Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

7metei neimu, nes jie duoda tik iki 6 (26 ar kiek kg, vistiek netilps)

visgi pakeitem marsruta, nes su vyresniaja vaziuojam: cagliari, apsistosim eco variante, tik pasivalkiot, kiek iseis ir miegot - B&B Ladybird, tada pravaziuojant visas grozybes iki Arbatax, pasirinkom Hotel Poseidonia. tenai papludimiai ir pakrante slaitu, sekanti stotele - Dorgali priemiestis - Hotel Cedrino, is ten arba peskute, arba kazkiek iki kalnu ir tada hikingas, paskutine naktis Cagliaryje - gal imsim Al Porto Di Cagliari ir valkiosimes popiete po cagliari,dar nerezervavom nieko ir paskutinei dienai neturim plano
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 12 18, 19:02)
Mes veziojom savo 5mete tik su boosteriu. Buvo sustabde policija, nieko nesake. Bet tiksliai nezinau, nuo keliu.

o juos irgi nuomotis reikia?
ar jūs kažkaip savo vežėtės.

Man tų kėdučių kosminė kaina gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 12 19, 08:28)
o juos irgi nuomotis reikia?
ar jūs kažkaip savo vežėtės.

Man tų kėdučių kosminė kaina gaunasi  doh.gif

Mes vezemes savo. Bet siaip jis nera brangus. Man rodos nusipirkti gautusi pigiau, nei nuomot ir paskui palikt.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2013 12 19, 10:52)
Mes vezemes savo. Bet siaip jis nera brangus. Man rodos nusipirkti gautusi pigiau, nei nuomot ir paskui palikt.

supratau, kad reik palaukt, kol vaikai paaugs, nes nei vežtis nei pirkt nei nuomotis tų kėdučių neapsimoka, kai ir pati mašina ne mažiau 600 eur kainuoja savaitei doh.gif

Pagyvensim sėsliau.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 12 19, 11:35)
supratau, kad reik palaukt, kol vaikai paaugs, nes nei vežtis nei pirkt nei nuomotis tų kėdučių neapsimoka, kai ir pati mašina ne  mažiau 600 eur kainuoja savaitei  doh.gif

Pagyvensim sėsliau.

mes vezemes savo pasoste
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 12 16, 15:47)
sakykit, o kaip su keliais sausio men? mes nusipirke sausio 9-13
planas cagliari-dagali-orasei-alghero, siaures nespesim liesti. ir isvis ar spesim per pilnas 3 dienas?jeigu viena pasikabarnioti kalnuose  g.gif keliai nebus uzsnige?

Sveiki,mes ten karta esame buvo Sausio 7-10 dienomis tai temperatura buvo apie 19 laipsniu diena.Nakti aisku vesiau, apie kokius 10 laipsniu.O aplamai ten temperatura tai laimes dalykas.Mums pasakojo kad ziema kalnuose ten buna sniego bet mes jo ten nematem.O i kalnus jei tokia situacija galima ir nevaziuoti.O salnos dazniausia buna anksti ryte ir jos apie 9am nutirpsta.Ten tikrai keliai geri bus ka paziureti.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 12 19, 12:35)
supratau, kad reik palaukt, kol vaikai paaugs, nes nei vežtis nei pirkt nei nuomotis tų kėdučių neapsimoka, kai ir pati mašina ne  mažiau 600 eur kainuoja savaitei  doh.gif

Pagyvensim sėsliau.

Sveiki,oi ten tokiu kainu tikrai nera.Mes visada nuomuojam per travelsupermarket.Ten jeigu nuomuosites jau dabar ir liepos menesiui(kai pats sezonas)tai kaina £163 o tai yra apie €180.O kitu laiku dar pigiau. 4u.gif Ten daug visokiu firmu siulo savo masinas(mes imam pigiausia nes tai visai nesvarbu kaip is tasko A nuvaziuoti i taskaB).O del uzstato tai jie isiveda kortu duomenis bet pinigu neliecia.Mes nuomuojam ivairiose salyse ir visur tas pats.(Visada pasiziuriu per internetini bankinga). mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(I.Elija @ 2013 12 20, 19:20)
Sveiki,mes ten karta esame buvo Sausio 7-10 dienomis tai temperatura buvo apie 19 laipsniu diena.Nakti aisku vesiau,  apie kokius 10 laipsniu.O aplamai ten temperatura tai laimes dalykas.Mums pasakojo kad ziema kalnuose ten buna sniego bet mes jo ten nematem.O i kalnus jei tokia situacija galima ir nevaziuoti.O salnos dazniausia buna anksti ryte ir jos apie 9am nutirpsta.Ten tikrai keliai geri bus ka paziureti.
.O sala tikrai labai didele as tai nepatarciau tiek lakstyti nes pagrindini laika praleisite kelyje.Geriau paziurekite pietine salos dali o kita karta nuskrisit i siaurine.Mes ten buvom gal kokius 12 gal 15 kartu ir tai visos neapziurejom.Nors vazinejam tikrai daug.

