QUOTE(svarelis @ 2009 09 04, 08:29)
As tai visa vasara ji buvau "idarbinus" kaime. Vaikams salotas visokias smulkinau, labai megstu bulvinius blynus jame daryti (idedi kelias bulves, kiausini ir visa kita, ko reikia teslai, pasuki keleta kartu ir galima is karto deti i keptuve). Labai patogu, kad dangtelis yra, tai jei lieka ko nors galima tiesiai i saldytuva deti. Beje, braskiu "uogiene" saldyta tik su juo dariau - gaunasi tokios nesutrintos, bet smulkiais gabaliukais niam niam
Dar gali pasiziureti aprasyma ir ivairiu receptu cia: http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Tiesa, dar labai skanu vadinama guakamole daryti - prinokusi avokada su druskyte ir citrinos sultimis sutrinti. Paskui ta tyre galima su krekeriais ar cipsais uzkandziauti.
Beje, dabar kataloge naujas Quick Chef'as su trim peiliukais. As turejau sena, tai jam isigijau triasmeni peiliuka - daug geriau viska pjausto
Dar gali pasiziureti aprasyma ir ivairiu receptu cia: http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Tiesa, dar labai skanu vadinama guakamole daryti - prinokusi avokada su druskyte ir citrinos sultimis sutrinti. Paskui ta tyre galima su krekeriais ar cipsais uzkandziauti.
Beje, dabar kataloge naujas Quick Chef'as su trim peiliukais. As turejau sena, tai jam isigijau triasmeni peiliuka - daug geriau viska pjausto