QUOTE(spiglys @ 2009 09 03, 20:16)
Tik 39 sav. Iso Duo Servofix Grikių košės gaminimas
Įšildyti indą, grikius supilti į įdėklą (kiauraindį) ir užpilti verdančiu vandeniu, kad
Įšildyti indą, grikius supilti į įdėklą (kiauraindį) ir užpilti verdančiu vandeniu, kad
Turiu,bet nei karto nieko panašaus nedariau tik šaltibarščius jame darau,nes jis man patogus ir gražus
QUOTE(svarelis @ 2009 09 04, 07:29)
As tai visa vasara ji buvau "idarbinus" kaime. Vaikams salotas visokias smulkinau, labai megstu bulvinius blynus jame daryti (idedi kelias bulves, kiausini ir visa kita, ko reikia teslai, pasuki keleta kartu ir galima is karto deti i keptuve). Labai patogu, kad dangtelis yra, tai jei lieka ko nors galima tiesiai i saldytuva deti. Beje, braskiu "uogiene" saldyta tik su juo dariau - gaunasi tokios nesutrintos.
O man su juo bulviniai blynai neskanūs,na ne tokie kaip per tarką o vat uogos tai liuks ir kai reikia grietinėlės daugiau išsiplakti tai ir geriau nei kelis kartus su greitkračiu
Ai tiesa prisiminiau kad dar turiu kažkokią dėžę su dantukais tipo šašlykams ar kam ten purtyti tai ir tos dar nei karto nenaudojau,stovi supakuoti svarbiausia yra pirkti o daugiau.............. kaip ir sūrinė,tas pats tuščia šaldytuve dabar sau stovi