Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

Turim tiesioginius skrydzius su Ryanair Kaunas-Sardinija(Cagliari) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 12 14, 13:48)
Turim tiesioginius skrydzius su Ryanair Kaunas-Sardinija(Cagliari)  thumbup.gif

Jeeeee thumbup.gif
Atsakyti
Turime taip pat Air baltic skrydžius (per Rygą) į Olbia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2012 12 14, 17:02)

Po kiek? kada? Ar jau Rynair paleido?

Ir dar - kas buvot, ir Maljorkoje, ir Sardinijoje, - kas geriau?
Iš nuotraukų ir aprašymų - Maljorka lyg ir patrauklesnė... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 14 gruodžio 2012 - 20:51
QUOTE(Daluze 2 @ 2012 12 14, 18:50)

Aš nebuvau Maljorkoj, bet kai reikėjo rinktis tarp Malj ir Sard, pasirinkom Sardiniją. Manau neprašovėm wub.gif bigsmile.gif Jau tokius paplūdimius kaip Chia, La Pelosa, Berchida... net sapne neregėjau. Apie skyrį negaliu komentuot, nežiūrėjau. Mes skridom Dublin-Algero.
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2012 12 14, 20:50)

Ryanair paleido, berods nuo balandzio 2 iki spalio pabaigos. As buvau Maljorkoje, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Vis dar renkuosi. Dar nuotraukų ir video pasižiūrėjau - širdis linksta link Maljorkos, nors skrydžiai dabar į Sardiniją pigesni sad.gif Man daugiau žalumos atrodo Maljorkoje, ir daugiau ką apžiūrėti yra, nors pati sala ir mažesnė.
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2012 12 16, 13:16)
Vis dar renkuosi. Dar nuotraukų ir video pasižiūrėjau - širdis linksta link Maljorkos, nors skrydžiai dabar į Sardiniją pigesni sad.gif  Man daugiau žalumos atrodo Maljorkoje, ir daugiau ką apžiūrėti yra, nors pati sala ir mažesnė.

O bilietų jei vasarai, tai man rodos reik dar palaukti gal g.gif Mes skridom į Sardiniją iš Dublino birželio mėn trise už 350e. O dabar meta apie 500e.
O pažiūrėt manau yra ir ten ir ten ką, tik skirtingi visų poreikiai, pomėgiai ir tt... Man artimesnė italų kultūra, dėl to rinkausi Sardiniją. Bet planuose ir Maljorca. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 16 gruodžio 2012 - 17:47
QUOTE(Daluze 2 @ 2012 12 14, 20:50)

Buvau SARDINIJOJE ir MALJORKOJE

Antrą kart važiuočiau tik į SARDINIJĄ thumbup.gif
Atsakyti
kiek žiūrinėjau viešbučius, tai nelabai yra tokių, kuriuose būtų vaikams ką veikti
gal kas užmatėt ką tinkamo šeimoms su vaikais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 17 gruodžio 2012 - 11:31
QUOTE(vikta @ 2012 12 17, 12:31)
kiek žiūrinėjau viešbučius, tai nelabai yra tokių, kuriuose būtų vaikams ką veikti
gal kas užmatėt ką tinkamo šeimoms su vaikais?

o kokio amžiaus vaikučiai? Šiaip kiek ieškojausi veiklos tai čia kažkiek surašyta bendrai, neakcentuojant vaikučių Sardinija: ką pamatyti, ką aplankyti?
Atsakyti
QUOTE(akvilevile @ 2012 12 17, 14:23)
o kokio amžiaus vaikučiai? Šiaip kiek ieškojausi veiklos tai čia kažkiek surašyta bendrai, neakcentuojant vaikučių Sardinija: ką pamatyti, ką aplankyti?

4 ir 6 metai
ziurinejau ne lietuviskose viesbuciu paieskos sistemose, nemazai perzvelgiau, bet kad butu ka veikti vaikams - neradau
Atsakyti