Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

QUOTE(Caca* @ 2013 09 17, 15:43)
Dar skrisim. ax.gif

Nezinau kodel brangiau. g.gif Pula didesnis miestas. mirksiukas.gif

Ui... Grauziuosi, kad per velai skrendam (spalio 1), mums oras isvis gali buti nekoks.Naiviai tikiuosi, kad gal kokia sardiniska "bobu vasara" prasides. doh.gif

nu del oru cia tai jau laimes dalykas, nors buna daznai jog spalis siltesnis nei rugsejis g.gif nors paskutiniu metu nesuprasti tu oru schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanatica @ 2013 09 17, 18:28)
nu del oru cia tai jau laimes dalykas, nors buna daznai jog spalis siltesnis nei rugsejis g.gif nors paskutiniu metu nesuprasti tu oru schmoll.gif

4u.gif Tikiuosi, kad laimė mūsų neaplenks. ax.gif

Olbia vaizdelis tiesiogiai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2013 09 17, 19:35)
4u.gif Tikiuosi, kad laimė mūsų neaplenks. ax.gif

Olbia vaizdelis tiesiogiai. ax.gif

na parase man siandien vietinis sardinietis is Kagliari ,kad siandien buvo 27 ir saulute koks vanduo nezino . Na tikiuosi pietuose silciau ir uzuoveja bus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 09 17, 23:18)
na parase man siandien vietinis sardinietis is Kagliari ,kad siandien buvo 27  ir saulute  koks vanduo nezino . Na tikiuosi pietuose silciau ir uzuoveja bus smile.gif

Cagliari vanduo 24. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2013 09 18, 07:52)
Cagliari vanduo 24. mirksiukas.gif

puikumelis smile.gif

kas skrendat su rynair ? mes imsimes tik nemokama bagaza . pagal reikiamus ismatavimus tai man tai panasu i mokyklins kuprines dydi . o jei susideti i kiek ervesne tase , bet neprigrusti pilnai - idomu praleistu ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 09 18, 15:27)
puikumelis smile.gif
kas skrendat su rynair ? mes imsimes tik nemokama bagaza . pagal reikiamus ismatavimus tai man tai panasu i mokyklins kuprines dydi . o jei susideti i kiek ervesne tase , bet neprigrusti pilnai - idomu praleistu ?

As su Ryanair.
Ne toks jau ir mazas ju rankinis bagazas. Mes dazniausiai tik su rankiniu skrendam.Ir viskas sutelpa.Net pripuciamus ciuzinius isidedam. biggrin.gif
Gali liepti bagaza kisti i remus arba deda i kartonine deze pagal nurodytus ismatavimus.As turiu tinkamo dydzio lagaminukus, nerizikuojam imti didesniu.Teoriskai minksta didesne tase sugrusit i ta rema, bet ar tai leis oro uosto darbuotojai niekas nezino.
Atsakyti
uodos spalvos lagaminas:

Mažas lagaminas: storis - 25 cm, plotis - 42 cm, aukštis - 57 cm;
Vidutinis lagaminas: storis - 28 cm, plotis - 48 cm, aukštis - 71 cm;
Didelis lagaminas: storis - 32 cm, plotis - 53 cm, aukštis - 81 cm.

Gamintojo duomenys

ziuriu ne maziausias rankinis lagaminas siektiek iseina uz leidziamas normas
20-40-50
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 09 19, 07:13)
uodos spalvos lagaminas:

Gamintojo duomenys

20-40-50

patikslinsiu - leidžiamos normos yra:

20-40-55

Siūlyčiau labai atkreipti dėmesį į tą 20 cm ribą, nes Lietuvoje dirba ypatingai priekabūs žmonės, ir jei jūsų lagamino ratukai netilps į tą ribą, turėsit didelių papildomų išlaidų...
O ir kuprinės dažnai viršija tą plotį

pilna jau prigaminta būtent tokių išmatavimų lagaminėlių, Lietuvoj jie palyginti pigūs 4u.gif . Bet kokiu atveju pigesni nei tas mokestis už viršytus išmatavimus... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 19 rugsėjo 2013 - 07:21
QUOTE(jolitamaria @ 2013 09 19, 07:13)
uodos spalvos lagaminas:

Gamintojo duomenys

20-40-50

Paziurekit kito prekiniozenklo lagaminukus. ax.gif As turiu 2 Travelite-s 2 ratukais (tokie buna lengvesni), turiu ir is Maximos 1, visai neseniai pirkta, visi tikrai nevirsija ismatavimu. Ir Jyske buna.Kaune Urmo bazeje pilna.Realu iki 100lt visai normalu nusipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 19 rugsėjo 2013 - 07:42
aha turiu vien atoki lagaminuka - korpusas 50 cm ir dar ratukai . tai tie 5 cm kaip tik ratukams .
na jis tikrai atrodo nemazas ir sutalpintu nemazai .

mes keliausim sesiese , na bet turbut nepriksiu 6 lagaminuku smile.gif gal koki viena

aciu visoms uz patarimus smile.gif
Atsakyti
ar yra galimybe issinuomoti masina be kreditines korteles ?

vakar isisaikinau ,kad mano Visa debetine sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 09 20, 06:40)
ar yra galimybe issinuomoti masina  be kreditines korteles ?

vakar  isisaikinau ,kad mano Visa debetine sad.gif

Labas rytas, man atrododo, jog visos nuomos kompanijos reikalauja kreditines korteles
Atsakyti