Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

Man "Kvik sefas" vienas is paciu paciausiu
thumbup.gif

QUOTE(svarelis @ 2009 09 04, 08:29)
As tai visa vasara ji buvau "idarbinus" kaime. Vaikams salotas visokias smulkinau, labai megstu bulvinius blynus jame daryti (idedi kelias bulves, kiausini ir visa kita, ko reikia teslai, pasuki keleta kartu ir galima is karto deti i keptuve). Labai patogu, kad dangtelis yra, tai jei lieka ko nors galima tiesiai i saldytuva deti. Beje, braskiu "uogiene" saldyta tik su juo dariau - gaunasi tokios nesutrintos, bet smulkiais gabaliukais niam niam  thumbup.gif
Dar gali pasiziureti aprasyma ir ivairiu receptu cia: http://www.tvarkosli...nt01returnid=62

Tiesa, dar labai skanu vadinama guakamole daryti - prinokusi avokada su druskyte ir citrinos sultimis sutrinti. Paskui ta tyre galima su krekeriais ar cipsais uzkandziauti.
Beje, dabar kataloge naujas Quick Chef'as su trim peiliukais. As turejau sena, tai jam isigijau triasmeni peiliuka - daug geriau viska pjausto  bigsmile.gif

Atsakyti
As tai visa vasara ji buvau "idarbinus" kaime. Vaikams salotas visokias smulkinau, labai megstu bulvinius blynus jame daryti (idedi kelias bulves, kiausini ir visa kita, ko reikia teslai, pasuki keleta kartu ir galima is karto deti i keptuve). Labai patogu, kad dangtelis yra, tai jei lieka ko nors galima tiesiai i saldytuva deti. Beje, braskiu "uogiene" saldyta tik su juo dariau - gaunasi tokios nesutrintos, bet smulkiais gabaliukais niam niam  thumbup.gif
Dar gali pasiziureti aprasyma ir ivairiu receptu cia: http://www.tvarkosli...nt01returnid=62

Tiesa, dar labai skanu vadinama guakamole daryti - prinokusi avokada su druskyte ir citrinos sultimis sutrinti. Paskui ta tyre galima su krekeriais ar cipsais uzkandziauti.
Beje, dabar kataloge naujas Quick Chef'as su trim peiliukais. As turejau sena, tai jam isigijau triasmeni peiliuka - daug geriau viska pjausto  bigsmile.gif

g.gif o kaip jis susmulkina bulves bulviniams blynams blush2.gif na ta prasme smulkiai ar lieka gabaliuku g.gif
as irgi neturiu to Quick chefo blush2.gif galvojau apie ta maziuka,bet manau kaip"rimtai virtuves gaspadinei":geda2: blush2.gif blush2.gif bus jis man per mazas ir didysis bus praktiskesnis ar ne g.gif ???
svareli tik dabar pamaciau liniuote nestuke.gif : jau nedaug beliko iki didziosios dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif jetus kaip smagu wub.gif wub.gif wub.gif ir as tuoj vel uzsimanysiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Tokios kaip kad su bulviu tarkavimo masina mases "nepadaro" bet jei ilgai pasukus - sumala su smulkiom 'granulytem.
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2009 09 04, 08:47)
Tokios kaip kad su bulviu tarkavimo masina mases "nepadaro" bet jei ilgai pasukus - sumala su smulkiom 'granulytem.

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
o kokia talpa to Quick chefo?manau kad ten daugokai telpa g.gif
jau db sito lauksiu su nuolaida kada bus doh.gif doh.gif doh.gif nes taip tai brangoka blush2.gif
Atsakyti
Zinok, nezinau talpos jo. Gaaaal 1,5 litro. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2009 09 04, 09:11)
Zinok, nezinau talpos jo. Gaaaal 1,5 litro. g.gif

db paziurejau senam kataloge tas melynas tai 1,3l
o prie radono to naujojo tai neparasyta talpa schmoll.gif bet manau kad bus tik spalva pasikeitusi g.gif o talpa islikusi ta pati rolleyes.gif
Atsakyti
Apie termo puodeli galeciau pasisakyti ax.gif
Turiu ji jau kelis metus. Dazniausiai naudoju, kai kazkur skubu ir neturiu laiko isgerti kavos, dabar ypac i miska vaziuojant grybauti. Uzsiplikau i ji kava ir bevaziuodama po truputi isgurksnoju. Ilgai silumos jis nelaiko schmoll.gif Tik tiek, kad nelabai apsipilsi, jei jis pavirs, nes dangtelis atsisuka ir geri pro nedidele skylute, tai isbegti gali tik per ja.
Atsakyti
LABAS))RYTAS)))
QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 07:51)

dekui tau ulitka
visai fainas tas puodelis g.gif tai kaip suprantu cia karstam gerimui laikyti ir islaikyti
o tas dubenelis irgi nieko(kai uz tokia kaina dar mirksiukas.gif )kartais tu mazesniu irgi prireikia

