džiaugiuosi, svogūnus susismulkinu iki man tinkamo lygio, tik viens du ir yra thumbup.gif Super thumbup.gif Ir vyras įvertino thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 04 rugsėjo 2009 - 16:45
QUOTE(rosee @ 2009 09 04, 14:31)
ir tie katalogai be kainų kažkoks absurdas  doh.gif  Jie ten tyčiojasi ar ką, juk ne už dyką dalina, mes už juos sumokam, tai tegu ir aprūpina kokybiškais, o ne, kaip vaikiškom knygutėm tik su paveikslėliais  unsure.gif

Kas del katalogu, smile.gif tai sake gi per susirinkima, g.gif kad kainu nera kataloge, nes Lietuvoje paskutiniu bigsmile.gif metu zaidziama su pvm doh.gif - tai 19 tai 21, o gal po menesio ir visas 25 bus ir nespes keisti katalogu, verysad.gif o gi anksciau buvo be kainu ir buvo gerai, thumbup.gif priprasim thumbup.gif LIETUVIAI juk prie visko pripranta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2009 09 04, 07:35)
Sveikutes
Dar karteli klausiu del Ultrapliuso, kaip ji naudojat, kuo jis ypatingas? Ka jame skanu gaminti. O tai jau baigiu uzsigooglinti ir nieko nerandu idomaus  verysad.gif  verysad.gif

aciu labai

Ultra plius naudoju beveik viskam: balandeliams, plovui, kugeliui (ultraplius lazanijai), lazanijai, pyragams (irgi tas kvadratinis), troskiniams, mesai kepti, vistai. Ypatingas jis tuo, kad yra labai lengvas, neduzta, labai lengvai plaunasi, niekas prie jo neprisvyla, labai gerai ir ilgai laiko siluma. Tikrai vertas demesio gaminys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2009 09 03, 17:34)
Labas...
Gal yra turinčių TW duoninę (aišku, kad yra  thumbup.gif ). Norėčiau žinoti jos "pliusus" ir "minusus". Ar verta pirkti  g.gif  ?
Už kokią mažiausią kaina ją galima būtų įsigyti ?

Aš turiu ir man tik vieni PLIUSAI bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 09 04, 09:47)
Apie termo puodeli galeciau pasisakyti ax.gif

Aš ir turiu jį, kartais panaudoju kai mašinoj važiuoju, man vienas trūkumas yra kuris mane nervuoja, kai pilu karštą vandenį ir užsuku, labai užsiurbinu, tai kartais nepavyksta atidaryt, ir kai vairuoji, o dar viena - tai taip ant jo supykstu rolleyes.gif o šiaip tai kai vaikai serga arbatoms labai gerai, vis šiltą geria. Na ir kaina akcijinė gera, nes 65 lt tai jis man tikrai nevertas blush2.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 09 04, 17:43)
Sveikos,

turiu mini quick sefa, na tai tai tikrai labai džiaugiuosi, svogūnus susismulkinu iki man tinkamo lygio, tik viens du ir yra  thumbup.gif  Super  thumbup.gif  Ir vyras įvertino  thumbup.gif

100 procentų drinks_cheers.gif

pasirodo, kad rimtai Servifiksui biški duos nuolaidą, nes aš galvoju ar sapnavau ar čia kažkur girdėjau lotuliukas.gif Žodžiu kliedėjom, kliedėjo apie jį ir išgirstas buvo mūsų balsas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 04, 08:43)
Sveikos,
turiu mini quick sefa,

Vienas megstamiausiu mano gaminiu thumbup.gif Dar nepazinodama TW svajojau apie koki nors prietaisa, kad smulkintu svogunus ir rankos nesmirdetu, akys neasarotu ir pan. Kai pamaciau ji TW iskart nupirkau, net akciju jokiu nelaukiau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 04, 09:43)
pasirodo, kad rimtai Servifiksui biški duos nuolaidą, nes aš galvoju ar sapnavau ar čia kažkur girdėjau lotuliukas.gif Žodžiu kliedėjom, kliedėjo apie jį ir išgirstas buvo mūsų balsas thumbup.gif

As irgi Servofikso laukiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
šiandien turėjau galimybę langų šluostę išbandyti smile.gif
Grįžtu namo: žiūriu, visi langai riebaluotom rankytėm nuteplioti doh.gif , ištisai doh.gif . Pasirodė mano mažasis musę gaudė doh.gif

Taigi bandymo rezultatai: sušlapinau tik vandenyje, bet nuvalė kuo puikiausiai. Blizga thumbup.gif , net kelis kartus žiūrėjau blush2.gif - jokių dryžių .
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 04, 19:08)
šiandien turėjau galimybę langų šluostę išbandyti  smile.gif

O aš saviškę planuoju į mašiniuką neštis blush2.gif , nors dar pagalvosiu ax.gif
Atsakyti