QUOTE(ewa @ 2013 03 25, 18:19)
Labai labai prašau, kai grįšite, pasidalinkite čia, ką aplankėte, ką pamatėte
Mes gegužį šausim, tikiuosi dar nebus karšta, nes tikslas, kaip ir jūsų, keliauti.
Grįžus labai man sunku būna prisėsti ir pasidalinti, nieko nepažadu.
Lengviau dalintis planai.
Auto jau išsinuomojau, kadangi turėjau daug su tuo "siurprizų" (nekad anksčiau jų neiškildavo) tai dabar tik tikiuosi, kad su nuoma bus viskas gerai
Keliausim labiau rytinėje pakrantėje. Pirmą naktį nakvosim Cagliaryje, vėliau kilsim link Olbios (jos apsistojimo atveju planuoju nepasiekti). Čia praleisti kelias dienas keliaujant po paplūdimius ir kalnus. O grįžtant pora dienų pasibūti Simius (prie villasimius) kaip perskaičiau, vienuose iš geriausių paplūdimių šioje salos dalyje. Kai turėsiu visą planą galėsiu daugiau pakomentuoti. O grįžus jei rasiu laiko, pasakysiu kurie reginiai pasiteisino, o ką galėjau praleisti.
Tiesa turiu perspėti, kad kas metai kelionių planavimo temose tenka pripažinti, kad nesu tradicinis poilsiautojas, mane labiau domina mažiau turistų lankomi miesteliai, todėl mano pasirinkimo, nereiktų aklai prisitaikyti sau
QUOTE(Fanatica @ 2013 03 25, 18:42)
geguzes menesiais buna max iki +25 retas geguzis kad labai karstas butu, va pernai metais buvo iki +28, o siaip pasitaiko ir lietingu
jei nezadat prie juros mirkti manau tikrai tinkamas metas
Na jei pavėsyje +25, tai ant saulės jau kepina. Man net per karšta