Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(kregzde @ 2009 09 01, 18:21)
Na jo, gyveni ir mokaisi. Na tikrai pamidorus kartais ne paprasta b8na paprastu peiliu pjaustyti  bigsmile.gif  Kaip Jūs juos visus ir pamenate  doh.gif

Aha, su rugsėjo pirmąja - kam aktualu  4u.gif  biggrin.gif

aciu aciu 4u.gif rugsejo pirmoji man dar laaabai aktuali diena...nes prasideda vargai su padauza mokinuku doh.gif kitoms man atrodo irgi mirksiukas.gif

o jei gryztant prie peiliu,tai kadangi nusprendziau jau rimtai juos susipirkt visus(tuos nekataloginius)tai dar papasakokit kas galit apie peiliu stova g.gif paskaiciau kad jis labai kokybiskas ir t.t...bet vistiek nesuprantu kodel jojo tokia kaina g.gif doh.gif aisku peilius y mediny stova reikia kisti sausus g.gif ar ne?ir ar telpa tie "nekataloginiai"peiliai y jy? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 01, 09:31)
o jei gryztant prie peiliu,tai kadangi nusprendziau jau rimtai juos susipirkt visus(tuos nekataloginius)tai dar papasakokit kas galit apie peiliu stova g.gif paskaiciau kad jis labai kokybiskas ir t.t...bet vistiek nesuprantu kodel jojo tokia kaina g.gif  doh.gif aisku peilius y mediny stova reikia kisti sausus g.gif ar ne?ir ar telpa tie "nekataloginiai"peiliai y jy? g.gif  g.gif  g.gif

Peiliai telpa ir nekataloginiai. Siaip sis stovas skiriasi tuo, kad pagamintas ne is paprasto medzio , kaip kiti, o is "kauciuko" medzio (tiksliai nezinau ar lietuviu kalboje taip vadinasi tas medis blush2.gif ). Jis yra toks tipo medinis ir guminis kartu. del to nepelyja, nesikaupia visokios bakterijos ir pan. Be to yra labai sunkus, tai tikrai nenuvirsta, kaip kad pigesni mediniai stovai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 01 rugsėjo 2009 - 18:03
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 01, 19:03)
Peiliai telpa ir nekataloginiai. Siaip sis stovas skiriasi tuo, kad pagamintas ne is paprasto medzio , kaip kiti, o is "kauciuko" medzio (tiksliai nezinau ar lietuviu kalboje taip vadinasi tas medis blush2.gif ). Jis yra toks tipo medinis ir guminis kartu. del to nepelyja, nesikaupia visokios bakterijos ir pan. Be to yra labai sunkus, tai tikrai nenuvirsta, kaip kad pigesni mediniai stovai 4u.gif

maciau kad jame yra tokai viena didele-plati skyle g.gif ydomu kam jinai blush2.gif zirkles ten"katalogines"manau kad netilps unsure.gif tai ydomu ka deti y ja g.gif kad neliktu tuscia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 01, 19:36)
maciau kad jame yra tokai viena didele-plati skyle g.gif ydomu kam jinai blush2.gif zirkles ten"katalogines"manau kad netilps unsure.gif tai ydomu ka deti y ja g.gif kad neliktu tuscia blush2.gif

Telpa žirklės laisvai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 01, 19:46)
Telpa žirklės laisvai.
user posted image

rosee swoon.gif swoon.gif swoon.gif jetus kaip grazu wub.gif jau db tai noriu noriu noriu blush2.gif
Atsakyti
dar ziuriu ispardavimuose atsirade nauji peiliai g.gif file,virtuvinis ir dar kazkokie g.gif nera ju foto unsure.gif gal zinot koki ten jie g.gif ir kur toks "virtuvinis"peilis naudojamas ax.gif ?visai susimaise protas umn.gif db man nuo tu peiliu gausos wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 01, 14:24)
O kaip jums ta Kojytės-batuko matuoklė , ar pasiteisina, juk nespėja mamos batukų mažiams pirkt  g.gif ? Įdomu iki kokio dydžio su ja galima pamatuoti  bigsmile.gif ?