Taip, karstam) patogu i masina imti, nors karsti nelabai laiko, bet pas mus prigyjo thumbup.gif
Gaila kad as w praliote , niekaip negausiu dubenuko uz tokia kaina, nesu platintoja

guakamole thumbup.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 08:39)
g.gif o kaip jis susmulkina bulves bulviniams blynams blush2.gif na ta prasme smulkiai ar lieka gabaliuku g.gif
as irgi neturiu to Quick chefo blush2.gif galvojau apie ta maziuka,bet manau kaip"rimtai virtuves gaspadinei":geda2:  blush2.gif  blush2.gif bus jis man per mazas ir didysis bus praktiskesnis ar ne g.gif ???

O as jau pagaliau turiu maziuka) thumbup.gif Zinai mano akys labai jautrios , tai dabar jau neskauda))nuo svogunu.O uzvakar girdziu is virtuves NU NIEKO SAU...uzeinu o vyras pomidoriuka, svoguna, grietines ten pridejo ir tokia kose-makalose padare))jam patinka.Tai pasake -TW JEGA thumbup.gif Sakau ko cia tyciojasi -sako , ne as cia RIMTAI drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 04, 09:47)
Apie termo puodeli galeciau pasisakyti ax.gif
Turiu ji jau kelis metus. Dazniausiai naudoju, kai kazkur skubu ir neturiu laiko isgerti kavos, dabar ypac i miska vaziuojant grybauti. Uzsiplikau i ji kava ir bevaziuodama po truputi isgurksnoju. Ilgai silumos jis nelaiko schmoll.gif Tik tiek, kad nelabai apsipilsi, jei jis pavirs, nes dangtelis atsisuka ir geri pro nedidele skylute, tai isbegti gali tik per ja.

Gal jis kažkas panašaus kaip garsieji Starbuks - ten irgi geri per tokią nedidelę skylutę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 04, 09:50)
LABAS))RYTAS)))
Tai pasake -TW JEGA  thumbup.gif  Sakau ko cia tyciojasi -sako , ne as cia RIMTAI  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

ydomu kada maniskis taip pasakys doh.gif doh.gif doh.gif
nes db tai greiciau ismestu mane su visais tw is namu,negu pasakytu kad jie jega mirksiukas.gif blush2.gif
sakykit kas zinot naujas tw kainas kataloge?mane domona to miltu barstytuvo,mazos zalios gertuves,elegancijos asocio ir stikliniu ir kamsciatraukio kainos g.gif 4u.gif dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 10:01)
ydomu kada maniskis taip pasakys doh.gif  doh.gif  doh.gif
nes db tai greiciau ismestu mane su visais tw is namu,negu pasakytu kad jie jega mirksiukas.gif  blush2.gif
sakykit kas zinot naujas tw kainas kataloge?mane domona to miltu barstytuvo,mazos zalios gertuves,elegancijos asocio ir stikliniu ir kamsciatraukio kainos g.gif  4u.gif dekoju is anksto 4u.gif

Linkiu kuo greiciau kad pasakytu))Maniskis tai sau cintrifuga uzsake))as nepirkciau o jis norejo) mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 04, 10:01)
ydomu kada maniskis taip pasakys doh.gif  doh.gif  doh.gif
nes db tai greiciau ismestu mane su visais tw is namu,negu pasakytu kad jie jega mirksiukas.gif  blush2.gif

nu is manes tik juokiasi nes irgi vis po biskuti TW daugeja , daugeja, o kadangi nesizavi jais maniskis, tai as ir nepasakoju ...

turiu klausima del ultrapliuso, ka jus darot jame ir kaip ? noriu tiesiog jusu patirties, nes info apie ji gavau o labiau jusu pabandyti, patike domina. Aciu labai labai
Atsakyti