Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(spiglys @ 2009 09 02, 10:04)
Vakar išbandžiau Tchef puodą. Viskas ok. Tilpo daugiau nei atrodė. Vizualiai apgaulingas pasirodė hihihi.gif  Vienas minusas lyginant su zepter, kad dangčio negalima užkišt už rankenėles.
Kas naudojat tw ketuves. Kaip ten teflonas laikosi ? g.gif

noreciau ir as bent viena tw puoda ysigyti,pabandyti ar patogus ir t.t.. mirksiukas.gif db ziuriu jei padarai uzsakyma uz 3000lt tai ta didoka puoda uz 200lt gali ysigyti bigsmile.gif cia santakoj taip nzn kaip kitur blush2.gif jei kuri gausit puoda tokia kaina ir nenoresit sau as mielai priglausiu blush2.gif
Papildyta:
oi 220lt tas puodas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Išbandžiau konservų atidarytuvą: o koks geras, nesitikėjau, tikrai nesitikėjau, kad toks geras bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Visoms nuoširdžiai rekomenduoju - įsigykit, nesigailėsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 09 02, 13:05)
Išbandžiau konservų atidarytuvą: o koks geras, nesitikėjau, tikrai nesitikėjau, kad toks geras bus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Visoms nuoširdžiai rekomenduoju - įsigykit, nesigailėsit  4u.gif

Aš mamai užsakiau, tikiuosi bus patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
O kas šiandien eisit 18 val. į Vilnelės Gimtadienio susirinkimą g.gif ? Tortas, loterijos, rugsėjo naujienos, spalio šeimininkių programa... Nepamirškit pasigirti mirksiukas.gif
Oi, kaip laukiu darbo pabaigos, gal rasiu dėžėje savo gražuolius optimukus biggrin.gif
Atsakyti
Vakar išbandžiau Tchef puodą. Viskas ok. Tilpo daugiau nei atrodė. Vizualiai apgaulingas pasirodė hihihi.gif  Vienas minusas lyginant su zepter, kad dangčio negalima užkišt už rankenėles.

Teflonas yra teflonas blink.gif As laukiu tu nauju, be teflono. Naudoju keptuve 3 metus, dar pakenciama, bet vistik issibraiziusi jau doh.gif O dangtis uzsikisa uz rankenos tik nelabai patogiai, puse puodo uzdengia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 02, 18:49)
Teflonas yra teflonas blink.gif As laukiu tu nauju, be teflono. Naudoju keptuve 3 metus, dar pakenciama, bet vistik issibraiziusi jau doh.gif O dangtis uzsikisa uz rankenos tik nelabai patogiai, puse puodo uzdengia lotuliukas.gif

Aš irgi laukiu keptuvių be teflono rolleyes.gif

Na įdomu kaip čia tas šiandien vakarėlis, ar skanus tortas buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 09 02, 20:38)
Aš irgi laukiu keptuvių be teflono  rolleyes.gif

Na įdomu kaip čia tas šiandien vakarėlis, ar skanus tortas buvo?  rolleyes.gif

Visai man nesiseka su tom keptuvem be teflono....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suntata: 02 rugsėjo 2009 - 19:54
QUOTE(laurindre @ 2009 09 02, 18:49)

jau yra keptuvių be teflono, tik kad WOK
Atsakyti
QUOTE(Suntata @ 2009 09 02, 20:51)
Visai man nesiseka su tom keptuvem be teflono....

g.gif ax.gif o kas gi nutiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 02, 21:00)
jau yra keptuvių be teflono, tik kad WOK

Ir sita praverstu, tokios visai neturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 09 02, 14:01)
Aš mamai užsakiau, tikiuosi bus patenkinta  bigsmile.gif

Matysi, kad patiks wub.gif
Labai geras daiktas, sakė, brolio vaikai su džiaugsmu atidarinėja konservuotus ananasus, varžosi, kuriam eilė lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

tikrai, kas naudojat mirksiukas.gif aš labai noriu keptuvės blynams, ją taip giria, taip giria... teflonas ten biški kitoniškas, bet teflonas yra teflonas. Nežinau ką daryt, bet ta keptuvė man tokia faina bigsmile.gif ir sunki ji kokia rolleyes.gif
Atsakyti