Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

QUOTE(gabiikeke @ 2013 12 26, 20:06)
o gal kas keliausit į Kaljarį Vasario 3d? wink.gif Galvojam ką ten nuveikus, būsim 3 naktis smile.gif
Beto gal kas gyvenot Villino Lucia (Kaljaryje) ? Netoli paplūdymio

aš nakvojau lapkričio mėn 2 naktis ten. tai paprasti svečių namai. Švaru, tvarkinga , be jokios prabangos.Prižiūrinti šeimininkė lenkė. "Virtuvėlė" lauke. Jeigu važiuoti sezono metu , kad pabūti pliaže, tai vieta ideali prie pat pliažo , šalia parduotuvė, kiemelis pasisėdėjimui , paplūdimys pasivaikščiojimui ir tt.Bet jei blogas oras - tai nebus ką veikti, nes jau lapkritį buvo viskas užsidarę....
Jei kils klausimų - rašykit
Atsakyti
Kagliaryje mes buvom apsistoję Hotel Italia. Centre, su shuttle autobusu nuo oro uosto patogu iki jo nuvažiuot, vos keli šimtai metrų nuo sustojimo. Neblogas viešbutis tikrai
Atsakyti
Sveiki,
Visus su Naujais! Tegul jie atneša daug naujų kelionių ir gerų neužmirštamų įspūdžių.
Norėčiau, kad pakomentuotumėt dėl auto nuomos iš čia
http://www.autonoleg...rt.php?pro=auto
mačiau, jog keletas nuomavosi... Ar užtenka Superkasco Insurance ar reikia pažymėti ir Supertheft Insurance? Nelabai suprantu nuo ko tas Supertheft Insurance ax.gif
Arba gal galit įmesti dar nuorodų su auto nuoma kur būtų galima rezervuotis be kreditinės, ačiū 4u.gif
Atsakyti
po 5 dienu ir mes saunam drinks_cheers.gif
nusprendem imti puse salos, kita puse paimsim kita ziema, tik 2 darbo dienos susigadina thumbup.gif

man irgi neramu del tos pasoste, sakiau nupirksim kokia pigia ir paliksim, greiciausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2014 01 04, 03:15)
po 5 dienu ir mes saunam  drinks_cheers.gif
nusprendem imti puse salos, kita puse paimsim kita ziema, tik 2 darbo dienos susigadina  thumbup.gif

man irgi neramu del tos pasoste, sakiau nupirksim kokia pigia ir paliksim, greiciausiai  doh.gif

bet tų pasosčių nuoma kai kur ir nebrangi, buvau vienur radus net nemokamai jei tik vienos reikia, kitur 10 eur savaitei, tuomet ir pirkt nelabai apsimoka.
Atsakyti
Ar kas po sardiniją bandė keliauti traukiniu? nes kiek mačiau prie oro uosto pastatyta nauja stotelė ir galima traukiniu nuvykti beveik iki Olbios. Tiesa, prie pajūrio arčiausiai traukinys veža iki Oristano miestelio. Nors kaina tikrai juokinga - 5.50 EUR....
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2013 12 30, 10:37)
aš nakvojau lapkričio mėn 2 naktis ten. tai paprasti svečių namai. Švaru, tvarkinga , be jokios prabangos.Prižiūrinti šeimininkė lenkė. "Virtuvėlė"  lauke. Jeigu važiuoti sezono metu , kad pabūti pliaže, tai vieta ideali prie pat pliažo , šalia parduotuvė, kiemelis pasisėdėjimui , paplūdimys pasivaikščiojimui ir tt.Bet jei blogas oras - tai nebus ką veikti, nes jau lapkritį buvo viskas užsidarę....
Jei kils klausimų - rašykit

Visgi imam B&B Leonardo, geri atsiliepimai, arčiau centro, įskaičiuoti pusryčiai smile.gif Na, nebijom kad nesezono metu nebus ką veikti, reikės palėkti iki kokių artimų miestelių galbūt. O ką verta būtų pamatyti toli nenuklydus nuo Kaljario? Nes mes būsim be automobilio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiikeke @ 2014 01 06, 19:27)
Visgi imam B&B Leonardo, geri atsiliepimai, arčiau centro, įskaičiuoti pusryčiai smile.gif Na, nebijom kad nesezono metu nebus ką veikti, reikės palėkti iki kokių artimų miestelių galbūt. O ką verta būtų pamatyti toli nenuklydus nuo Kaljario? Nes mes būsim be automobilio smile.gif

Netoli Cagliari yra geras archolohijos muziejus.Jis vadinasi Nora Pula.Ten kiek zinau eina visuomeninis tarnsportas.(Bet mums naudotis neteko)Pats miestelis irgi grazus.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 01 05, 20:56)
bet tų pasosčių nuoma kai kur ir nebrangi, buvau vienur radus net nemokamai jei tik vienos reikia, kitur 10  eur savaitei, tuomet ir pirkt nelabai apsimoka.

kalbesimes i vieta nuvyke, nes dabar dave tik iki 6 metu firmoje, kur visada Italijoje nuomojam auto. po 3 dienu jau vakarosim cagliari thumbup.gif dar ora zada nerealu, taip dziaugiuosi, gal saule pamatysiu bigsmile.gif
Atsakyti
ei, o gal visgi kas parekomenduosit kokį nebrangų viešbutuką? nu vienos bėdos su tais italais..
Atsakyti
QUOTE(gabiikeke @ 2014 01 07, 01:31)
ei, o gal visgi kas parekomenduosit kokį nebrangų viešbutuką? nu vienos bėdos su tais italais..

Mes visada nuomuojam apartamentus per www.holidaylletings.co.uk.Apsimoka jei kompanija nemaza.Geros vilos arba namai buna.Bet ten reikalingas uzstatas.
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas buvot neseniai, kaip ten maciau per zinias potvyniai, ar nenupute salos:)

Kitas klausimas kaip manot 500lt uz bilieta sezono metu gera kaina?
Papildyta:
Mane irgi domina, kaip su autokedutem, vezuosiu dvynukus leliukus, nesedes jie ypatingai gerai dar tada, taigi kedute butu gerai. Ar ant keliu laikyt?
Atsakyti