Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinijos sala

QUOTE(ewa @ 2013 03 25, 17:19)
Labai labai prašau, kai grįšite, pasidalinkite čia, ką aplankėte, ką pamatėte  mirksiukas.gif Mes gegužį šausim, tikiuosi dar nebus karšta, nes tikslas, kaip ir jūsų, keliauti.

geguzes menesiais buna max iki +25 retas geguzis kad labai karstas butu, va pernai metais buvo iki +28, o siaip pasitaiko ir lietingu smile.gif jei nezadat prie juros mirkti manau tikrai tinkamas metas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2013 03 25, 18:19)
Labai labai prašau, kai grįšite, pasidalinkite čia, ką aplankėte, ką pamatėte  mirksiukas.gif Mes gegužį šausim, tikiuosi dar nebus karšta, nes tikslas, kaip ir jūsų, keliauti.

Grįžus labai man sunku būna prisėsti ir pasidalinti, nieko nepažadu.
Lengviau dalintis planai.
Auto jau išsinuomojau, kadangi turėjau daug su tuo "siurprizų" (nekad anksčiau jų neiškildavo) tai dabar tik tikiuosi, kad su nuoma bus viskas gerai smile.gif
Keliausim labiau rytinėje pakrantėje. Pirmą naktį nakvosim Cagliaryje, vėliau kilsim link Olbios (jos apsistojimo atveju planuoju nepasiekti). Čia praleisti kelias dienas keliaujant po paplūdimius ir kalnus. O grįžtant pora dienų pasibūti Simius (prie villasimius) kaip perskaičiau, vienuose iš geriausių paplūdimių šioje salos dalyje. Kai turėsiu visą planą galėsiu daugiau pakomentuoti. O grįžus jei rasiu laiko, pasakysiu kurie reginiai pasiteisino, o ką galėjau praleisti.
Tiesa turiu perspėti, kad kas metai kelionių planavimo temose tenka pripažinti, kad nesu tradicinis poilsiautojas, mane labiau domina mažiau turistų lankomi miesteliai, todėl mano pasirinkimo, nereiktų aklai prisitaikyti sau 4u.gif

QUOTE(Fanatica @ 2013 03 25, 18:42)
geguzes menesiais buna max iki +25 retas geguzis kad labai karstas butu, va pernai metais buvo iki +28, o siaip pasitaiko ir lietingu smile.gif jei nezadat prie juros mirkti manau tikrai tinkamas metas smile.gif

Na jei pavėsyje +25, tai ant saulės jau kepina. Man net per karšta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 03 26, 12:48)
Tiesa turiu perspėti, kad kas metai kelionių planavimo temose tenka pripažinti, kad nesu tradicinis poilsiautojas, mane labiau domina mažiau turistų lankomi miesteliai, todėl mano pasirinkimo, nereiktų aklai prisitaikyti sau  4u.gif
Na jei pavėsyje +25, tai ant saulės jau kepina. Man net per karšta  biggrin.gif

Loxxy, tai dar įdomiau sužinoti apie ne visai turistines vietas, nes apie turistų pamėgtas ir internete galima info rasti mirksiukas.gif
Tad aš labai lauksiu bent mini komentarų po kelionės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 03 26, 11:48)

Na jei pavėsyje +25, tai ant saulės jau kepina. Man net per karšta  biggrin.gif

jei per karsta tai tada siulau kovo pabaiga, balandzio pradzia biggrin.gif buna iki +20 aiksu ir lietaus pakanka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2013 03 26, 17:11)
... ne visai turistines vietas...

Siūlyčiau aplankyti spalvotąjį Bosa miestelį ir rytinėje pakrantėje maždaug apie salos vidurį; taip pat Argentiera miestelį (tarp Grotta di Nettuno ir Stintino) su apleistomis sidabro kasyklomis. Lankant pvz Grotta di Nettuno mums užteko (dar ir todėl, kad atvykome ten prieš pat jų darbo dienos pabaigą) nulipti tuos šešis šimtus laiptukų, parymoti ant turėklų ir grįžti atgal - vaizdai nuostabūs ir po jų lįsti į tamsų urvą visai nesinorėjo....
Dar labai smagu aptikus kokią menkutę aptriušusią nuorodą į "degustazione prodotti tipici" užsukti ir padegustuoti vietinių gardėsių. Jei Jums pasiseks - surasite ne komercinę, o tikrą vietinę užeigą su autentiškais produktais ir nuoširdžia savininkų nuostaba, kad kažkas pas juos atsibeldė iš tooookios tolimos šalies kaip Lietuva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsina: 28 kovo 2013 - 21:09
Sveikos smile.gif i sardinija atvyksim rugpjucio 13, 22.10 musu lektuvas, tai masina pasiimsim tiesiai is oro uosto, bet nezinom ka daryti su grizimu, nes musu lektuvas 7 ryte, o iki 23 dienos busime apsistoje olbioj.. is pradziu planavom kad paskutini vakara tiesiog kiek imanoma ilgiau praleisim mieste, o paskui jau lauksim lektuvo oro uoste.. bet dabar svarstau, kad oro uostas nakti gali nedirbt, o ir siaip biski nesamone taip.. tai gal tada issinuomuot viesbuti cagliaryje (jis apie 4 km nuo oro uosto) ir paryciais tada su taxi nuvaziuot i oro uosta, nes masina noretume atiduot is vakaro, nes galvojam kad gal neapsimoka moket uz tai kad masina pastoves per nakti prie viesbucio..
gal turit patarimu ka tokiu atveju geriau daryti? smile.gif

