Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 01, 12:07)

laaabai grazus katalogas wub.gif liudna kad kainu nera unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 01, 13:32)
o kas čia kalba apie spalio naujienas mirksiukas.gif kas, kur, kaip, su kuo tongue.gif

aga bigsmile.gif nagi skelbkit viesai bigsmile.gif kas cia kur bigsmile.gif
Atsakyti
O kaip jums ta Kojytės-batuko matuoklė , ar pasiteisina, juk nespėja mamos batukų mažiams pirkt g.gif ? Įdomu iki kokio dydžio su ja galima pamatuoti bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 01, 14:24)
O kaip jums ta Kojytės-batuko matuoklė , ar pasiteisina, juk nespėja mamos batukų mažiams pirkt  g.gif ? Įdomu iki kokio dydžio su ja galima pamatuoti  bigsmile.gif ?

aš turiu, bet man ji nelabai schmoll.gif
berods ji iki 28 dydžio, vis tiek geriau su vaiku matuotis batus ax.gif
be to skirtingų gamintojų dydžiai skiriasi, o matuoklė tipo universali.. ecco net ir tarp modelių dydždiai skiriasi, esu nupirkus basutes vaikui pagal išmierą, tai nespėjo gerai panešioti, išaugo verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 01 rugsėjo 2009 - 14:27
QUOTE(rosee @ 2009 09 01, 15:24)
O kaip jums ta Kojytės-batuko matuoklė , ar pasiteisina, juk nespėja mamos batukų mažiams pirkt  g.gif ? Įdomu iki kokio dydžio su ja galima pamatuoti  bigsmile.gif ?

o kas cia per "pribumbasas"???? g.gif bigsmile.gif cia is tw?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 01, 15:32)
o kas cia per "pribumbasas"???? g.gif  bigsmile.gif cia is tw?

jo jo, įdedi į batuką ir žinai. Aš savo mažiausiąjai princesei galvoju paimt. Na jai bus 11 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 01, 16:00)
jo jo, įdedi į batuką ir žinai. Aš savo mažiausiąjai princesei galvoju paimt. Na jai bus 11 mėnesių.

o kur jus tu matuokliu radot g.gif schmoll.gif as niekur nemaciau doh.gif net kaip atrodo neysivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 01, 16:03)
o kur jus tu matuokliu radot g.gif  schmoll.gif as niekur nemaciau doh.gif net kaip atrodo neysivaizduoju blush2.gif

Ispardavimo sarase 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 01, 16:03)
o kur jus tu matuokliu radot g.gif  schmoll.gif as niekur nemaciau doh.gif net kaip atrodo neysivaizduoju blush2.gif

Išpardavime yra 4u.gif
Aš irgi gundžiausi, bet visgi nusprendžiau nepirkti, nes skirtingų gamintojų batai skirtingi, geriau jau nuvažiuoti ir pasimatuoti ax.gif O ir parduotuvėse būna spec matuoklės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 09 01, 16:05)
Ispardavimo sarase  4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 01, 16:19)
skirtingų gamintojų batai skirtingi, geriau jau nuvažiuoti ir pasimatuoti  ax.gif  O ir parduotuvėse būna spec matuoklės  ax.gif

Na aš ją įsivaizduoju taip, kad namie pamatuoji matuokle batuką iš vidaus, o po to ramiai sau rankinėje nusineši į PC, įkiši į naujo batuko vidų ir žinai ar tinkamas ar ne dydis. O gal ne taip?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 01, 17:57)
Na aš ją įsivaizduoju taip, kad namie pamatuoji matuokle batuką iš vidaus, o po to ramiai sau rankinėje nusineši į PC, įkiši į naujo batuko vidų ir žinai ar tinkamas ar ne dydis. O gal ne taip?

as labai daznai perku be vaikuciu batukus g.gif tai man butu nepamainomas dalykas bigsmile.gif bet vienas jau nesioja 36dyd. o kitas 25 g.gif tai man jau tuoj per maza ta matuokle bus mazajam blush2.gif
Papildyta:
o as pries eidama pirkt vaikuciams batukus(jei neymanoma ju nusivesti)pasiimu plona pagaliuka pasidarau reikiamo ilgio(na dar truputy dadedu y ilgy)ir taip ismatuoju batukus blush2.gif atsiprasau kad gal ne y tema ax.gif :mirksiukas:
Atsakyti
Na jo, gyveni ir mokaisi. Na tikrai pamidorus kartais ne paprasta b8na paprastu peiliu pjaustyti bigsmile.gif Kaip Jūs juos visus ir pamenate doh.gif

Aha, su rugsėjo pirmąja - kam aktualu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti