Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

Iš kur Jūs jau čia tokios gudrios ir žinote apie spalio dovanas? g.gif

Dėl peilių, tai aš kažkaip turiu universalius, t.y. taikau viskam. Ir kažkaip keista man kol kas - pvz pomidorų peilis g.gif Matyt reikia pribręsti tokiam reikalui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 31, 21:01)
Ir kažkaip keista man kol kas - pvz pomidorų peilis  g.gif  Matyt reikia pribręsti tokiam reikalui  bigsmile.gif

Kažkada ir man taip atrodė... Dabar darydama pusryčiams sumuštinius naudoju 4 ar net 5 peilius: duonai, sviestui, sūriui, dešrai, daržovėms. Tiesiog nebemoku kitaip. Ir galiu pasakyt, kad mamą užkrėčiau - naudodavo vieną peilį viskam, pas mane pabandė sviestui ir pati paprašė, kad jai tokį nupirkčiau. Pamažu manau ir prie kitų pripras. Juolab, kad pomidorų peilį pati labai gerai įvertino. Tiesa, peiliai pas mane tik keli TW, kiti Fiskars.

Tuo pačiu klausimas - kuom nutarkuojat citrinos žievelę?
Atsakyti
Su sulciaspaudes tarkute bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 08 31, 15:46)
aga sita tai zinau mirksiukas.gif bet kad dovanu tai tas senasis kataloginis ax.gif o man grazesnis tai naujasis"kosmo" blush2.gif

bet man asmeniškai kataloginis senas patogesnis, na jis labiau prie puodo prisitaikęs, jo forma, visur pasiekia smile.gif o naująjį naudoju maišymui keptuvėje...
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2009 08 31, 20:01)
Iš kur Jūs jau čia tokios gudrios ir žinote apie spalio dovanas?  g.gif

Dėl peilių, tai aš kažkaip turiu universalius, t.y. taikau viskam. Ir kažkaip keista man kol kas - pvz pomidorų peilis  g.gif  Matyt reikia pribręsti tokiam reikalui  bigsmile.gif

susipirkusi esu visus tw peilius, kai kuriuos gavau dovanų... na ir užsisakiau pomidorų peilį, nes... daugiau niekas netiko į stovą į tą vietą blush2.gif bet labai jis man patiko, nebandžiusiom sunku papasakoti... ir ne tik pomidoram, pvz pjaustyti kokius marinuotus agurkus, kai peilis paprastas sunkiai prapjauna odelę, su pomidorų peiliu vienas malonumas
Atsakyti
Gal kas turit platesnes info apie Tw šluostes, kur bus 37 sav. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 08 31, 21:51)
Gal kas turit platesnes info apie Tw šluostes, kur bus 37 sav. blush2.gif

oranžinė mikrofibrinė virtuvinė šluostė + raudona mikrofibrinė šluostė skirta virtuvės priežiūrai bei dulkėms valyti + turkio spalvos mikrofibrinė šluostė langams + mėlyna virtuvinė mikrofibrinė šluostė skirta poliruoti metalui tik 75 Lt. vietoj 118 Lt. (tik iki rugsėjo 11 d.) Kodas 6868
Filmukas apie šias šluostes čia: http://www.youtube.c...re=channel_page

Tupperware mikropluoštas yra aukščiausios kokybės. Jis yra pagamintas iš 80 % poliesterio ir 20 % polymidų, (340g/m2), o pluoštai yra perskirti 32 kartais, 75 % gylyje. Tai reiškia, kad jie maksimaliai sugeria, nebraižydami ir nepažeisdami paviršiaus.

Mikropluošto Tupperware rankšluostukai yra daugkartinio naudojimo. Tekstilės gali atlaikyti daugiau kaip 500 plovimų. Tai ekonomiškas ir protingas pasirinkimas saugojant ir rūpinantis aplinka. Rankšluostukai gali būti panaudoti šlapi arba sausi. Kai sausi, gali sugerti beveik dvigubai daugiau vandens nei medvilnė. Naudojamas šlapias mikropluošto audeklas tampa geriausios kokybės valymo įrankiu, kuris taip pat saugo nuo įbrėžimų. Mikropluoštas yra be medvilninių pluoštų, tai užtikrina nerūdijančio plieno ir kitų spindinčių paviršių, tokių kaip langų, stiklinių ir taurių kokybišką valymą ar nusausinimą. Audinys tarnauja kaip dulkių ir alergenų "magnetas", sulaikantis daleles rankšluosčio audinyje.
Atsakyti
Labai dėkui 4u.gif
Atsakyti
Visas SUPERMAMAS ir MOKINUKUS-STUDENTUS su Rugsėjo 1-ąja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir kažkaip keista man kol kas - pvz pomidorų peilis  g.gif  Matyt reikia pribręsti tokiam reikalui  bigsmile.gif

Pomidorams peilį tik ir naudoju pomidorams, kiviams.. Suprantama, tam reikalui pirkti atskirą peilį - prabanga, bet nesigailiu anei kiek, aštrus kaip britva, lb gražiai estetiškai supjausto.
Tik štai, kažkodėl pirkdama maniau, kad čia filė peilį perku, bet jis ne lankstus ir tam nepatogus, nors ir siaurutis. O dabar žiūriu Vixiuke`s poste jau yra naujiena tas filė peilis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 01 rugsėjo 2009 - 06:52
QUOTE(Miles @ 2009 08 31, 15:03)
tai kad keiciasi rugsejo dovanos seimininkem, tai kaip ir bus galima gaut maisymo sauksta dovanu ax.gif

bet silikoninė mentelė neprilyginama maišymo šaukštui rolleyes.gif verysad.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 01, 07:48)
Visas SUPERMAMAS ir MOKINUKUS-STUDENTUS su Rugsėjo 1-ąja  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aš ir kai virtuvėj darbuojuosi, tai apsikraunu peiliais doh.gif man ir patinka tie karpuoti peiliukai ax.gif
Atsakyti
Naujas katalogas thumbup.gif
Atsakyti
Iš kur Jūs jau čia tokios gudrios ir žinote apie spalio dovanas?  g.gif

o kas čia kalba apie spalio naujienas mirksiukas.gif kas, kur, kaip, su kuo tongue.gif
Atsakyti
TIK 37 SAVAITĘ 1.5l Želė žiedas kainuos TIK 57 vietoj 70.
Kurios laukiat, siūlau nesnausti ir pasinaudoti proga. Žinau, forume yra SM laukiančių AKCIJŲ-ATRAKCIJŲ šiam nuostabiam daikčiukui 4u.gif
Atsakyti