Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(rosee @ 2009 09 03, 14:28)
Aš taip pat semiu miltus ir kitką Matavimo semtuvėliais, lb patogu ir semti ir matuoti. O miltus laikau 2-juose Space Maker dėžutėse ir iki pat viršaus nepripilu.
Merginos, o indelius spagečiams iš "Sutaupyk" serijos, gavau raudonais dangteliais, naujoviškus  ax.gif ir dar lb patiko BtB tortinė, šeimininkės dovanėlė. Dar nežiūrėjau, gal ta pati rankenėlė tiks ir Samba pyraginei  g.gif
Ir dar, mačiau tas bačkutes, na man jos pasirodė gramėzdiškos.
O Signature ne sandarios, nerekomenduočiau miltams.

Tortines rankena visai kitokiu principu padaryta, ant pyragines niekaip nepritaikysi schmoll.gif
Miltu deze irgi visai nesandari ir kompaktines visiskai nesandarios schmoll.gif Todel nemanau, kad miltams labai reikia sandarios g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 03, 14:28)
Aš taip pat semiu miltus ir kitką Matavimo semtuvėliais, lb patogu ir semti ir matuoti. O miltus laikau 2-juose Space Maker dėžutėse ir iki pat viršaus nepripilu.
Merginos, o indelius spagečiams iš "Sutaupyk" serijos, gavau raudonais dangteliais, naujoviškus  ax.gif ir dar lb patiko BtB tortinė, šeimininkės dovanėlė. Dar nežiūrėjau, gal ta pati rankenėlė tiks ir Samba pyraginei  g.gif
Ir dar, mačiau tas bačkutes, na man jos pasirodė gramėzdiškos.
O Signature ne sandarios, nerekomenduočiau miltams.

as irgi turiu semtuveli,todel dabar ieskau indelio, kuriame butu patogu laikyti.

o gal yra nuoroda, kurioje butu visi TW indai,kurie yra prekyboje,nes kataloguose tikrai ne visi buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 09 03, 14:59)
as irgi turiu semtuveli,todel dabar ieskau indelio, kuriame butu patogu laikyti.

o gal yra nuoroda, kurioje butu visi TW indai,kurie yra prekyboje,nes kataloguose tikrai ne visi buna  ax.gif

Kaip tik kataloge ir yra tai, kas yra prekyboje. Visa kita tik specialus pasiulymai 4u.gif Besikeiciantys kas menesi, kartais dazniau, kartais reciau.
Pavyzdziui miltu deze buvo pries 2 metus paskutini karta.O jos noretu daug kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 03, 12:58)
nu jo db juk naujoviskas miltu barstytuvas tw atsirado,tai su rankom tuoj nieko nereiks daryt mirksiukas.gif

kazkas minejo kad spalio nuolaidose bus"iso duo"servofiksas g.gif ydomu gal ir kitiems "iso duo"bus nuolaidos  bigsmile.gif labai noriu to didziojo2,l5itro..vakar priviriau puoda cepelinu ir ziuriu kad nelabai turiu y ka juos isdeti doh.gif tai sukroviau eiliny syky y samba blush2.gif bet jis man kazkaip susiklaipo nuo karsto maisto,tai gaila gadint dubenely doh.gif o ir siluma greitai issigaruoja unsure.gif
y ka jus dedat pagaminta karsta maista(jei reikia isimti is puodo(pvz.kaip cepelinus) g.gif

cepelinams servofiksas kaip tik, nubėga skystis nuo jų 4u.gif tik pastebėjau, jei sudedi labai karštus tai jie na kaip čia pasakius, perverda... viena klientė pirko jį vien tam, sako apverdu cepelinus, sudedu ir vežuosi pas vaikus... jie baigia tame inde gamintis...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 03, 12:48)
Dar viena pamišėlė 4u.gif  bigsmile.gif
vat rugpjūčio mėn. buvo geras indas miltams Signature 4l, vat jis man idealus, jei tik telpa į spintelę ax.gif

user posted image

Man irgi šita Signature labai super miltams smile.gif
Ir gražios tos Signature, va tokios smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 03 rugsėjo 2009 - 14:11
QUOTE(Ciukyta @ 2009 09 03, 14:59)
o gal yra nuoroda, kurioje butu visi TW indai,kurie yra prekyboje,nes kataloguose tikrai ne visi buna  ax.gif

Gali palandžioti po Vilnelės puslapį. Ten daug maž viskas sudėta, ką galima dabar įsigyti, neskaitant katalogo prekių.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 03, 15:08)
cepelinams servofiksas kaip tik, nubėga skystis nuo jų 4u.gif  tik pastebėjau, jei sudedi labai karštus tai jie na kaip čia pasakius, perverda... viena klientė pirko jį vien tam, sako apverdu cepelinus, sudedu ir vežuosi pas vaikus... jie baigia tame inde gamintis...

Aš laukiau laukiau nuolaidos servofiksui ir pagaliau sulaukiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 03, 13:58)

y ka jus dedat pagaminta karsta maista(jei reikia isimti is puodo(pvz.kaip cepelinus) g.gif

As i iso duo didiji dubeni dedu, ir kugelis ten puikiai jauciasi, thumbup.gif daiktas
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 03, 15:08)
cepelinams servofiksas kaip tik, nubėga skystis nuo jų 4u.gif  tik pastebėjau, jei sudedi labai karštus tai jie na kaip čia pasakius, perverda... viena klientė pirko jį vien tam, sako apverdu cepelinus, sudedu ir vežuosi pas vaikus... jie baigia tame inde gamintis...

blink.gif blink.gif blink.gif oho bigsmile.gif tai kaip tas srvofiksas isverda tuos apvirtus cepelinus g.gif ?skaiciau kataloge kad zuvy,makaronus,darzoves galima paruosti...bet kaip kas ten darosi tai nesuprantu doh.gif blush2.gif ax.gif
Papildyta:
ir ka db daryt doh.gif griebt servofiksa ar laukt iso duo didziojo doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 03, 15:55)
blink.gif  blink.gif  blink.gif oho bigsmile.gif tai kaip tas srvofiksas isverda tuos apvirtus cepelinus g.gif ?skaiciau kataloge kad zuvy,makaronus,darzoves galima paruosti...bet kaip kas ten darosi tai nesuprantu doh.gif  blush2.gif  ax.gif
Papildyta:
ir ka db daryt doh.gif griebt servofiksa ar laukt iso duo didziojo doh.gif  g.gif

Man atrodo griebk servofiksą, nes jis 3 litrų, pats tas bus mirksiukas.gif Man irgi labai patinka, kad cepelinai, virtinukai, koldūnai, kai išverdi, nemirksta vandenyje - jie nuvarva, tas skystis apačioj nuvarvėjęs dar šilumą palaiko smile.gif . Ir padažas tada, kai uždedi, nepraskysta, nenučiuožia į šoną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 03, 15:55)
blink.gif  blink.gif  blink.gif oho bigsmile.gif tai kaip tas srvofiksas isverda tuos apvirtus cepelinus g.gif ?skaiciau kataloge kad zuvy,makaronus,darzoves galima paruosti...bet kaip kas ten darosi tai nesuprantu doh.gif  blush2.gif  ax.gif
Papildyta:
ir ka db daryt doh.gif griebt servofiksa ar laukt iso duo didziojo doh.gif  g.gif

Servofiksas funkcionalesnis. Galima ne tik serviruoti, bet ir kazka pagaminti ar bent baigti gaminti. Pilnai isverda grikiu kruopos, ryziu makaronai, kalmarai, kompotai, o visa kita galima baigti gaminti. Jis gerai islaiko siluma, todel maistas jame baigia gamintis thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaikai dabar kasdien sugalvoja, kad ką nors nupirkčiau skardinėse, patinka jiems su konservų atidarytuvu atidarinėti lotuliukas.gif
Atsakyti