Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

QUOTE(Loxxy @ 2013 05 01, 19:31)
Geri, vakar grįžau. Paskutines dienas jau iki +25 buvo. Vandens +17  mirksiukas.gif

bet sakyciau dar visai vesoka... 4u.gif tikiuosi uz menesio 30 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2013 05 02, 11:58)
sveiki,
gal galite parasyti, kurioje vietoje tas sendaikciu turgus?
isivesiu i lankytinu objektu sarasa smile.gif
dekui

Mes netyčia jį radom visai šalia stoties, einant via Sassari, aikštė berods Piazza del Carmine. Buvau kažkur radus info, jog toks turgus vyksta prie Bastiono sekmadienio rytais, bet nieko mes ten nematėm.
Va dar nuorodą radau http://www.cagliarit...rning-markets-6
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 05 01, 21:07)
Ir gerai, kad iš jų neimat. Aš su jais turėjau problemų, tai dabar linkiu, kad nieks iš jų neimtų  biggrin.gif
Bet be mašinos aš asmeniškai kokių 80 proc. atostogų būčiau palaidojus. Tad mašinos su problemomis vistiek niekaip nesutikčiau keisti į atostogas be mašinos  cool.gif

Sveiki, gal galėtumėte detaliau papasakoti kokių problemų su ta agentūra turėjote? Nes mes irgi iš jų užsisakėme automobilį, tik pasiskaičius atsiliepimus baisu pasidarė, tad dar ir kitoje agentūroje (Europcar) užsisakėme, tik aišku kaina žymiai brangesnė todėl ir negalime apsispręsti kurią pasirinkti? Labai būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecstee: 03 gegužės 2013 - 16:57
Sveiki,
Kiek perskaiciau ,tai visi skrenda i rytine puse,mes deja atskrendam i Alghero.Busim tik 3.5 dienos.atskrendam geguzes 15 nakti ir iskrendm 19 po pietu.
Tai nieko daug neplanuojam.Tik nuplaukti i uolas ir vienai dienai isinuomuoti masina ir kazkur nuvaziuoti.Tik va nesugalvoju ka aplankyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(FLAMEA @ 2013 05 03, 18:36)
Sveiki,
Kiek perskaiciau ,tai visi skrenda i rytine puse,mes deja atskrendam i Alghero.Busim tik 3.5 dienos.atskrendam geguzes 15 nakti ir iskrendm 19 po  pietu.
Tai nieko daug neplanuojam.Tik nuplaukti i uolas ir vienai dienai isinuomuoti masina ir kazkur nuvaziuoti.Tik va nesugalvoju ka aplankyti  g.gif

Mes irgi i Alghero geguzes 27d kur apsistosit?
Atsakyti
QUOTE(FLAMEA @ 2013 05 03, 17:36)
Sveiki,
Kiek perskaiciau ,tai visi skrenda i rytine puse,mes deja atskrendam i Alghero.Busim tik 3.5 dienos.atskrendam geguzes 15 nakti ir iskrendm 19 po  pietu.
Tai nieko daug neplanuojam.Tik nuplaukti i uolas ir vienai dienai isinuomuoti masina ir kazkur nuvaziuoti.Tik va nesugalvoju ka aplankyti  g.gif

Nereikia sakyti deja..... schmoll.gif Mes buvom pietuose, rytinėj ir aplink Alghero. Man pats gražiausias papludimys Stintino, La Pelosa. Būtinai aplankykit mirksiukas.gif
Deja, susirgo mano mažoji, tai daugiau nieko neaplankėm verysad.gif Tik Patį Algero pravažiavom ir La pelosa.

https://www.google.i...m...366&bih=620
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 04 gegužės 2013 - 20:50
gal kas i kanjonus vaziavot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2013 05 07, 15:48)
gal kas i kanjonus vaziavot?  smile.gif

ar jie keli yra?
Mes planuojame prasieiti
Atsakyti
Mes taip PAT suplanavome savo atostogas šioje rojaus saloje liepos 6-16 dienomis. Vyksime su kūdikiu, kuriam tuo metu jau bus 8 mėnesiai, todėl dabar turiu įvairių rūpesčiu: ka daryti su vaikiška kedute, ka pasiimti ir t.t. Ieškau kur apsistoti, nors tiesa pasakius, vienus apartamentus esame užsisake kaimo turizme, bet as kazkaip dar ieškau kitu variantu. Vyras taip PAT pasirūpino automobiliu, nes be jo mums bus per sudetinga su vaiku. Kol kas tiek, bet jei surasiu kažkokios įdomios informacijos, butinai pasidalinsiu, nes kazkaip žiūriu, jog ši tema nelabai populiari g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Stebiu vis orus, tai labai neramina ta gana vėsi rodoma temperatūra unsure.gif

Gal galit kas nors papasakoti, kaip iš tikrųjų ten šiuo metu tas oras atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 05 09, 12:03)
Stebiu vis orus, tai labai neramina ta gana vėsi rodoma temperatūra  unsure.gif

Gal galit kas nors papasakoti, kaip iš tikrųjų ten šiuo metu tas oras atrodo  4u.gif

ir mane sis klausymas baisiai neramina.... doh.gif
Atsakyti
Mes irgi su vyru ir 4 m. dukryte nusipirkom bilietus į Sardiniją 05.21-28. Šiek tiek irgi neramu dėl oro, bet tikiuosi jau bus galima maudytis. Planuojam išsinuomoti automobilį ir šiek tiek pakeliauti po salą.
Mašiną greičiausiai per čia užsakinėsim, nes pigiau nelabai ir randu. Gal kas dar pasidalins patirtim apie nuomą. 4u.gif
http://www.doyouitaly.com/
Atskrendam 22 val. tai 1 naktis Cagliari, o po to galvojam po 2 ar 3 naktis Olbijoje ir Algere, paskutinę naktį arčiau Cagliari irgi, galbut Villasimius. Taip pat ketinam iki Stintino nuvykti. Nelabai dar spėjau susirinkti daugiau info apie šią salą, o kiek užmačiau nelabai jos daug ir yra.
Taigi laukiam atostogų nekantriai , gal dar kas pasidalins savo įspūdžiais 4u.gif vacation4.gif
Atsakyti