Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

QUOTE(Aruna @ 2014 01 08, 15:52)
Tai geriau paieskokit apartamentu ar dali vilos- busit patys sau seimininkai ir kainos nesezono metu ten nedideles

nu dviems kainos tikrai ne nedidelės smile.gif bet ačiū, viskas gerai, jau radom viešbutį centre smile.gif
Atsakyti
laimės dalykas tas oras. draugai buvo pernai balandį, tai šalo. Mes buvom birželio mėnesį-vanduo buvo ledinis, tik antroj pusėj atostogų šiltesnis patapo (nors tada ir į pietinė pusę pervažiavom). Sardinijoj labai populiaru nuomotis apartamentus-jų ten pilna visokių, pagal kainą ir pagal poreikius. Tik paieškokit ir tikrai rasit ką nors tinkamo.
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2014 01 08, 22:43)
laimės dalykas tas oras. draugai buvo pernai balandį, tai šalo. Mes buvom birželio mėnesį-vanduo buvo ledinis, tik antroj pusėj atostogų šiltesnis patapo (nors tada ir į pietinė pusę pervažiavom). Sardinijoj labai populiaru nuomotis apartamentus-jų ten pilna visokių, pagal kainą ir pagal poreikius. Tik paieškokit ir tikrai rasit ką nors tinkamo.

Mes esame buve ir gale birzelio.Vanduo ledinis o ant kranto +32.Jautiesi kaip po lietlempe.Paskui esame buve rugpjuti buvo nuostabu viskas.Mes daugiau bazuojames siaurineje puseje (megstam Sasari arba Stintino)Todel ir sako kad reik atostgauti rugpjuti.Tada viskas buna gerai.Tik kad kainos kandziojas.....Tokiu gudruoliu biggrin.gif laaabai daug.
Atsakyti
Mes apartametus rezervavome
http://www.housetrip.../rentals/173673
ieškojome kad būtų ant jūros kranto ir su vaizdų į jūra:-) tikimės kojas įmerkti. beja tokiu apartamentų ant jūros kranto ne itin daug. gal kas galit ką nors rekomenduoti? Ieškojom su dviem miegamaisiai ir be dviaukščių lovų:-))
Atsakyti
Prasiverskit situos puslapius- tikiuosi, kad rasit tinkamu vietu

http://www.traum-ferienwohnungen.de
http://www.fewo-direkt.de

http://www.rent-holiday-homes.com
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2014 01 09, 10:22)

Ačiū:-)
Atsakyti
Super, kai tiek keliaujančių smile.gif
į sardiniją tai taip populiaru, kai tiek pigių skrydžių. Aš irgi buvau su draugem, lapkričio paskutinėm dienom, tai buvo drėgna, bet kai saulytė pašviesdavo tai ir sriukių nereikėjo. Buvom Kaljaryje, ne sezonas tai tuštokas miestas, bet viskas tikrai palygint pigu, ir po aplinkinius miestelius pavažinėt, mes Puloj buvom tai 5 eurai į abi puses smile.gif Rekomenduoju valgyt maistą, nes už 10 eurų gali ir skaniai pavalgyt ir vyno atsigert vietinio smile.gif Gražių kelionių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy_milda @ 2014 01 09, 11:54)
Super, kai tiek keliaujančių smile.gif
į sardiniją tai taip populiaru, kai tiek pigių skrydžių. Aš irgi buvau su draugem, lapkričio paskutinėm dienom, tai buvo drėgna, bet kai saulytė pašviesdavo tai ir sriukių nereikėjo. Buvom Kaljaryje, ne sezonas tai tuštokas miestas, bet viskas tikrai palygint pigu, ir po aplinkinius miestelius pavažinėt, mes Puloj buvom tai 5 eurai į abi puses smile.gif Rekomenduoju valgyt maistą, nes už 10 eurų gali ir skaniai pavalgyt ir vyno atsigert vietinio smile.gif Gražių kelionių smile.gif

Išduokit paslaptį, kur čia tos vietos, kur skaniai pavalgyt smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

mes vakar netikėtai irgi nusipirkom bilietus į Kaljarį, negalėjom nepirkti, kai kaina žmogui pirmyn atgal buvo tik 166 Lt. bigsmile.gif Skrendam vasario viduryje, keturioms dienoms.
Perskaičiau temą, tai žiūriu, ji daugiau subalansuota vasarai. Dabar labiausiai, aišku, rūpi vasario vidurio orai (kurių vis tiek nenuspėsi) ir ką galima nuveikti per keturias dienas? Visas naktis gyvensime Kaljaryje. Mašinos iš anksto nenuomosime, planuojame, jei noro bus, pas vietinius išsinuomoti dienai ar dviems, salos visos vis tiek neaprėpsim, tai labiau nusiteikę pasyviam aktyvumui kokiu 100 km spinduliu aplink Kaljarį, gal net ir visuomeniniu transportu.
Gal yra rekomendacijų, kur verta nuvažiuoti apsižvalgyti tose apylinkėse? Ką pačiame Kaljaryje verta aplankyti? Mačiau yra neblogas archeologijos muziejus, kas dar? Karšta lauke nebus, tai reikia orientuotis ir į muziejus bei kitus žvalgytinus šildomus objektus, ne tik į kraštovaizdį ir architektūrą. mirksiukas.gif
Žodžiu, visi patirtimi paremti pasiūlymai labai laukiami.
O aš jau nekantrauju palyginti Sardiniją su Sicilija. Rugsėjį kaip tik atostogavome Sicilijoje. thumbup.gif Labai tikiuosi, kad sardų vynas bus toks pats skanus ir pigus kaip ir siciliečių, o štai jūros gėrybes, tikiuosi, sardai ruošia geriau, nei siciliečiai. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš taip pat žiūrinėjuos skrydžius panašiom dienom. Ir svarstau, ar nebus ten kaip išmirę, tešlyniai ir saldainiai nuo praeito sezono doh.gif norisi pamatyti senovinių statinių, kalnų, pavaikščioti paplūdimiais. Gal kas turite kokį trumpą, informatyvų kelionių vadovą?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti