Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(kregzde @ 2009 09 02, 20:38)
Aš irgi laukiu keptuvių be teflono  rolleyes.gif

Na įdomu kaip čia tas šiandien vakarėlis, ar skanus tortas buvo?  rolleyes.gif

buvo pyragas su morkom tongue.gif
dar naujienu 39 savaitei pasake keleta. Bus pigiau termo puodelis 28lt vietoj 65lt thumbup.gif bet kaip sake, kiek vakareliu, tiek puodeliu galima bus uzsisakyt unsure.gif
dar nuolaida 39 sav. Iso duo servofixui 90lt vietoj 113lt
ir dar galima bus is trynuku uzsisakyti viena uz 8lt vietoj 20lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 02, 20:03)
Ir sita praverstu, tokios visai neturiu thumbup.gif

1. 5,7 litro puodas 649 Lt. Kodas 6834
2. 28 cm. keptuvė su dangčiu 699 Lt. Kodas 6835
3. 1 litro puodas 329 Lt. Kodas 6836
4. 2,8 litro troškintuvas 629 Lt. Kodas 6837
5. Wok keptuvė 30 cm. su dangčiu 649 Lt. Kodas 6838
6. 2,4 litro puodas 449 Lt. Kodas 6839
7. Keptuvė blynams 449 Lt. Kodas 6840
8. NAUJIENA: Wok keptuvė 24 cm su dangčiu (be teflono) 499 Lt. Kodas 6847
9. NAUJIENA: Wok keptuvės dangtis 24 cm. 150 Lt. Kodas 57283
10. NAUJIENA: 3,8 litro puodas 639 Lt. Kodas 6849
11. NAUJIENA: 7,6 litro puodas 749 Lt. Kodas 6848
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 09 02, 13:05)
Išbandžiau konservų atidarytuvą: o koks geras, nesitikėjau, tikrai nesitikėjau, kad toks geras bus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Visoms nuoširdžiai rekomenduoju - įsigykit, nesigailėsit  4u.gif

ir aš šiandien išbandžiau drinks_cheers.gif
Išties man senasis labiau patiko g.gif Gal įprasti reikia, bet kelis metus naudojau ir mėgavausi, o šiandien vargau kol uždėjau, vėliau vargau, norėdama suspausti ir nuimti dangtelį, bet taip ir nepavyko doh.gif Reikės treniruotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos gal turit nuotraukų ką galima pagaminti su žele žiedu receptukų darau pristatymą tai dar norėšiau ir parodyti būsiu labai dėkinga.
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 25, 18:36)
Ai, koks skirtumas ar kataloge yra kainos, ar ne? Juk vis tiek dauguma neperka kataloginėm kainom irnesakyk.gif , o laukia akcijų  lotuliukas.gif

Tai tik tu nemoki parduoti katalogo kainomis ir čia šūdą mali.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 09 03, 09:33)
Merginos gal turit nuotraukų ką galima pagaminti su žele žiedu receptukų darau pristatymą tai dar norėšiau ir parodyti būsiu labai dėkinga.
Papildyta:

Oho, kokia gudri ir protinga verslinikė nešūdmalė... Jaučiu jau keletas milijonų iš TW biznio prikapsėjo? Turėtum jau būt prikaupus nuotraukų su įvairiausiais patiekalais, gamintais TW induose ir dar čia mums šūdmalėms paplatinti.

Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 03, 10:48)
Oho, kokia gudri ir protinga verslinikė nešūdmalė... Jaučiu jau keletas milijonų iš TW biznio prikapsėjo? Turėtum jau būt prikaupus nuotraukų su įvairiausiais patiekalais, gamintais TW induose ir dar čia mums šūdmalėms paplatinti.

Ne milijonose esme kiek turiu tiek užtenka ne dėl milijonų esu šioje kompanijoje tačiau laikausi jos nustatytų taisyklių.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 09 03, 09:04)
Ne milijonose esme kiek turiu tiek užtenka ne dėl milijonų esu šioje kompanijoje tačiau laikausi jos nustatytų taisyklių.

labai atsiprašau, kad įsiterpsiu, bet gal galėtumėt mandagiau rašyti?
juk nežinot kiek kam metų??? čia visų pirma. Bent jau mane išmokė, kad reiktų mandagiau elgtis su nepažįstamais žmonėmis. Juk su draugais ir tėvais taip nmešnekat? unsure.gif
Kitas dalykas, gal Klaipėdoje visi tokie turtingi ir perka kataloginėm kainom
bet Kaune tikrai daug kas laukia kokių nors nuolaidų ir tada jau greibia jiems reikiamą daiktą 4u.gif
tą ir turėjo omenyje Jurgitak mirksiukas.gif
aš irgi geriau perkuosi iš akcijų, nors pasitaiko, kad ir katalogo kainomis perku, bet tikrai nieko blogo mergaitėms nesakau dėl to, kad kitos laukia nuolaidų-akcijų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 03 rugsėjo 2009 - 09:12
QUOTE(berta4 @ 2009 09 03, 08:33)

