Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

Ačiū merginos, nudžiuginote, nes ta mentelė mano mėgiamiausias daiktelis, taip liūdna vakar buvo.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

kaip kepti vištieną ultrapliuse? Riebalų reikia/nereikia, uždengtą/nudengtą, vandens dapilt/nedapilt?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 08 29, 08:58)
Labas rytas smile.gif

kaip kepti vištieną ultrapliuse? Riebalų reikia/nereikia, uždengtą/nudengtą, vandens dapilt/nedapilt?

aš tai paprastai kepu: sudedu vištieną ir uždedu dangtį, ir kepu.... prieš galą nuimu dangtį ir leidžiu apskrust. Nepilu jokių riebalų ar vandens, nes ir taip ten tiek atsiranda to skysčio doh.gif O jei nenuimi dangčio, tai gaunas tokia kaip troškinta vištiena bigsmile.gif Man tai gaunasi ten super skani vištytė todėl, kad ji kepdama neišdžiūva...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 29, 09:30)
aš tai paprastai kepu:

Ačiu, davija 4u.gif Jau kepa, tik šįkart nedengta, daug primarinavau, netilpo į vieną indą.

Dar klausimas: kokį indą rekomenduotumėt medui ir kame laikot didesnius kiekius svogūnų ir česnakų?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 08 29, 10:25)

Dar klausimas: kokį indą rekomenduotumėt medui ir kame laikot didesnius kiekius svogūnų ir česnakų?

Medui tik Optimukai wub.gif tirstas gi lieka (ka man labai patinka) wub.gif

O svogunai-cesnakai pas mane guli pintam krepselyj... smile.gif

Kregzde neliudek))keicia!!!
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 08 29, 09:25)

Medui pats pačiausias man optimum indukas. Medus nekietėja wink.gif
Atsakyti
o mano medus guli stikliniam puslitriuky doh.gif visa spintel4s lentyna meduota ir pikta esu ant šeimynos kad vis apmedina viską ax.gif nu vat man nepatinka optimukui medui, kad nekietėja viskas labai gerai, bet man nepatinka dėl dangtelio, t.y pačių dėžučių formos.... man norėtusi formos kaip stiklinio puslitriuko, daugiau į aukštį, o ne į plotą... ai prisigalvoju aš visokių velnių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 29, 11:56)
o mano medus guli stikliniam puslitriuky doh.gif visa spintel4s lentyna meduota ir pikta esu ant šeimynos kad vis apmedina viską ax.gif nu vat man nepatinka optimukui medui, kad nekietėja viskas labai gerai, bet man nepatinka dėl dangtelio, t.y pačių dėžučių formos.... man norėtusi formos kaip stiklinio puslitriuko, daugiau į aukštį, o ne į plotą... ai prisigalvoju aš visokių velnių biggrin.gif

lotuliukas.gif visos mes tokios))) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 29, 10:56)
man norėtusi formos kaip stiklinio puslitriuko, daugiau į aukštį, o ne į plotą... ai

Tada naujieji optimukai wink.gif
Atsakyti

ovalūs optimum tada kaip tik 4u.gif
Atsakyti

tai dar iseitis yra cukrine uzsukama, pas mane jau viena medui idarbinta 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 08 29, 13:13)
tai dar iseitis yra cukrine uzsukama, pas mane jau viena medui idarbinta  4u.gif  mirksiukas.gif

ot va tokios neturiu doh.gif

sakot ovalūs optimukai g.gif nu nežinau g.gif kai gausiu siuntinuką pabandysiu, bet va galvoju, kad dar Kolumbus labai neblogai būtų g.gif lotuliukas.gif arba Signature biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 29 rugpjūčio 2009 - 12:24