Ačiū merginos, nudžiuginote, nes ta mentelė mano mėgiamiausias daiktelis, taip liūdna vakar buvo.
Labas rytas
kaip kepti vištieną ultrapliuse? Riebalų reikia/nereikia, uždengtą/nudengtą, vandens dapilt/nedapilt?
kaip kepti vištieną ultrapliuse? Riebalų reikia/nereikia, uždengtą/nudengtą, vandens dapilt/nedapilt?
QUOTE(simre @ 2009 08 29, 08:58)
Labas rytas
aš tai paprastai kepu: sudedu vištieną ir uždedu dangtį, ir kepu.... prieš galą nuimu dangtį ir leidžiu apskrust. Nepilu jokių riebalų ar vandens, nes ir taip ten tiek atsiranda to skysčio O jei nenuimi dangčio, tai gaunas tokia kaip troškinta vištiena Man tai gaunasi ten super skani vištytė todėl, kad ji kepdama neišdžiūva...
QUOTE(davija @ 2009 08 29, 09:30)
aš tai paprastai kepu:
Ačiu, davija Jau kepa, tik šįkart nedengta, daug primarinavau, netilpo į vieną indą.
Dar klausimas: kokį indą rekomenduotumėt medui ir kame laikot didesnius kiekius svogūnų ir česnakų?
QUOTE(simre @ 2009 08 29, 10:25)
Dar klausimas: kokį indą rekomenduotumėt medui ir kame laikot didesnius kiekius svogūnų ir česnakų?
Medui tik Optimukai tirstas gi lieka (ka man labai patinka)
O svogunai-cesnakai pas mane guli pintam krepselyj...
Kregzde neliudek))keicia!!!
QUOTE(simre @ 2009 08 29, 09:25)
Medui pats pačiausias man optimum indukas. Medus nekietėja
o mano medus guli stikliniam puslitriuky visa spintel4s lentyna meduota ir pikta esu ant šeimynos kad vis apmedina viską nu vat man nepatinka optimukui medui, kad nekietėja viskas labai gerai, bet man nepatinka dėl dangtelio, t.y pačių dėžučių formos.... man norėtusi formos kaip stiklinio puslitriuko, daugiau į aukštį, o ne į plotą... ai prisigalvoju aš visokių velnių
QUOTE(davija @ 2009 08 29, 11:56)
o mano medus guli stikliniam puslitriuky visa spintel4s lentyna meduota ir pikta esu ant šeimynos kad vis apmedina viską nu vat man nepatinka optimukui medui, kad nekietėja viskas labai gerai, bet man nepatinka dėl dangtelio, t.y pačių dėžučių formos.... man norėtusi formos kaip stiklinio puslitriuko, daugiau į aukštį, o ne į plotą... ai prisigalvoju aš visokių velnių
visos mes tokios)))
QUOTE(davija @ 2009 08 29, 10:56)
man norėtusi formos kaip stiklinio puslitriuko, daugiau į aukštį, o ne į plotą... ai
Tada naujieji optimukai
ovalūs optimum tada kaip tik
tai dar iseitis yra cukrine uzsukama, pas mane jau viena medui idarbinta
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 08 29, 13:13)
tai dar iseitis yra cukrine uzsukama, pas mane jau viena medui idarbinta
ot va tokios neturiu
sakot ovalūs optimukai nu nežinau kai gausiu siuntinuką pabandysiu, bet va galvoju, kad dar Kolumbus labai neblogai būtų arba Signature