O ką ji rašė kad papigiai parduoda ? Kas čia per išsireiškimai tokie
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

užklydau pas Jus su keletu klausimėlių, gal padėsite? ax.gif Esu visai žalia TW srityje, nieko neplatinu ir neplanuoju, tiesiog susidomėjau šia produkcija ir noriu noriu visko noriu dabar biggrin.gif pažįstamos tais TW apsikrovusios, kad giria, kad giria... biggrin.gif gaila tik, kad savo virtuvės dar neturiu (nuomoju butuką, kuriame vos keturių kvadratų virtuvytė doh.gif ), tai ir prie geriausių norų nesutalpinčiau viso TW svajonių krepšelio savo virtuvėje... doh.gif doh.gif

Tai va tie mano klausimukai:

1. Naujajame kataloge puikuojasi "Speedy Chef" ir "Quick Chef III". Sakykit, o ar negalima plakti su Quick Chef? Jis skirtas tik pjaustymui? Kažkaip nesinori tais agregatais užversti savo mažo būsto smile.gif Jei pjaustymui skirtas vienas, o plakimui - kitas, tai šiaip įdomu pasvarstymui, kodėl gi TW negali pasiūlyti vieno universalaus tokio pobūdžio gėrio? smile.gif Ir kokios kainos šitų daiktų? Kodėl kataloge nėra nurodyta? sad.gif
Gal kas nors galėtų į AŽ man parašyti? Dėkui iš karto smile.gif 4u.gif

2. O kaip Jūs koldūnus užšaldote? Ar nereikia jų pirmiausiai paskleisti, kad nesuliptų, o po to tik į dėžutę visus vieną ant kito sudėti? Jei taip, vėl problema - mano kamera mažytė kaip kumštis blink.gif O gal galima juos iškarto neužšąlusius sudėti į TW dėžutę ir įkišt į kamerą? ax.gif g.gif

3. O kaip su daikteliais, kurių nėra kataloge? Pvz., noriu greitkračio, bet jo nemačiau sad.gif

4. Gal kuri mamytė man pagelbėtų ir visas katalogines kaineles atsiųstų? Daug visko noriu ir viskas domina, tik, minėjau, vietos ne per daug kol kas turiu, bet ir Maskva ne iškart pasistatė wink.gif

Ačiū iš anksto mamytėms smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainy day: 03 rugsėjo 2009 - 09:19
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 09 03, 11:11)
labai atsiprašau, kad įsiterpsiu, bet gal galėtumėt mandagiau rašyti?
juk nežinot kiek kam metų??? čia visų pirma. Bent jau mane išmokė, kad reiktų mandagiau elgtis su nepažįstamais žmonėmis. Juk su draugais ir tėvais taip nmešnekat?  unsure.gif
Kitas dalykas, gal Klaipėdoje visi tokie turtingi ir perka kataloginėm kainom
bet Kaune tikrai daug kas laukia kokių nors nuolaidų ir tada jau greibia jiems reikiamą daiktą  4u.gif
tą ir turėjo omenyje Jurgitak  mirksiukas.gif
aš irgi geriau perkuosi iš akcijų, nors pasitaiko, kad ir katalogo kainomis perku, bet tikrai nieko blogo mergaitėms nesakau dėl to, kad kitos laukia nuolaidų-akcijų  schmoll.gif

Labai atsiprašau jai ką ižeidžiau akcijas aš suprantu ir pati taip siūlau bet būna kainos ir žemiau akcijų paskui sunku paaiškinti klientui kodel taip yra ir jis susidaro savo nuomonę kad mes juos apgaudinėjam,siūlyčiau vienytis ir išlaikyti gerą vardą.
Atsakyti
berta4, o aš ir nesistengiu parduoti katalogo kainomis. Akcijos tam ir yra, kad visi galėtų pigiau nusipirkti.
Ir šiaip, eik išgerk kokios žolelių arbatos. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(berta4 @ 2009 09 03, 10:19)
Labai atsiprašau jai ką ižeidžiau akcijas aš suprantu ir pati taip siūlau bet būna kainos ir žemiau akcijų paskui sunku paaiškinti klientui kodel taip yra ir jis susidaro savo nuomonę kad mes juos apgaudinėjam,siūlyčiau vienytis ir išlaikyti gerą vardą.

Parodyk ką parduodu už kainą mažesnę nei akcijų? g.gif
Atsakyti
Merginos, gyvenam draugiškai mirksiukas.gif 4u.gif

Rainy day, greitkratis yra kataloge, 31psl mirksiukas.gif dėl Quick Chef'o ir SpeedChef'o - tai vertingesnis Quick Chefas, nes speed chefas tinka tik suplakt grietinėlei ir kiaušių baltymams, tešlos nepaplaksi, o šituos du tikrai greičiau suplaka nei mikseris. Koldūnus aš pirma susšaldau atskirai, o paskui perdedu į dėžutes, nes jei dėžutėj jie bus keliais sluoksniais užšaldyti, tai ne kas schmoll.gif Kaina manau jau tau atsiuntė mirksiukas.gif

berta4, žiūrėk čia visokių gerybių yra http://www.supermama...?...2701&st=264
Atsakyti