QUOTE(Bjuti @ 2013 07 11, 19:48)
Taip, rankšluosčius gauni. Tik man asmeniškai nemalonu paskui su tais pačiais rankšluoščiais, tampytais po pliažus, šluostytis po dušo Plius, apartamentuose rankšluosčių nieks nekaitalioja kasdien kaip viešbutyje. Bent jau tuose kur mes buvom
Mes vežėms po vadinamąjį "vaflinį rankšluostį" (įveskit į google vaizdus, jei neįsivaizduojat, kas tai). Anksčiau aš juos laikiau išskirtinai virtuviniais, bet jie puikiai tinka pliažui - lengvi, užima mažai vietos, greit džiusta ir gerai sugeria.
Galų gale toks rankšluostis kainuoja apie 12 Lt, tai negaila būtų ir palikti, jeigu kartais pritrūktų vietos atgal
Mes vežėms po vadinamąjį "vaflinį rankšluostį" (įveskit į google vaizdus, jei neįsivaizduojat, kas tai). Anksčiau aš juos laikiau išskirtinai virtuviniais, bet jie puikiai tinka pliažui - lengvi, užima mažai vietos, greit džiusta ir gerai sugeria.
Galų gale toks rankšluostis kainuoja apie 12 Lt, tai negaila būtų ir palikti, jeigu kartais pritrūktų vietos atgal
susirašėm su vilos savininkais, tai kaip ir atskiri rankšluosčiai pliažui ir name bus