Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

Noriu jusu patarimu. Ruosiusi pirkti keleta indeliu. Reikia maisto likučiu laikymui saldytuve. Galvoju apie Tupperflex. Kaip jus manpt . Gal geriau kokius kitus. bet butinai turi buti ne apvalus (uzimamos vietos sumetimais )
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2009 09 03, 16:01)
Noriu jusu patarimu. Ruosiusi pirkti keleta indeliu. Reikia maisto likučiu laikymui saldytuve. Galvoju apie Tupperflex. Kaip jus manpt . Gal geriau kokius kitus. bet butinai turi buti ne apvalus (uzimamos vietos sumetimais )

Aš patarčiau Optimum pirkti, jie visiškai sandarūs, patogiai susideda vienas ant kito. Labai geri.
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 03, 15:55)
blink.gif  blink.gif  blink.gif oho bigsmile.gif tai kaip tas srvofiksas isverda tuos apvirtus cepelinus g.gif ?skaiciau kataloge kad zuvy,makaronus,darzoves galima paruosti...bet kaip kas ten darosi tai nesuprantu doh.gif  blush2.gif  ax.gif
Papildyta:
ir ka db daryt doh.gif griebt servofiksa ar laukt iso duo didziojo doh.gif  g.gif

Kai įsigysi, gali pabandyti išsivirti jame kiaušinius per 15 min. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 03, 15:58)
Man atrodo griebk servofiksą, nes jis 3 litrų, pats tas bus  mirksiukas.gif  Man irgi labai patinka, kad cepelinai, virtinukai, koldūnai, kai išverdi, nemirksta vandenyje - jie nuvarva, tas skystis apačioj nuvarvėjęs dar šilumą palaiko  smile.gif . Ir padažas tada, kai uždedi, nepraskysta, nenučiuožia į šoną  smile.gif

taip ir padarysiu 4u.gif griebsiu sita nes po to gailesiuosi kad prameciau proga mirksiukas.gif ir dar zinau kad kai bus nuolaida didziajam iso duo tai ir ta imsiu doh.gif tokia jau as esu visko reikia man bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
tik jeigu krize neuzpuls doh.gif
Atsakyti

As irgi uz optimukus. gali ne tik saldytuve, bet ir spintelese laikyti birius produktus juose.
Beje dar pas mane keletas spanguoliu paciam maziausiam optimuke like is praejusiu metu derliaus thumbup.gif
O tupperfleksu gi jau nebera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 03, 16:04)
Kai įsigysi, gali pabandyti išsivirti jame kiaušinius per 15 min.  mirksiukas.gif

o tai tau blink.gif bigsmile.gif o kaip tai padaryti??? g.gif g.gif g.gif
gal yra kur informacijos kaip ir ka gaminti servofikse g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 09 03, 16:01)
Mano vaikai dabar kasdien sugalvoja, kad ką nors nupirkčiau skardinėse, patinka jiems su konservų atidarytuvu atidarinėti  lotuliukas.gif

ech unsure.gif sito teks truputely palaukti verysad.gif nes pas mus jo nebuvo ispardavimuose schmoll.gif
Papildyta:
anksciau y sita kolekcija ne demesio nekreipiau ax.gif (pvz.kaip atidarytuvas,kamsciatraukis,cesnaku spaustuvas)o db tai net silpna darosi kaip ju noriu ir reikia aisku blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 09 03, 00:33)
Tai tik tu nemoki parduoti katalogo kainomis ir čia šūdą mali.

Oho blink.gif blink.gif Tikrai nenoreciau, kad tokia "demostruotoja" darytu vakareli mano namuose.
Atsakyti
Labas...
Gal yra turinčių TW duoninę (aišku, kad yra thumbup.gif ). Norėčiau žinoti jos "pliusus" ir "minusus". Ar verta pirkti g.gif ?
Už kokią mažiausią kaina ją galima būtų įsigyti ?
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2009 09 03, 07:01)

Optimum dezutes nerealios thumbup.gif , tuo labiau, kad ne tik saldytuvui tinka, bet ir biriems produktams. Bet man ir Tuperflex thumbup.gif , varske islieka sviezia 2 sav. (ilgiau nebandziau laikyti, nes paprastai suvalgom biggrin.gif ). Ziurint ka, kiek ilgai ir pan. laikysi. Nes kitiems produktams net nereikia to 100% sandarumo.
Reikia ir vienus ir kitus pabandyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aušrė* @ 2009 09 03, 08:34)
Labas...
Gal yra turinčių TW duoninę (aišku, kad yra  thumbup.gif ). Norėčiau žinoti jos "pliusus" ir "minusus". Ar verta pirkti  g.gif  ?
Už kokią mažiausią kaina ją galima būtų įsigyti ?

Parasiau i AZ. Tik atsiprasau uz chaotiskuma, nes lakstau nuo virtuves iki kompo lotuliukas.gif Kaip tikra TW "ligone" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 03, 16:27)
o tai tau blink.gif  bigsmile.gif o kaip tai padaryti??? g.gif  g.gif  g.gif
gal yra kur informacijos kaip ir ka gaminti servofikse g.gif ?

Šiek tiek receptų yra čia.

Kiaušiniai Kambario temperatūros kiaušinius sudėti į įšildytą indą “Gaminimui ir serviravimui”, užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų kiaušinius, uždengti dangtį. Po 20 min. kiaušiniai paruošti. Kiaušiniai nesutrūksta ir nepamėlynuoja trynys.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 03, 15:01)
Mano vaikai dabar kasdien sugalvoja, kad ką nors nupirkčiau skardinėse, patinka jiems su konservų atidarytuvu atidarinėti  lotuliukas.gif

Man Tupperware atidarytuvas Nr. 1 gaminys bis.gif
user posted image

Čia filmukas apie jį 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliukas31: 03 rugsėjo 2009 - 17:26

Žinoma, kol dar yra išpardavime, griebkit Tupperflex, bet man tai nepakeičiami pietų likučiams ir kt. "Trio" 600ml (3) ir "Ketvertukai" 300ml (4) iš 49psl., nors ir apvalūs, vienas ant kito gražiai susideda, matosi kas viduje, lengva atidaryti, o be to ir kaina žemesnė nei kt.

Oliukas31, jau tu čia prigundysi su tuo atidarytuvu biggrin.gif
Atsakyti