Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(simre @ 2009 08 29, 10:25)
Dar klausimas: kokį indą rekomenduotumėt medui ir kame laikot didesnius kiekius svogūnų ir česnakų?

Medui labai neblogai naujoji cukrinė, tik kad telpa nedaug.
Svogūnų ir česnakų galvučių negalima sandariai uždaryti, tai geriausia vieta krepšelis.
Atsakyti
Na kas čia ta NAUJOJI CUKRINĖ g.gif bigsmile.gif naujas gaminys kataloge g.gif blyn, sėdžiu darbe, o katalogas namie doh.gif o cukrinės tai neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 29, 14:38)
Na kas čia ta NAUJOJI CUKRINĖ g.gif  bigsmile.gif naujas gaminys kataloge g.gif blyn, sėdžiu darbe, o katalogas namie doh.gif o cukrinės tai neturiu biggrin.gif

Oi ne, tai dar tik būsimo katalogo gaminys biggrin.gif Cukrinė kur su aliejinėmis kartu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 29 rugpjūčio 2009 - 13:52
QUOTE(Jurgitak @ 2009 08 29, 13:26)
Medui labai neblogai naujoji cukrinė, tik kad telpa nedaug.
Svogūnų ir česnakų galvučių negalima sandariai uždaryti, tai geriausia vieta krepšelis.

tai galima tada į aliejinę pilti... didesnė talpa ir jei medus nesutirštės, galbūt būtų idealu, jei įsipilti galima būtų iš aliejinės g.gif
Atsakyti
O kaip ta raviolinė atrodo? Perverčiau katalogą ir nepamačiau aš jos ten schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 08 29, 21:01)
O kaip ta raviolinė atrodo? Perverčiau katalogą ir nepamačiau aš jos ten  schmoll.gif

user posted image

video

nėr jos kataloge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 29 rugpjūčio 2009 - 21:07
QUOTE(spiglys @ 2009 08 29, 21:06)
nėr jos kataloge

Na pažiūrėjau tai visai tikrai patiko,tik man gaila kad jau labai mažai ten vienu sykiu pasidaro blush2.gif nors iš kitos pusės tai vietos mažiau užima biggrin.gif
O ten vandeniu patepė,kad geriau suliptų g.gif
Na dar pasitaupysiu ir manau pas Jus galėsiu ją užsisakyti mirksiukas.gif Ir dar kokia didesnės mentelės kaina,nes mažą turiu tai esu be galo ja patenkinta o kartais pamaišymui ir didesnės reikia,bet tos kur ir keptuvėje kepamus galiu maišyti,na tokia ji seniau balta buvo ir lygi visa. Gal suprasite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 30 rugpjūčio 2009 - 12:22
QUOTE(Kaliteja @ 2009 08 30, 04:21)
Na dar pasitaupysiu ir manau pas Jus galėsiu ją užsisakyti  mirksiukas.gif  Ir dar kokia didesnės mentelės kaina,nes mažą turiu tai esu be galo ja patenkinta o kartais pamaišymui ir didesnės reikia,bet tos kur ir keptuvėje kepamus galiu maišyti,na tokia ji seniau balta buvo ir lygi visa. Gal suprasite.

Nebera jau baltos senos, nauja yra oranzine Cosmo serijos. Kaina 50 lt. nebent margaites sandeliuke dar baltu turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 08 30, 12:21)
Na pažiūrėjau tai visai tikrai patiko,tik man gaila kad jau labai mažai ten vienu sykiu pasidaro  blush2.gif  nors iš kitos pusės tai vietos mažiau užima  biggrin.gif
O ten vandeniu patepė,kad geriau suliptų  g.gif
Na dar pasitaupysiu ir manau pas Jus galėsiu ją užsisakyti  mirksiukas.gif  Ir dar kokia didesnės mentelės kaina,nes mažą turiu tai esu be galo ja patenkinta o kartais pamaišymui ir didesnės reikia,bet tos kur ir keptuvėje kepamus galiu maišyti,na tokia ji seniau balta buvo ir lygi visa. Gal suprasite.

Niu jei didesnė būtų ravioli forma, būtų per pusia stalo smile.gif o keptuvėje maišyti galima su mentele, kuri yra Vilnelės sandelio išpardavime, mėlyna tokia. O tiek baltos iš seno katalogo, tiek dabartinės orandžinės kišti į keptuvę negalima... man super dalykas vartymui, maišymui tiek keptuvėje, tiek puode yra maišymo šaukštas, tas su skyle.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 08 30, 16:17)
Niu jei didesnė būtų ravioli forma, būtų per pusia stalo smile.gif o keptuvėje maišyti galima su mentele, kuri yra Vilnelės sandelio išpardavime, mėlyna tokia. O tiek baltos iš seno katalogo, tiek dabartinės orandžinės kišti į keptuvę negalima... man super dalykas vartymui, maišymui tiek keptuvėje, tiek puode yra maišymo šaukštas, tas su skyle.

o as per receptuku filmuka is tw,kazkur maciau kad maiso su ta baltai melyna silikonine mentele g.gif tai dar norejau jusu klausti kaip ten db taip gali daryt mirksiukas.gif (jei neklystu lazanijos patiekalui farsa keptuveje maise blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 08 29, 15:15)
tai galima tada į aliejinę pilti... didesnė talpa ir jei medus nesutirštės, galbūt būtų idealu, jei įsipilti galima būtų iš aliejinės  g.gif

Medus sutirštėja, tik nepasidaro kietas smile.gif . Aliejinė čia tikrai netiks schmoll.gif
O indelis cukrui irgi nepasiteisina medui: bandžiau, bet šeimyna vis įsigudrina meduotą šaukštelį prie dangtelio pritvirtinti, tai vaizdas ir jausmas tikrai nekoks blush2.gif
Visgi medui Optimum geriausia thumbup.gif
Atsakyti
As medui naudoju statinaites, kur baltos buvo su spustelk dangteliu.
O menteliu man permazai 2 buvo, kai torta gaminau, tai issitraukiau is spintos ta zydraja. Gal ir nieko, bet ji man tokia kazkokia gruboka g.gif Dar nelabai prie ranku prilipo schmoll.gif Bet gal ne tokia trapi bus, o tai tas jau abi keisti reikia doh.gif Laukiu nauju spalvu lotuliukas.gif
Atsakyti