tiesą pasakius, visad kai reik pirkti batus, ji guli pas mane namie stalčiuje... vis pamirštu smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Man atrodo, kad tas virtuvinis peilis turetu buti labai patogus ir universalus, bet kam. Tik gal nelabai tiktu mesai ar duonai. nes tas peiliukas, kuris skaitosi universalus 10 cm, man truputi per mazas. o sis jauciu butu pats tas thumbup.gif
Batu matuokle - man visiskai nereikalingas dalykas schmoll.gif batus visada perku su vaiku, nes tuo paties gamintojo skirtingi modeliai labai skiriasi, ir dar reikia ziureti ne tik tinkama dydi, bet ir kaip atrodo ant kojytes, ar patogus vaikui. Nes buna, kad is 10 pamatuotu bateliu, tinka tik kokie 2 modeliai doh.gif Tuo labiau, kad parduotuvese buna tu matuokliu. Geriau prie sios sumos prideti dar lituku ir nusipirkti vertingesni daikta bigsmile.gif O TW yra is ko rinktis thumbup.gif
Atsakyti
Vakar išbandžiau Tchef puodą. Viskas ok. Tilpo daugiau nei atrodė. Vizualiai apgaulingas pasirodė hihihi.gif Vienas minusas lyginant su zepter, kad dangčio negalima užkišt už rankenėles.

Kas naudojat tw ketuves. Kaip ten teflonas laikosi ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 02 rugsėjo 2009 - 09:12
o man batų matuoklis yra naudojamas dalykas..
na dydžių aš jų nepaistau, man svarbu užfiksuoti koks paduko ilgis centimetrais, o ne dydžiais. todėl galėjo ten cm rašyt, nes dydžiai gi skiriasi gamintojų.

paimu vaiko koją, padedu, užfiksuoju. tada imu liniuotę, pamatuoju jau su "užlaida" (na tas atsikišęs TW matuoklyje. nes sako, kad matuojant batuką turi užkulny tilpti mamos pirštas (tik kaip tada žinoti, kad vaikas nesulenkė pirštukų?! doh.gif )).
tai taip žinau kiek viduj cm turi būt.
o jei nešuos į prekybcentrį, tai įsimenu ties kuria padala turi būti matuoklis, kad man tie batukai tiktų.

metodas 1:1 kaip su pagaliukais, bet estetiškiau su matuokliu smile.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 01, 17:57)
Na aš ją įsivaizduoju taip, kad namie pamatuoji matuokle batuką iš vidaus, o po to ramiai sau rankinėje nusineši į PC, įkiši į naujo batuko vidų ir žinai ar tinkamas ar ne dydis. O gal ne taip?

mhm taip ir darau. arba perkant batukus internete paprašau išmatuoti batuko vidų. o TW matuokliu pamatavus vaiko koją jau žinau kiek cm turi batuko viduj būti.

ir mano pipiras nėra toks didelis, kad ramiai ir kantriai išlauktų batukų pirkimo ceremoniją, tad man vienai apsipirkt daug greičiau ir mažiau nervų kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nineinchnails: 02 rugsėjo 2009 - 09:44
QUOTE(nineinchnails @ 2009 09 02, 09:42)
o man batų matuoklis yra naudojamas dalykas..
na dydžių aš jų nepaistau, man svarbu užfiksuoti koks paduko ilgis centimetrais, o ne dydžiais. todėl galėjo ten cm rašyt, nes dydžiai gi skiriasi gamintojų.

paimu vaiko koją, padedu, užfiksuoju. tada imu liniuotę, pamatuoju jau su "užlaida" (na tas atsikišęs TW matuoklyje. nes sako, kad matuojant batuką turi užkulny tilpti mamos pirštas (tik kaip tada žinoti, kad vaikas nesulenkė pirštukų?!  doh.gif )).
tai taip žinau kiek viduj cm turi būt.
o jei nešuos į prekybcentrį, tai įsimenu ties kuria padala turi būti matuoklis, kad man tie batukai tiktų.

metodas 1:1 kaip su pagaliukais, bet estetiškiau su matuokliu  smile.gif
mhm taip ir darau. arba perkant batukus internete paprašau išmatuoti batuko vidų. o TW matuokliu pamatavus vaiko koją jau žinau kiek cm turi batuko viduj būti.

vat ir man geriau butu centimetrais, o ne dydziais kad lisno darbo nebutu, nes dydziai skiriasi
Atsakyti