Sveiki,
o man iskilo klausimas, ar spesim viska pagal mano suplanuota plana.. o gal neverta tiek daug uzsibrezt..?
kadangi vykstam sausio pradzioj, tai geru oru nesitikim, baseine ar juroj neteks paplaukiot, nepasideginsim tad lieka tik keliavimas automobiliu.. o vykstam tik 4 dienom..
kas buve Sardinijoj, gal pasakysit, ar imanomas toks planas:
- ketvirtadieni 18:35 nusileidziam Cagliari.. issinuomojam masina ir vaziuojam iki kokio Oristano.. ten pernakvojam..
- penktadieni pajudam link Alghero, aplankom Neptuno grota (o sausio pradzioj bus galima ja aplankyti is viso..?), tada i Stintino.. apziurim viska ir apsistojam kur nors Sassari apylinkese..
- sestadieni pajudam link Santa teresa, Capo testa, Porto cervo.. pro Olbia.. ir galbut apsistojam kur nors San Teodoro..
- sekmadieni pajudam link Cagliari.. apziurim, kas pasitaikys pakeliui.. pernakvojam Cagliari..
-pirmadieni is ryto isskrendam atgal i Lt..
klausimas, ar toks variantas imanomas..? bijau, kad realybej viskas pasirodys sunkiau iveikiama, nei ziurint i zemelapi (serpantinai ir t.t.)
Bijau, kad nezinia kada dabar atsigaus si grazi sala po tokio potvynio
QUOTE(Tommika @ 2013 11 19, 21:03)
Sveiki,
o man iskilo klausimas, ar spesim viska pagal mano suplanuota plana.. o gal neverta tiek daug uzsibrezt..?
Sveiki,
Patarčiau stengtis mažiau aprėpti, nes žiemą pašąla ir tie kalnų keliukai išvis sunkiai važiuojami daros, ten greitis minimalus gali būti.
Apskritai tai nevažiuočiau į Sardiniją nesezono metu. Net ir sezono metu man ten patiko tik kalnai, gamta ir geras oras. Miesteliai neypatingi, visi apyvienodžiai, Cagliari ne itin šarmingas. Grotos žiemą bus uždarytos, nes ir vasarą ten būna tik kažkur 15 laipsnių. Čia mano pastebėjimai lyginant Sardiniją su žemynine dalim.
Ar yra skrendančių 25 dieną šio mėnesio? Kokios mintys?
QUOTE(daluzenik @ 2013 11 20, 10:48)
Bijau, kad nezinia kada dabar atsigaus si grazi sala po tokio potvynio
atsigaus, atsigaus, sardinijos gyventojai labai vieningi, renka aukas, daro koncertus kuriuos aukos nukentejusiems nuo potvynio, popiezius paaukojo 1 milijona euru
Tommika sausio menesi stengciausi vengti kalnuotu miesteliu, jei vaziuosit rinkites greitkeli, nes jei bus sniego per kalnuotus miestelius be grandiniu ant ratu nepravaziuosit. del neptuno grotu nieko negaliu pasakyti
čia info apie Neptuno urvą. Dirba visus metus Neptuno urvas
QUOTE(jearmaine @ 2013 11 20, 13:53)
Sveiki,
Patarčiau stengtis mažiau aprėpti, nes žiemą pašąla ir tie kalnų keliukai išvis sunkiai važiuojami daros, ten greitis minimalus gali būti.
QUOTE(Fanatica @ 2013 11 20, 14:04)
Tommika sausio menesi stengciausi vengti kalnuotu miesteliu, jei vaziuosit rinkites greitkeli, nes jei bus sniego per kalnuotus miestelius be grandiniu ant ratu nepravaziuosit. del neptuno grotu nieko negaliu pasakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 11 20, 14:39)
dekui reiks tikriausiai pakoreguoti planus..
o skrist, tai skrisim, nes bilietai jau nupirkti.. nebera kur dingt.. cia taip buna, kai vyras nepasitaria su zmona
Mes irgi nusprendeme sau Kaledoms dovana pasidovanoti - nusipirkome skrydi i Sardinija sausio 6-9. Žinau, kad bus šalta, bet bent jau atitrūksime nuo namų, nereiks kambarių tvarkyti ir kitų rūpesčių bus mažiau Be to, jaučiu, kad bus ir pigiau nei kokiuose Druskininkuose, kur leisti laisvalaikį pasidarė neišpasakytai brangu.
Vyksime su dviem vaikais. Dabar dairausi kokios jaukios vietos apsistoti ir ką pažiūrėti
Vyksime su dviem vaikais. Dabar dairausi kokios jaukios vietos apsistoti ir ką pažiūrėti
QUOTE(jollanciukas @ 2013 11 19, 16:39)
Sveiki, planuojam skrydi i Sardinija. Nusileisime Kaljaryje vakare 18:30val, iki viesbucio apie 15 km, norejau suzinoti kokia mazdaug kaina butu vaziuojant su taksi? Vykstam keliom dienom todel nezinau ar apsimoketu nuomotis automobili...
žiūrint kur gyvensit.Nuo oro uosto iki centro tikrai važiuos sutlle bus iki centro . Jei viešbuis mieste , tai dar ir miesto autobusai važinėja. įmeskit viešbučio nuorodą, gal daugiau padėsiu.
QUOTE(vigai @ 2013 11 21, 15:47)
žiūrint kur gyvensit.Nuo oro uosto iki centro tikrai važiuos sutlle bus iki centro . Jei viešbuis mieste , tai dar ir miesto autobusai važinėja. įmeskit viešbučio nuorodą, gal daugiau padėsiu.
Labai, aciu uz atsakyma. Keliu viesbucio nuoroda http://www.booking.c...216737bf791b4X1
QUOTE(jollanciukas @ 2013 11 21, 23:51)
Labai, aciu uz atsakyma. Keliu viesbucio nuoroda http://www.booking.c...216737bf791b4X1
Nuo stoties jums turi važiuoti 6 linea kryptis Andora.Bet kiek matau sotelė ne prie pat stoties , o reikia šiek tiek paeiti į priekį
http://www.ctmcaglia...so.php?linea=06
bilietus pirkti prieš įlipant .
QUOTE(vigai @ 2013 11 22, 12:04)
Nuo stoties jums turi važiuoti 6 linea kryptis Andora.Bet kiek matau sotelė ne prie pat stoties , o reikia šiek tiek paeiti atgal
Aciu labai