Labas rytas
užklydau pas Jus su keletu klausimėlių, gal padėsite?
Esu visai žalia TW srityje, nieko neplatinu ir neplanuoju, tiesiog susidomėjau šia produkcija ir noriu noriu visko noriu dabar
pažįstamos tais TW apsikrovusios, kad giria, kad giria...
gaila tik, kad savo virtuvės dar neturiu (nuomoju butuką, kuriame vos keturių kvadratų virtuvytė
), tai ir prie geriausių norų nesutalpinčiau viso TW svajonių krepšelio savo virtuvėje...
Tai va tie mano klausimukai:
1. Naujajame kataloge puikuojasi "Speedy Chef" ir "Quick Chef III". Sakykit, o ar negalima plakti su Quick Chef? Jis skirtas tik pjaustymui? Kažkaip nesinori tais agregatais užversti savo mažo būsto
Jei pjaustymui skirtas vienas, o plakimui - kitas, tai šiaip įdomu pasvarstymui, kodėl gi TW negali pasiūlyti vieno universalaus tokio pobūdžio gėrio?
Ir kokios kainos šitų daiktų? Kodėl kataloge nėra nurodyta?
Gal kas nors galėtų į AŽ man parašyti? Dėkui iš karto
2. O kaip Jūs koldūnus užšaldote? Ar nereikia jų pirmiausiai paskleisti, kad nesuliptų, o po to tik į dėžutę visus vieną ant kito sudėti? Jei taip, vėl problema - mano kamera mažytė kaip kumštis
O gal galima juos iškarto neužšąlusius sudėti į TW dėžutę ir įkišt į kamerą?
3. O kaip su daikteliais, kurių nėra kataloge? Pvz., noriu greitkračio, bet jo nemačiau
4. Gal kuri mamytė man pagelbėtų ir visas katalogines kaineles atsiųstų? Daug visko noriu ir viskas domina, tik, minėjau, vietos ne per daug kol kas turiu, bet ir Maskva ne iškart pasistatė
Ačiū iš anksto mamytėms