Man tai keista, kad dar kyla tokių minčių kaip vaikų vežiojimas ant kelių, o ypač tokio amžiaus..
Mes ir kai ieškojom automobilio, tai kėdučių nuoma gaunasi vos ne tiek kaip ir automobilio, bet minties, kad be kėdučių auto imti net neturim
Jūs imkit abiems vaikams vežimus su auto kėdutėm, o ne lopšiais ir turėsit..
QUOTE(*Puika* @ 2014 01 07, 15:51)
Man tai keista, kad dar kyla tokių minčių kaip vaikų vežiojimas ant kelių, o ypač tokio amžiaus..
Mes ir kai ieškojom automobilio, tai kėdučių nuoma gaunasi vos ne tiek kaip ir automobilio, bet minties, kad be kėdučių auto imti net neturim
Ačiū už atsakymą, kažin kaip avialinijos žiūri i dvyniu vežimo transportavimą.
Net neįsivaizduoju. Na bet kokiu atveju reikės pasiaiškinti.
QUOTE(dainienie @ 2014 01 07, 15:12)
Ačiū už atsakymą, kažin kaip avialinijos žiūri i dvyniu vežimo transportavimą.
Dėl dvynių vežimo, tai nežinau, reiktų avialinijų klausit, bet šiaip gi vaikui nepriklauso bagažas, o vietoj to galima imti jo vežimą.
QUOTE(*Puika* @ 2014 01 07, 16:36)
Dėl dvynių vežimo, tai nežinau, reiktų avialinijų klausit, bet šiaip gi vaikui nepriklauso bagažas, o vietoj to galima imti jo vežimą.
o kodėl vaikui nepriklauso bagažas?
jei vaiko bilietas kainuoja tiek pat kiek suaugusio, tai kodėl čia dabar tokia diskriminacija dėl bagažo?
QUOTE(keistuole @ 2014 01 07, 17:43)
o kodėl vaikui nepriklauso bagažas?
jei vaiko bilietas kainuoja tiek pat kiek suaugusio, tai kodėl čia dabar tokia diskriminacija dėl bagažo?
konkrečiai dainienie atveju, tai nepriklauso.. nes pas jos dvynukus dar nebus suėję 2 metai kelionės metu.. ir bilietas vaikiškas, o ne suaugusio
mes ir skrendam sausio 9 d.. tik susidėliojau planą apvažiuot didelį ratą aplink salą.. žiūrėsim, kas čia gausis
QUOTE(Tommika @ 2014 01 07, 18:12)
konkrečiai dainienie atveju, tai nepriklauso.. nes pas jos dvynukus dar nebus suėję 2 metai kelionės metu.. ir bilietas vaikiškas, o ne suaugusio
mes ir skrendam sausio 9 d.. tik susidėliojau planą apvažiuot didelį ratą aplink salą.. žiūrėsim, kas čia gausis
tai skirisim kartu
tik mes - atvirksciai, nedideli, nes noriu pailset po parom darbo gruodzio men: i kalnus, prie skardziu.
penktadieni - per kalnus i arbatax, apsilankant ulassai ir krioklius, dar kazka. apie pietus arbatax, malsimes prie pakrantes, kopsim i uolas. anksciau keltis stengsimes, nes anksti temsta (kaip atostogoms 7 val bus ziauru )
sekancia diena nuvaziuosim sunkeliais ir eisim i "nepasiekiama" cala goloritze, kereplinsimes ant kalniuku ir stebesim skardzius - nakvyne - cala gonone.
sekmadieni - planas pasiekti Oliena ir turim viena trasa kalnu 6 km nuziureje, bet dabar zada lietu 12diena, tai su vaiku tada nelipsim, nes slidu ir pavojinga, tuo atveju pjausim Oristano arba link Porto Pino - ten labai grazus papludimys ir i Cagliari vakarot.
QUOTE(Tommika @ 2014 01 07, 17:12)
ai neatkreipiau dėmesio, kad jos mažuliukai,
Man net minties nekilo, kad vaikams gali nepriklausyt, tai kažkaip ir susineraminau, nes skaičiavau, kad mes galim vežtis 6 rankinius bagažus
QUOTE(vigai @ 2013 11 26, 11:35)
Man irgi taip pasirodė, kad Sardinija ne Italija....
Italijoje buvau ne karta, pries pora metu aplankiau Sicilija, tai ten jau supratau, kad salu gyvenimas yra visiskai kitos. paziuresim, kaip Sardinijoj
QUOTE(iingutte @ 2013 12 02, 14:38)
Mes Sardinijoj būsim kovo 24-27 dienomis. Orų tikiuosi pačių geriausių (vasario mėnesį Romoj buvo +16, tai bent jau +20 kovo pabaigoj tikiuosi)
Dabar prasidės lankytinų vietų paieškos. Gal kas parekomenduotumėte pigiausią ir geriausią auto nuomos puslapį? Ačiū
Dabar prasidės lankytinų vietų paieškos. Gal kas parekomenduotumėte pigiausią ir geriausią auto nuomos puslapį? Ačiū
buvau Sicily balandzio pabaigoje - +16 ir vejas toks, kad vakare puchaviko norejau
kai tuo paciu metu Romoje vaiksciojom trumpom uzkaite
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2014 01 07, 23:50)
ai neatkreipiau dėmesio, kad jos mažuliukai,
Man net minties nekilo, kad vaikams gali nepriklausyt, tai kažkaip ir susineraminau, nes skaičiavau, kad mes galim vežtis 6 rankinius bagažus
pas Jus vyresni, nei 2m, tai kiekvienam po bagaza. siaip dziaugiuosi, kad Ryanair, ne Wizzair, nes Italijoje labai Wizzair tikrina lagaminus ir laaabai daug praspiria registruotis. o ju siauresne, nei Ryanait, tai visi su ratukais nuejo susimoket
QUOTE(Gegas @ 2014 01 08, 00:06)
Italijoje buvau ne karta, pries pora metu aplankiau Sicilija, tai ten jau supratau, kad salu gyvenimas yra visiskai kitos. paziuresim, kaip Sardinijoj
buvau Sicily balandzio pabaigoje - +16 ir vejas toks, kad vakare puchaviko norejau
Papildyta:
pas Jus vyresni, nei 2m, tai kiekvienam po bagaza. siaip dziaugiuosi, kad Ryanair, ne Wizzair, nes Italijoje labai Wizzair tikrina lagaminus ir laaabai daug praspiria registruotis. o ju siauresne, nei Ryanait, tai visi su ratukais nuejo susimoket
Papildyta:
O mes karta buvom Sardinioj sausio 7 diena tai temperatura buvo apie +19.Kita karta Kova tai temperatura buvo irgi 19.Taip kad tai absoliutus laimes dalykas.
Ir pabandykit Sarda pavadinti italu-akis iskabins. Ten net pilna graffiti ant sienu prikeverzota kad Sardinija ne Italija.
QUOTE(gabiikeke @ 2014 01 07, 01:31)
ei, o gal visgi kas parekomenduosit kokį nebrangų viešbutuką? nu vienos bėdos su tais italais..
Tai geriau paieskokit apartamentu ar dali vilos- busit patys sau seimininkai ir kainos nesezono metu ten nedideles