Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(davija @ 2009 09 03, 11:47)
Merginos, gyvenam draugiškai mirksiukas.gif  4u.gif

Rainy day, greitkratis yra kataloge, 31psl mirksiukas.gif dėl Quick Chef'o ir SpeedChef'o - tai vertingesnis Quick Chefas, nes speed chefas tinka tik suplakt grietinėlei ir kiaušių baltymams, tešlos nepaplaksi, o šituos du tikrai greičiau suplaka nei mikseris. Koldūnus aš pirma susšaldau atskirai, o paskui perdedu į dėžutes, nes jei dėžutėj jie bus keliais sluoksniais užšaldyti, tai ne kas schmoll.gif Kaina manau jau tau atsiuntė mirksiukas.gif

berta4, žiūrėk čia visokių gerybių yra http://www.supermama...?...2701&st=264

Ačiu tau labai dabar ir as kaiptik darau jai išeis iėti tai atsiūsiu nuotrauką visoms.
Atsakyti
Visoms mamytėms širdingai dėkoju už greitus atsakymus smile.gif Esate malonios ir operatyvios 4u.gif Būtinai užsuksiu pas Jus, jei ko prireiks wink.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
kaip negrazu girdeti tokias frazes (sudinas) unsure.gif tokios mes cia visos buvom draugiskos viena kitai unsure.gif kad ir nusisnekam gal kartais bet vistiek isliekam tolerantiskos viena kitai blush2.gif kaip gaila kad ateina kazkas ir sutersia tokius grazius musu namucius schmoll.gif mes cia kalbames ir diskutuojam draugiskai,ir niekada viena kitos neyzeidinejam!!!
Atsakyti
labukas,

esu pamisus del TW doh.gif doh.gif doh.gif MB jau kartais mesteli,kad namuose greit bus vien plastmase lotuliukas.gif doh.gif ,bet ka darysi...dabar uzsikabinus ant silikonines formos esu - beveik viska kepu ax.gif MB tik tuo ir dziaugiasi,nes seniau virtuveje nemegau tupet,o dabar vis ka nors naujo norisi isbandyti ax.gif
turiu dabar dilema,nes noriu indo miltam (kad tilptu 2 kg pakelis) laikyti,t.y. atsibodo tuose maiseliuose,bet vat nezinau i kuri geriau tilptu.gal kas isbande ir gali patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 09 03, 11:38)
labukas,

esu pamisus del TW  doh.gif  doh.gif  doh.gif MB jau kartais mesteli,kad namuose greit bus vien plastmase  lotuliukas.gif  doh.gif ,bet ka darysi...dabar uzsikabinus ant silikonines formos esu - beveik viska kepu  ax.gif MB tik tuo ir dziaugiasi,nes seniau virtuveje nemegau tupet,o dabar vis ka nors naujo norisi isbandyti  ax.gif
turiu dabar dilema,nes noriu indo miltam (kad tilptu 2 kg pakelis) laikyti,t.y. atsibodo tuose maiseliuose,bet vat nezinau i kuri geriau tilptu.gal kas isbande ir gali patarti? 4u.gif

Va va, ir pas mane ta pati problema. g.gif
Gal kas patarsit? g.gif
Atsakyti
Dar viena pamišėlė 4u.gif bigsmile.gif
vat rugpjūčio mėn. buvo geras indas miltams Signature 4l, vat jis man idealus, jei tik telpa į spintelę ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 03 rugsėjo 2009 - 11:52
QUOTE(Ciukyta @ 2009 09 03, 12:38)

