Tas kataloginis, manau, miltams patogiau, nes uztenka vienos laisvos rankos. Ta, kur uzsidirbau, reikia 2 ranku, todel jis man labiau cukraus pudrai tinkmas.Zinoma, is bedos ir viena ranka issisuku, pajudini ir byra Ale vis mazai
Koks grozis
QUOTE(etaeta @ 2009 08 24, 20:02)
is kur tai ???
Papildyta:
cia gal kataloge naujam bus tokiu grozybiu ?
QUOTE(gwidita @ 2009 08 24, 20:58)
Gal kada nors ir bus, tik turbut reiks ilgai palaukti Cia is interneto platybiu
QUOTE(laurindre @ 2009 08 24, 15:20)
Tas kataloginis, manau, miltams patogiau, nes uztenka vienos laisvos rankos. Ta, kur uzsidirbau, reikia 2 ranku, todel jis man labiau cukraus pudrai tinkmas.Zinoma, is bedos ir viena ranka issisuku, pajudini ir byra Ale vis mazai
Ir as taip manau)
Kada jau ir mums leis ta kataloga be kainu
gal nebereikia jau mums tų grožybių ir taip yra dėl ko galvai skaudėt
Merginos, turiu klausimeli. Mazdaug balandzio menesi nusipirkau TW Tchef pro serijos peilius. Du iš ju, kuriuos naudojam daugiausiai, visiskai nebepjauna Su kuo juos galima galasti? Nes MB, jau pasiutes
QUOTE(Elvita @ 2009 08 24, 22:07)
Merginos, turiu klausimeli. Mazdaug balandzio menesi nusipirkau TW Tchef pro serijos peilius. Du iš ju, kuriuos naudojam daugiausiai, visiskai nebepjauna Su kuo juos galima galasti? Nes MB, jau pasiutes
Tai su galastuvu Yra tupperware galastuvas kataloginis, aisku nepigus, bet daug kas giria labai
QUOTE(Miles @ 2009 08 24, 21:09)
Tai su galastuvu Yra tupperware galastuvas kataloginis, aisku nepigus, bet daug kas giria labai
Tai as ji ziurejau, bet kaip supratau jis skirtas kitos serijos peiliams Nesugadinsiu galasdama situs peilius?
QUOTE(Elvita @ 2009 08 24, 22:18)
Tai as ji ziurejau, bet kaip supratau jis skirtas kitos serijos peiliams Nesugadinsiu galasdama situs peilius?
Nesugadinsi, as visai kitos firmos galastuvu galandu ir nesuku sau galvos
QUOTE(etaeta @ 2009 08 24, 22:26)
ta pati norejau parasyti (Fiskars pas mane)
QUOTE(etaeta @ 2009 08 24, 21:26)
Reiks ir man tada nusipirkti, nes MB, jau taip isbrokijo TW
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 08 24, 21:29)
Ta firma lyg tais Senukai prekiauja, ane?