kazin kiek kainuotu taxi arba pervezimas musu is viesbucio g.gif
as labai nenoriu pasilikt per nakti oro uoste, bet maniskiui si mintis atrodo puiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(mendi_el @ 2013 03 30, 15:27)
kazin kiek kainuotu taxi arba pervezimas musu is viesbucio  g.gif
as labai nenoriu pasilikt per nakti oro uoste, bet maniskiui si mintis atrodo puiki  g.gif

kiek skaitinėjau atsiliepimų, tai nuo Cagliari iki oro uosto taxi apie 20 eurų
Atsakyti
na va, issinuomavom masina thumbup.gif tik trupuciuka neramu, nes issinuomavom is firefly, o si imone yra buvus advantage, kuri turejo nemazai prastu atsiliepimu, bet nusprendem rizikuoti, nes visos kitos imones musu laikui siulo 400-500 lt brangiau unsure.gif
nuoma galima atsaukti, tai galbut rasiim kazka kito dar, o jei ka tai rizikuosim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mendi_el @ 2013 04 01, 22:09)
na va, issinuomavom masina  thumbup.gif tik trupuciuka neramu, nes issinuomavom is firefly, o si imone yra buvus advantage, kuri turejo nemazai prastu atsiliepimu, bet nusprendem rizikuoti, nes visos kitos imones musu laikui siulo 400-500 lt brangiau  unsure.gif
nuoma galima atsaukti, tai galbut rasiim kazka kito dar, o jei ka tai rizikuosim  unsure.gif

Dėl to nesijaudinčiau. Mano auto nuomos patirtis byloja, kad apie visas kompanijas apie kurias yra daug atsiliepimų, rastumėte ir daug blogų atsiliepimų. O 80 proc. blogų atsiliepimų kilmė, ne iki galo nuomos sąlygas perskaitęs ar jas supratęs klientas cool.gif
Jei jums bus ramiau, aš jau balandžio gale keliausiu su thrifty 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 04 02, 09:20)
Dėl to nesijaudinčiau. Mano auto nuomos patirtis byloja, kad apie visas kompanijas apie kurias yra daug atsiliepimų, rastumėte ir daug blogų atsiliepimų. O 80 proc. blogų atsiliepimų kilmė, ne iki galo nuomos sąlygas perskaitęs ar jas supratęs klientas  cool.gif
Jei jums bus ramiau, aš jau balandžio gale keliausiu su thrifty  4u.gif

Ramiau siek tiek pasidare, kai kazkas turintis daugiau patirties tokiuose dalykuose pasisako 4u.gif
nes mums kazkaip dar neteko niekur masinos nuomuotis, o skrendam savo meducio kopinet ten ir dar per pati sezono ikarsti (rugpjuti) tai uz tai ir labai neramu.. nesinori pirma vakara atskridus nervuotis del masinos blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,
paskaičiau kelis pirmus temos psl. ir gal keturis ar penkis paskutinius, bet neradau atsakymo į savo klausimą, tai paklausiu vis dėl to: gal žinot kokį puslapį, kur nuomoja atostogoms apartamentus ar namelius?
O gal net žinot kokį gerą 4-5 žmonėms prie smagaus pliažo?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2013 04 02, 11:56)
Laba diena,
paskaičiau kelis pirmus temos psl. ir gal keturis ar penkis paskutinius, bet neradau atsakymo į savo klausimą, tai paklausiu vis dėl to: gal žinot kokį puslapį, kur nuomoja atostogoms apartamentus ar namelius?
O gal net žinot kokį gerą 4-5 žmonėms prie smagaus pliažo?

Ačiū  4u.gif

Galit paieškoti www.holidaylettings.com arba www.airbnb.com
Atsakyti