Buvo anksčiau pardavime specialus indas miltams, gal vėl kada pasirodys. Dar tam reikalui galima pritaikyti arba bačkutę spustelk ir užsidarys, arba Signature. Didelis pokas telpa ir į didžiausią SpaceMaker arba modulinę, bet kai kas skundžiasi, kad sunku pasemti iš jų miltus.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 03, 12:48)
Dar viena pamišėlė 4u.gif  bigsmile.gif
vat rugpjūčio mėn. buvo geras indas miltams Signature 4l, vat jis man idealus, jei tik telpa į spintelę ax.gif

user posted image

gal visai nieko g.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 03, 12:52)
Buvo anksčiau pardavime specialus indas miltams, gal vėl kada pasirodys. Dar tam reikalui galima pritaikyti arba bačkutę spustelk ir užsidarys, arba Signature. Didelis pokas telpa ir į didžiausią SpaceMaker arba modulinę, bet kai kas skundžiasi, kad sunku pasemti iš jų miltus.

o,kaip ta backute atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 03, 12:48)
Dar viena pamišėlė 4u.gif  bigsmile.gif

user posted image

va va sita dezute man pati ta thumbup.gif y 4l.deze pilnai telpa 2kg.miltu pokas thumbup.gif anksciau laikiau pacioj didziausioj 2,9l.kompaktiskoj dezutej,viskas liux miltu pokas tilpo,bet naudojant atsiranda visokiu minusiuku ax.gif pvz.apsinesdavo krastai ties dangteliu ir neidavo uzdaryti arba kai reikdavo miltu paimti ranka ji netilpdavo y dezute doh.gif todel db man signature thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O aš pati miltus susipylus laikau modulinėje 2,9l (aš nelabai kratau tai man visas pokas netelpa, bet dažniausiai kai darau ką nors tai kažkiek nusipila į gaminį ir tada telpa tongue.gif ) toodėl, kad ta dėžė pas mane geriausiai telpa virtuviniame, o bačkutė ir signature ten netilptų verysad.gif o moduline nesiskundžiu, su semtuvėliu miltus kabinu ir tiek, ir suvokiu, kad gali būti iš kitur semt patogiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 03, 13:33)
O aš pati miltus susipylus laikau modulinėje 2,9l (aš nelabai kratau tai man visas pokas netelpa, bet dažniausiai kai darau ką nors tai kažkiek nusipila į gaminį ir tada telpa tongue.gif ) toodėl, kad ta dėžė pas mane geriausiai telpa virtuviniame, o bačkutė ir signature ten netilptų verysad.gif o moduline nesiskundžiu, su semtuvėliu miltus kabinu ir tiek, ir suvokiu, kad gali būti iš kitur semt patogiau lotuliukas.gif

nu jo db juk naujoviskas miltu barstytuvas tw atsirado,tai su rankom tuoj nieko nereiks daryt mirksiukas.gif

kazkas minejo kad spalio nuolaidose bus"iso duo"servofiksas g.gif ydomu gal ir kitiems "iso duo"bus nuolaidos bigsmile.gif labai noriu to didziojo2,l5itro..vakar priviriau puoda cepelinu ir ziuriu kad nelabai turiu y ka juos isdeti doh.gif tai sukroviau eiliny syky y samba blush2.gif bet jis man kazkaip susiklaipo nuo karsto maisto,tai gaila gadint dubenely doh.gif o ir siluma greitai issigaruoja unsure.gif
y ka jus dedat pagaminta karsta maista(jei reikia isimti is puodo(pvz.kaip cepelinus) g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 03, 13:33)
su semtuvėliu miltus kabinu ir tiek,

Aš taip pat semiu miltus ir kitką Matavimo semtuvėliais, lb patogu ir semti ir matuoti. O miltus laikau 2-juose Space Maker dėžutėse ir iki pat viršaus nepripilu.
Merginos, o indelius spagečiams iš "Sutaupyk" serijos, gavau raudonais dangteliais, naujoviškus ax.gif ir dar lb patiko BtB tortinė, šeimininkės dovanėlė. Dar nežiūrėjau, gal ta pati rankenėlė tiks ir Samba pyraginei g.gif
Ir dar, mačiau tas bačkutes, na man jos pasirodė gramėzdiškos.
O Signature ne sandarios, nerekomenduočiau miltams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 03 rugsėjo 2009 - 13:32