Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(spiglys @ 2009 09 03, 20:16)
Tik 39 sav. Iso Duo Servofix Grikių košės gaminimas
Įšildyti indą, grikius supilti į įdėklą (kiauraindį) ir užpilti verdančiu vandeniu, kad

Turiu,bet nei karto nieko panašaus nedariau blush2.gif tik šaltibarščius jame darau,nes jis man patogus ir gražus cool.gif

QUOTE(svarelis @ 2009 09 04, 07:29)
As tai visa vasara ji buvau "idarbinus" kaime. Vaikams salotas visokias smulkinau, labai megstu bulvinius blynus jame daryti (idedi kelias bulves, kiausini ir visa kita, ko reikia teslai, pasuki keleta kartu ir galima is karto deti i keptuve). Labai patogu, kad dangtelis yra, tai jei lieka ko nors galima tiesiai i saldytuva deti. Beje, braskiu "uogiene" saldyta tik su juo dariau - gaunasi tokios nesutrintos.

O man su juo bulviniai blynai neskanūs,na ne tokie kaip per tarką blush2.gif o vat uogos tai liuks ir kai reikia grietinėlės daugiau išsiplakti tai ir geriau nei kelis kartus su greitkračiu thumbup.gif

Ai tiesa prisiminiau kad dar turiu kažkokią dėžę su dantukais tipo šašlykams ar kam ten purtyti g.gif tai ir tos dar nei karto nenaudojau,stovi supakuoti doh.gif svarbiausia yra pirkti o daugiau.............. kaip ir sūrinė,tas pats tuščia šaldytuve dabar sau stovi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 04 rugsėjo 2009 - 10:01
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 04, 09:50)

Gaila kad as w praliote , niekaip negausiu dubenuko uz tokia kaina, nesu platintoja

Jei cia apie trynuku indeli, tai ji gales visi perkantys uz >60 isigyti uz 8 lt, bet tik 39 savaite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svarelis @ 2009 09 04, 11:04)
Jei cia apie trynuku indeli, tai ji gales visi perkantys uz >60 isigyti uz 8 lt, bet tik 39 savaite  thumbup.gif

tai super)reikes tik sugalvoti ka nupirkti)
Atsakyti
QUOTE(svarelis @ 2009 09 04, 11:04)
Jei cia apie trynuku indeli, tai ji gales visi perkantys uz >60 isigyti uz 8 lt, bet tik 39 savaite  thumbup.gif

Tikrai gi doh.gif smile.gif
QUOTE(Suntata @ 2009 09 04, 11:23)
tai super)reikes tik sugalvoti ka nupirkti)

ka cia daug galvoti..... smile.gif visko noresi .
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 10:01)
ydomu kada maniskis taip pasakys doh.gif  doh.gif  doh.gif
nes db tai greiciau ismestu mane su visais tw is namu,negu pasakytu kad jie jega mirksiukas.gif  blush2.gif
sakykit kas zinot naujas tw kainas kataloge?mane domona to miltu barstytuvo,mazos zalios gertuves,elegancijos asocio ir stikliniu ir kamsciatraukio kainos g.gif  4u.gif dekoju is anksto 4u.gif

Pamenu tas miltu bastytuvas 65 lt berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 04, 11:28)

Pamenu tas miltu bastytuvas 65 lt berods  g.gif

dekui 4u.gif
o gal dar ka prisiminsi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 11:34)
dekui 4u.gif
o gal dar ka prisiminsi mirksiukas.gif  4u.gif

negeliu surasti fajliuka)))) doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 04, 09:47)
Apie termo puodeli galeciau pasisakyti ax.gif
Turiu ji jau kelis metus. Dazniausiai naudoju, kai kazkur skubu ir neturiu laiko isgerti kavos, dabar ypac i miska vaziuojant grybauti. Uzsiplikau i ji kava ir bevaziuodama po truputi isgurksnoju. Ilgai silumos jis nelaiko schmoll.gif Tik tiek, kad nelabai apsipilsi, jei jis pavirs, nes dangtelis atsisuka ir geri pro nedidele skylute, tai isbegti gali tik per ja.

as gundziaus del sito daikciuko,nes dabar,kai turiu maziuka, nera kada kavos normaliai isgert doh.gif vis salta jau buna.tai reiks tada ieskot normalaus termosinio puodelio,kad bentjau min kelias valandas islaikytu ax.gif
Atsakyti
aciu visoms besistengiancioms man surasti kainytes nauju ir nelabai nauju tw prekiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jau viska zinau tongue.gif uz tai dekoju ROSEE wub.gif 4u.gif
ir prasidejo naujas galvos skausmas kaip viska susipirkt ko dar neturiu doh.gif doh.gif doh.gif
laukiam nuolaidu nuolaideliu bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 10:01)
ydomu kada maniskis taip pasakys doh.gif  doh.gif  doh.gif
nes db tai greiciau ismestu mane su visais tw is namu,negu pasakytu kad jie jega mirksiukas.gif  blush2.gif
sakykit kas zinot naujas tw kainas kataloge?mane domona to miltu barstytuvo,mazos zalios gertuves,elegancijos asocio ir stikliniu ir kamsciatraukio kainos g.gif  4u.gif dekoju is anksto 4u.gif

miltų barstytuvas (jei neklystu jis vadinasi matavimo indas ir sietelis doh.gif ) - 66Lt
elegancijos ąsotis 1,6 l - 76Lt
elegancijos stiklinės 250 ml (4vnt) - 76Lt
kamščiatraukis - 87Lt
Maža sportinė gertuvė 415 ml - 36Lt doh.gif (o per akciją pirkom už 37 biggrin.gif vadinas neapsimoka per akcijas pirkt? (tas pats su kosmo mentele - pirkau už 60Lt, o kataloge kai atsirado - 51))
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 09 04, 12:17)
miltų barstytuvas (jei neklystu jis vadinasi matavimo indas ir sietelis  doh.gif ) - 66Lt
elegancijos ąsotis 1,6 l - 76Lt
elegancijos stiklinės 250 ml (4vnt) - 76Lt
kamščiatraukis - 87Lt
Maža sportinė gertuvė 415 ml -  36Lt  doh.gif (o per akciją pirkom už 37  biggrin.gif vadinas neapsimoka per akcijas pirkt? (tas pats su kosmo mentele - pirkau už 60Lt, o kataloge kai atsirado - 51))

4u.gif 4u.gif 4u.gif
ale tai tu matai,biskuty mes"apsisaunam"su tom akcijom g.gif blink.gif
nagi moteriskes kurios zinot rezkit ginamaja kalba mirksiukas.gif uz tw...kodel cia taip su ta mentele ir gertuve isejo g.gif
Atsakyti
Man irgi kazkaip ta menteles kaina keistai pasirode. Irgi ziurejau ar verta is anksto pirkti, bet kaip pamaciau 60 lt. ant zemes nusileidau doh.gif

Kad gertuves kazkada ir pigiau buvo 2 uz 50 lt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 04 rugsėjo 2009 - 12:26
ir tie katalogai be kainų kažkoks absurdas doh.gif Jie ten tyčiojasi ar ką, juk ne už dyką dalina, mes už juos sumokam, tai tegu ir aprūpina kokybiškais, o ne, kaip vaikiškom knygutėm tik su paveikslėliais unsure.gif
Atsakyti