Papildyta:
QUOTE(iingutte @ 2013 12 02, 14:38)
Mes Sardinijoj būsim  kovo 24-27 dienomis. Orų tikiuosi pačių geriausių (vasario mėnesį Romoj buvo +16, tai bent jau +20 kovo pabaigoj tikiuosi)  lotuliukas.gif
Dabar prasidės lankytinų vietų paieškos. Gal kas parekomenduotumėte pigiausią ir geriausią auto nuomos puslapį? Ačiū

Travelsupermarket.Mes kai nuvaziojam tai atsisakom visu draudimu.(o juos visada siulo)ir imam pigiausia masina.Jie uzstat ima bet nuo kortos nenuskaiciuoja.Tai tik formalumas.Daug kartu patikrinta. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 20 gruodžio 2013 - 18:38
QUOTE(I.Elija @ 2013 12 20, 18:50)
Sveiki,oi ten tokiu kainu tikrai nera.Mes visada nuomuojam per travelsupermarket.Ten jeigu nuomuosites jau dabar ir liepos menesiui(kai pats sezonas)tai kaina £163 o tai yra apie €180.O kitu laiku dar pigiau. 4u.gif Ten daug visokiu firmu siulo savo masinas(mes imam pigiausia nes tai visai nesvarbu kaip is tasko A nuvaziuoti i taskaB).O del uzstato tai jie isiveda kortu duomenis bet pinigu neliecia.Mes nuomuojam ivairiose salyse ir visur tas pats.(Visada pasiziuriu per internetini bankinga). mirksiukas.gif
Papildyta:

Papildyta:
Travelsupermarket.Mes kai nuvaziojam tai atsisakom visu draudimu.(o juos visada siulo)ir imam pigiausia masina.Jie uzstat ima bet nuo kortos nenuskaiciuoja.Tai tik formalumas.Daug kartu patikrinta. biggrin.gif

parodykit man tą mašiną už 180 eur, net ir už 200 -300 imčiau
(man reikia ne mažiau 6 sėdimų vietų balandžio pabaigai)

Būčiau be galo jums dėkinga
Atsakyti
Sugryzau ir as is Sardinijos!

Skrydis Kaunas-Cagliari- Kaunas 132lt

Vykome 4se, tad issinuomojom automobili 4dienoms su pilnu draudimu- 315Lt (Lancia Ypsilon)

Nuvaziuota ~1100km. benzino kaina ~5.9Lt. Viso kurui 460lt AUTONUOMA

user posted image

Nakvynes uzsisakeme is anksto. Kadangi ne sezono metas, visi turistiniai miestai tusti, beveik visi viesbuciai uzdaryti. Tiesa pasakius turistu mateme tik Cagliari ir tie patys- lietuviai.

Pirma nakvyne Torre Dei Corsari 207Lt : Sardamare Casa Vacanze

Anktra nakvyne Aglhero mieste 152Lt Alghero City Hotel

Trecia nakvyne Muravere miesteli 172Lt Appartamento Deledda

Sudejus visas kitas islaidas, keliones kaina zmogui ~530Lt!

Kelios foto:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaladze: 21 gruodžio 2013 - 14:28
QUOTE(keistuole @ 2013 12 20, 21:48)
parodykit man tą mašiną už 180 eur, net ir už 200 -300 imčiau
(man reikia ne mažiau 6 sėdimų vietų balandžio pabaigai)

Būčiau be galo jums dėkinga

Oi atsiprasau blush2.gif neatkreipiau demesio kad keturi vaikuciai.Bet galeciau patarti kad mes kaip vezames mano vyro du anukelius kuriems vienam 8 kitam 5 ir musu dvi dukras kuriom vienai 20 kitai 18 mes paprasciausiai imam paprasta masina penkiu vietu ir visi ten sutelpame.Mazajam paimam kede o kiti sutelpa irgi neblogai.Netgi su Jusu pabiruciais butu lengviau.Dar niekad nemaciau kad policija ten butu ka stabdziusi( mes ten buvom daug kartu).Per travelsupermarket pigiausia maciau uz 450 svaru septiniu vietu.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2013 12 21, 22:35)
Oi atsiprasau  blush2.gif neatkreipiau demesio kad keturi vaikuciai.Bet galeciau patarti kad mes kaip vezames mano vyro du anukelius kuriems vienam 8 kitam 5 ir musu dvi dukras kuriom vienai 20 kitai 18 mes paprasciausiai imam paprasta masina penkiu vietu ir visi ten sutelpame.Mazajam paimam kede o kiti sutelpa irgi neblogai.Netgi su Jusu pabiruciais butu lengviau.Dar niekad nemaciau kad policija ten butu ka stabdziusi( mes ten buvom daug kartu).Per travelsupermarket pigiausia maciau uz 450 svaru septiniu vietu.

o jeigu sustabdys.
Šiaip aš svečiose šalyse ypatingai stengiuosi laikytis taisyklių, nes visiškai nesinori per atostogas nemalonumų ir krūvos neplanuotų išlaidų.

O ir saugumo prasme, taip važiuot nėra saugu.
Atsakyti
o gal kas keliausit į Kaljarį Vasario 3d? wink.gif Galvojam ką ten nuveikus, būsim 3 naktis smile.gif
Beto gal kas gyvenot Villino Lucia (Kaljaryje) ? Netoli paplūdymio
Atsakyti