Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - gražūs ir kokybiški indai

QUOTE(julija4ever @ 2009 08 27, 11:55)

Naudoju ir koldunine blush2.gif  man kolduniuku dydis pats paciausias, niekada nepatikdavo koldunai, cepelinu dydzio biggrin.gif  Aisku reikia truputeli pazaisti, kol idara sudesi, bet juk nedarai koldunu kiekviena diena. Skiri tam pora valandu, prisaldai pilna inda, ir valgyk nors ir puse metu.
..............................

O ravioli forma naudoju visokiems mini pyragaiciams, pikantiskiems, saldiems. Vyras labai dziaugiasi, kai prie alaus padarau kukiu pikantisku thumbup.gif

Bet tu ir greita, per 2 val pusei metų bigsmile.gif Ar jūs gal tik tiek mažai valgot g.gif mirksiukas.gif
Sorry, aš čia kabinėjuosi blush2.gif

Parašyk kokius tu ten su ravioli pikantiškus užkandžius prie alaus darai ax.gif
Atsakyti
Blyn, reikės iš kašio traukt savo koldūnines, taip ir nė karto jų nepanaudojau, vis laiko nėra terliotis su tais koldūnais, bet štai pyragėlių tai neatsisakyčiau bigsmile.gif . Gal kas kokių receptų mestels mirksiukas.gif , žiauriai užsimaniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 08 28, 04:01)
Bet tu ir greita, per 2 val pusei metų  bigsmile.gif Ar jūs gal tik tiek mažai valgot  g.gif  mirksiukas.gif
Sorry, aš čia kabinėjuosi  blush2.gif

Parašyk kokius tu ten su ravioli pikantiškus užkandžius prie alaus darai  ax.gif

lotuliukas.gif Na as cia gal truputi pagrazinau situacija blush2.gif Bet is tikruju viskas labai greitai gaunasi, bent jau man, nes jau dariau daug kartu. Prisaldau 3 l saldymo inda ir valgom sau, musu seima nediduke - as ir vyras. Tuo labiau, kad ir koldunu kiekviena diena nevalgome. Stengiuosi, kad jie butu saldyklyje juodai dienai, kai nera laiko pietu gaminti ir pan.
Ravioli prie alaus darom ivairius:
1. Kartais idedu tik fermentinio surio gabaliuka su cesnakais.
2. Kai reikia saldytuva pravalyti nuo visokiu desru galiuku, viska sumalu, idedu prieskoniu, kartais raudonuju pipiru, svogunu. Irgi labai thumbup.gif gaunasi.
3. Cia receptas is kazkieno blogo pasiskolinau blush2.gif Krabu lazdeles, mozarella suris, svogunai, prieskoniai. Labai skanu thumbup.gif
Pagrinde darau tokius. Bet idaro galima prigalvoti kokio tik nori, kas saldytuve tuo metu yra. Dalima daryti grynai darzoviu.
O dabar kai yra nuosavu obuoliu darom toki idara: obuoliai, cukrus, cinamonas. Paprasciau nebuna biggrin.gif
Idara ravioli formai visada sumalu su Quick Chef maluneliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 08 28, 13:28)
lotuliukas.gif  Na as cia gal truputi pagrazinau situacija blush2.gif  Bet is tikruju viskas labai greitai gaunasi, bent jau man, nes jau dariau daug kartu. Prisaldau 3 l saldymo inda ir valgom sau, musu seima nediduke - as ir vyras. Tuo labiau, kad ir koldunu kiekviena diena nevalgome. Stengiuosi, kad jie butu saldyklyje juodai dienai, kai nera laiko pietu gaminti ir pan.
Ravioli prie alaus darom ivairius:
1. Kartais idedu tik fermentinio surio gabaliuka su cesnakais.
2. Kai reikia saldytuva pravalyti nuo visokiu desru galiuku, viska sumalu, idedu prieskoniu, kartais raudonuju pipiru, svogunu. Irgi labai  thumbup.gif  gaunasi.
3. Cia receptas is kazkieno blogo pasiskolinau blush2.gif  Krabu lazdeles, mozarella suris, svogunai, prieskoniai. Labai skanu thumbup.gif
Pagrinde darau tokius. Bet idaro galima prigalvoti kokio tik nori, kas saldytuve tuo metu yra. Dalima daryti grynai darzoviu.
O dabar kai yra nuosavu obuoliu darom toki idara: obuoliai, cukrus, cinamonas. Paprasciau nebuna biggrin.gif
Idara ravioli formai visada sumalu su Quick Chef maluneliu thumbup.gif

smile.gif sveika, o kokia tesla darai tiems bandukams? g.gif
Atsakyti
Pats skaniausias man obuolių įdaras:

http://vimeo.com/4997671

ravioli pyragėliai bigsmile.gif tešla: bemielė sluoksniuota Mantingos:

http://vimeo.com/4998359

Skanumėlis bigsmile.gif o įdarų jau koks dabar pasirinkimas bigsmile.gif

Pagaliau išbandžiau vaikiškas ledų formikes, apelsinų sulčių prišaldžiau, tai maniškė šian nuo šaldiklio nesitraukia, ir taip apsidžiaugus, kad niekas nelaša (pvz.kaip parduotuviniai) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2009 08 28, 06:40)
smile.gif sveika, o kokia tesla darai tiems bandukams? g.gif

Perku sluoksniuota bemiele 4u.gif
Atsakyti
Nu faina kaip, jaučiu bandysiu tuos pieragėlius thumbup.gif Gerai kad tešlos nereik pirkt, nes man žiauriai nepatinka jų gaminimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 08 28, 15:02)
Pagaliau išbandžiau vaikiškas ledų formikes, apelsinų sulčių prišaldžiau, tai maniškė šian nuo šaldiklio nesitraukia, ir taip apsidžiaugus, kad niekas nelaša (pvz.kaip parduotuviniai) thumbup.gif

na va, matai thumbup.gif gerai, kai netingi bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, šiandien pastebėjau, kad mano Cosmo silikoninė mentelė pradėjusi įtrūkti verysad.gif Iškart už kietosios dalies įtrūkę verysad.gif Ar buvo taip kam nors? Ar keitė? verysad.gif

Blyn kaip liūdna...
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 28, 20:32)
Merginos, šiandien pastebėjau, kad mano Cosmo silikoninė mentelė pradėjusi įtrūkti  verysad.gif  Iškart už kietosios dalies įtrūkę  verysad.gif  Ar buvo taip kam nors? Ar keitė?  verysad.gif

Blyn kaip liūdna...

Nepergyvenk, keicia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 28, 20:32)
Merginos, šiandien pastebėjau, kad mano Cosmo silikoninė mentelė pradėjusi įtrūkti  verysad.gif  Iškart už kietosios dalies įtrūkę  verysad.gif  Ar buvo taip kam nors? Ar keitė?  verysad.gif

Blyn kaip liūdna...

pas man tai silikonas itrukes menteles. Ale nezinau net kada ir kaip itruko, gali but, kad vaikas krimstelejo blush2.gif kazkaip del to net nebandziau keist, gal reiktu pabandyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 08 28, 19:32)

Blyn kaip liūdna...

keičia smile.gif
Atsakyti